Σουάρεζ και Καβάνι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πόσα να θέλουν παραπάνω απ' τον Αραμπί;![]()
Σουάρεζ και Καβάνι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πόσα να θέλουν παραπάνω απ' τον Αραμπί;![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-06-22)
Αν έχει πέντε εκατομμύρια bitcoin ο χοντρός, γίναμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (07-06-22), panahs7 (07-06-22)
Εδώ και λίγη ώρα ακούγεται πιο έντονα του Σαμπατίνι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Θα πάρει δυο,τρεις τεχνικούς διευθυντές και στο τέλος θα μείνουμε με τον Λαλά και τον Ρέαμπτσιουκ. Την βλέπω την ιστορία....
Ντε Σάνκτις για γενικός διευθυντής λέει (αυτή τη στιγμή είναι η Σουλούκου, ότι να 'ναι) και Σαμπατίνι για τεχνικός διευθυντής! Όλοι μέσα, χαμός! Ο Καρεμπέ θα παραμείνει να λέει στους δημοσιογράφους ότι θα πάμε τελικό.
captain-cook (11-06-22), drizzt (07-06-22), giovanni#10 (07-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-06-22), john syggel (07-06-22), maniakos7 (07-06-22), voskos_7 (07-06-22)
Ο Καρεμπε ειναι συμβουλος στρατηγικης.Γαμω τις στρατηγικες κανει,ας παρουμε οσους διευθυνταδες μπορουμε,να βγαλουμε την ευθυνη απο πανω μας.
Ο Καρεμπέ είναι τίτλος από μόνος του - δεν έχει πόστο που πηγαίνει κάποιος - οποιοσδήποτε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
σε μια βδομαδα ξεκιναμε προετοιμασια κ θελουμε ενα δεξι μπακ κ ενα εξτρεμ , εχουμε κανει προταση σε πασχαλακη , σε ιταλους , στη σουλα απο το βολο , σε οτιδηποτε εκτος απο δεξι μπακ και εξτρεμ
χοντρε εκτος απο τραγουδια στη θεοδοριδου μηπως να γραψεις και καμια επιθεωρηση στον σεφερλη? το εχεις πιστεψε με
john syggel (08-06-22)
Πάντως αν είναι να φέρει νέους διευθυντάδες, τι μεταγραφές να κλείσει; Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να εγκρίνουν και οι νιούφηδες; Τι θα τους φέρουμε τότες αν είναι να βρούνε έτοιμα παλτουδάκια;
Άρα, καταλαβαίνει κανείς ότι και ο Γιάννης, ένα δίκιο για τη σιγουριά ότι δεν κάνουν τίποτα, το έχει...
Το οργανόγραμμα πρέπει να αλλάξει πάντως, γιατί αν βγει και η Νότιγχαμ Ευρώπη, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε...
Άλλο, βέβαια αν τώρα είναι στόχος η παραμονή για τους Άγγλους - αυτά, δεν προγραμματίζονται και με τόση ακρίβεια, ούτε φυσικά και περιμένουμε να βρεθούμε στην ανάγκη και να γίνουν όλα στο φτερό και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (08-06-22), jonk (08-06-22)
Εγώ θα είμαι αισιόδοξος και θα πω ότι ο σχεδιασμός είχε γίνει ήδη με τον προπονητή και τους προυπαρχοντες διευθυντάδες και αυτοί που θα έρθουν τώρα θα αρχίσουν να δουλεύουν για την επόμενη μεταγραφική περίοδο και για όσους πρέπει να την κάνουν σιγά σιγά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Πάντως μεταξύ μας επειδή διάβαζα ένα αρθράκι του Νικολακό και έχει κάποιο δίκιο όπως το λέει, έχουν ένα πόιντ στη διοίκηση που επιμένουν για τον Αραμπή. Γιατι όταν πάμε να παίξουμε προκριματικά όπου να' ναι και θα έχουμε το γίδι τον Τικίνιο, και ακόμα κι αν αγοράζαμε ένα καλό φόρ τώρα δε θα ήξερε την τύφλα του όσο αφορά στην ομάδα και ως συνήθως θα ήθελε χρόνο προσαρμογής, και δε θα έμπαινε το τόπι στα δίχτυα για κανένα λόγο, όλοι μαζί θα κράζαμε γιατί δεν κράτησαν το γέρο που θα τα έγραφε.
Για να μη το κουράζουμε....Κρατάμε όλους τους Καμαράδες και κοιτάμε για: Χασάν Καμαρά αριστερό μπακ της Γουότφορντ,Moυσταφά Καμαρά δεξί μπακ της Ρέγκενσμπουργκ, Μπουμπακάρ Καμαρά χαφ της Μαρσέιγ, Μπινγκουρου Καμαρά τερματοφύλακας της Σαρλερουά, Μοχάμεντ Καμαρά φορ της Αστάνα.
giovanni#10 (08-06-22), john syggel (08-06-22), jonk (08-06-22), voskos_7 (08-06-22)
Θα έχουμε Μπουμπακαρ και Αμπουμπακαρ?Ψήνομαι άσχημα!
estai (08-06-22)
Bookmarks