jonk (10-06-22)
διωξτε φορτουνη αλλα φερτε καλυτερο πρωτα βρε μπετοβλακες.Μπορει να εχει χιλια ασχημα ο φορτουνης αλλα ξερει μπαλα.Μιση καλη του ενεργεια(οχι ολοκληρη) αρκει να βαλουμε γκολ.Κρατηστε τον κουκουρουκου θα μας μας παει τελικο ευρωπαικης διοργανωσης κτλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
jonk (10-06-22)
Τελευταίο αστείο: Με τα λεφτά που ζητούσαν για τον Φορτούνη μπορεί να γίνει και αφού τον διώξουν...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τέλεια. Τώρα χρειάζεστε τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ, δύο δεξιά, δύο με τρία χαφ, δύο εξτρεμ και ένα επιθετικό αν δεν μείνει ο αραμπης. Μια χρονιά είχατε που μπορεί να γίνει προετοιμασία και το κάνατε λάστιχο το πουλάκι σας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (10-06-22), giovanni#10 (10-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-06-22), john syggel (10-06-22), jonk (10-06-22), sabar77 (10-06-22)
JONK
Μέντιουμ ,Αστρολόγος ,Πνευματιστής ,Μελλοντολόγος,Χαρτομαντεία ,Καφεμαντεία
Μπάλντοκ ή Κόουτο δεξί μπακ. Γκισλέν Κόναν αριστερό μπακ. Ενα καλό 8ρο10ρι (Αντρέ Φράνκο? Λίνκολν?Βεσίνο?). Αυτά για να πάμε στους πρώτους γύρους των προκριματικών και μετά βλέπουμε. Πρέπει να πάρουμε εξτρέμ και να αντικαταστήσουμε και οποιον φύγει. Ο Κόβιντ τελείωσε, τα έσοδα θα επανέλθουν, έχουμε και καλό τηλεοπτικό πλέον. Πρέπει να γίνουν κινήσεις.
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα αφησουν τον Κωστα ελευθερο. Δε λειτουργει ετσι η ομαδα. Να πωληθει με ενα μικροτερο αντιτιμο, ναι. Προς το παρον ομως δνε εχουμε ακουσει κατι για προτασεις
δηλαδη για το περσινο χαλι εφταιγε ο φορτουνης? ο στρατος ανικανων που εχει μαζεψει ο χοντρος ειναι κατι το απιστευτο
Ισχύει. Τι να πω; Περιεργα πραγματα. Παίκτης με ταλέντο και καλή φήμη, συνήθως βρίσκει προτάσεις ακόμα και μετά από πολυμηνη αποχη
Λατρευω τον Φορτουνη σαν παίκτη, αλλά κακά τα ψέμματα θα ήταν πιο πιθανό να έχουμε νέα περίπτωση Μανταλου πάρα να επανέλθει ο παίκτης στα στανταρ που ξέραμε.
john syggel (10-06-22)
Προσωπικά νομίζω πως δεν του ρίχνει κανείς ευθύνη απλά φαντάζομαι και ο παίκτης μπορεί να μην είναι σε φοβερή κατάσταση ακόμα (και ίσως ποτέ να μην επανέλθει πλήρως) και να σκέφτονται πως δεν πρόκειται να είναι βασικός. Οπότε και αυτοί να μη θέλουν να πληρώνουν το βαρύ συμβόλαιο και ο Κωστάκης να μη θέλει να τον τρώει ο πάγκος.
Αλλά μου τη σπάει γιατι τόση ποιότητα δεν βρίσκεις εύκολα και γιατι ο χειρισμός της υπόθεσης είναι τραγικός.
Τα αντίθετα λένε πάντως, από καμία πλευρά δεν υπάρχει κόντρα, ο Κώτσος τον λατρεύει τον Βαγγέλα γιατί τον στήριξε με νέο συμβόλαιο την επόμενη μέρα του τραυματισμού κι όπως είπε κι ο Μοντέστο βρέθηκε μια λύση που την ήθελαν όλοι. Εμείς απλά είμαστε σε φάση "άντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλος σου" που δεν ξέρουμε τίποτα απ' ότι έχει γίνει.
john syggel (10-06-22)
Παιδιά, εσείς που θέλετε μεταγραφές, να σας συστήσω. Από εδώ...
<-- η κυρία ΜακΚισσικ.
Μπιρίλ, τα παιδιά.![]()
giovanni#10 (10-06-22), john syggel (10-06-22)
Θέλεις να στείλεις και τον άντρα της καλλιά του;;;
panahs7 (10-06-22)
panahs7 (10-06-22)
Ακούγεται στην αγορά ότι κάνεις πολύ καλά τον πρώτο τυχόντα...
giovanni#10 (10-06-22)
Μιας και αναφέρθηκε χθες ότι ο Κουκουρούκου θα πάει προετοιμασία, ο Χριστοφιδέλης είπε σήμερα στον Διαμαντόπουλο ότι έχει ήδη ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.* Είπε επίσης ότι δεν θα είναι τις πρώτες μέρες στην προετοιμασία επειδή είναι στην Εθνική του και θα αργήσει να γυρίσει, αλλά αυτό μάλλον είναι πίπα.
*Το αυτό και για Πέπε, Σεμέδο, Λοβέρα (3 παίκτες του Μαρτίνς υποτίθεται, για να μη λέμε μόνο για Φορτούνη).
Τα ίδια σκατα με περυσι βλέπω.
Θα φυγει κι ο Φορτουνης, ο μόνος Έλληνας του ρόστερ που ξέρει μπάλα. Όμορφα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (10-06-22)
Αντισυναδελφική συμπεριφορά: Ας τελειώνουμε με τις παραφωνίες, γιατί δεν μπορούνε να συντονιστούν οι κατσικοκλώτσηδες που έχουμε περιμαζέψει...
Bookmarks