drizzt (09-06-22)
Λέτε να ψάχνονται στη διοίκηση να διώξουν τον Μαρτινς τώρα που γίνονται και αλλαγές στο διευθυντικό τιμ και να θέλουν να βάλουν μπροστά το θέμα Φορτούνη για να το δικαιολογήσουν;
drizzt (09-06-22)
drizzt (09-06-22), giovanni#10 (09-06-22)
giovanni#10 (09-06-22)
Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι τόσο συντριπτική η πλειοψηφία των Martins out, αλλά αλλά και παλι πρέπει κάπως να δικαιολογηθεί η μεταστροφή απο το στηρίζουμε απόλυτα τον κόουτς στο πρέπει να φύγει, αν όχι για τους οπαδούς τοτε για τα προσχήματα και για τους επόμενους προπονητές.
Βέβαια δεν θεωρώ πιθανό να γίνουν ριζικές αλλαγές τώρα, αλλά ξαναλεω οτι έχουμε δει πολλά. Πάντως σίγουρα ο Φορτούνης δεν μπορεί είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, έχει μεγαλο συμβόλαιο και δεν μπορεί να πουληθεί για ικανοποιητικό ποσό. Αν όντως είναι εκτός πλάνων ας παει να παίξει ενα χρονο Πρέμιερ Λιγκ για την εμπειρία, έστω και ως παγκίτης κι εκεί.
Τον έφαγε τον σανό ο Τζιοβάνι για να παραδειγματιστούμε οι υπόλοιποι.
giovanni#10 (09-06-22), john syggel (09-06-22)
Έχουμε να φάμε Αγκιμπου στην μάπα,θα χορτασουμε ποδόσφαιρο παλι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δηλαδή όταν τον ανανέωνε κι έβγαζε προς τα έξω ότι αυτός θα είναι προπονητής, δεν ήξερε ότι δεν θέλει τον Φορτούνη; Εδώ και 3 χρόνια συντηρείται το θέμα στον κόσμο, τώρα ξαφνικά θα μας πουν ότι τον διώχνουν γι' αυτόν τον λόγο; Δεν στέκει. Κι αν γίνει, θα με επιβεβαιώσει ξανά ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ επικοινωνιακά.
drizzt (09-06-22)
Μήπως, προορίζεται για Νότιγχαμ;O Φορτούνης.
Ακούω κι ότι τον Ονιεκουρου θα τον έχει στην προετοιμασία κι ανεβάζω κι άλλη πίεση.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (09-06-22)
estai (09-06-22), Faithful (09-06-22), giovanni#10 (09-06-22), john syggel (09-06-22)
Οι μισοί απ' αυτούς που πάνε στην προετοιμασία, δεν παίζουν στην ομάδα τη νέα σεζόν. Κατ' αρχάς δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση για κανέναν, αλλά αν μείνει εκτός προετοιμασίας, προφανώς θα είναι είτε απόφαση του ίδιου του παίκτη, είτε θα έχει βρει ομάδα. Το ίδιο που θα γινόταν και με τον καθένα δηλαδή.
Φιλτατε Σαμπαρ, αν δεν είχες Αγκιμπου είχες χάσει το πρωτάθλημα.. Όταν κατέρρευσε κι αυτός μετά το παναφρικανικο, είχες καθαρίσει το πρωτάθλημα. Τώρα όσον αφορά τον Φορτουνη,, υπάρχει συμπαιγνία χοντρου-ανοιχτοματη, να πέσει το μπάτζετ, ο χοντρός πάει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Γκουαρδιολα
Ή ότι ο Φορτούνης δεν συνέρχεται αγωνιστικά, που παίζει και αυτό (και δεν αναιρεί το τελευταίο δικό σου συμπέρασμα), αλλά θα μας πάρει περισσότερο χρόνο να το διαπιστώσουμε στην πράξη...
Το ότι τα 2,5 εκατομμύρια για δεξί μπακ, για ομάδα που... φιλοδοξεί να μπει στους ομίλους είναι μεγάλο ποσό, πρώτη φορά το διαβάζω και πολύ άργησα θα μου πείτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
«Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας παίκτης που συμπαθώ ιδιαίτερα και εκτιμώ απεριόριστα. Δυστυχώς, τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από πολύ δύσκολους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε και ο Κώστας, αλλά και όσα περίμενε το κλαμπ από εκείνον.
Είμαι σίγουρος ότι και για τον Ολυμπιακό και για τον Φορτούνη η λύση που επιλέχθηκε είναι η καλύτερη. Και ο ίδιος ο Φορτούνης εφόσον δεν ήταν στις πρώτες επιλογές προτιμούσε να αποχωρήσει και ο προπονητής του Ολυμπιακού εφόσον δεν είχε τον Φορτούνη που ήθελε δεν θα μπορούσε να τον έχει στις πρώτες επιλογές του. Οι φίλαθλοι βλέπουν τους παίκτες με το συναίσθημα, οι προπονητές οφείλουν να προσμετρούν δεδομένα, απόδοση και αριθμούς».
Τάδε έφη: Μοντεστό στον sportfm
Bookmarks