drizzt (07-06-22)
drizzt (07-06-22)
drizzt (07-06-22)
Ολυμπιακός: Ο Μοντεστό στη Μόντσα, ο Ντε Σάνκτις στους ερυθρολεύκους σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport"
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ο Φρανσουά Μοντεστό αποχωρεί από τον Ολυμπακό για να αναλάβει υπεύθυνος μεταγραφών στη Μόντσα, με τον Μόργκαν ντε Σάνκτις να τον διαδέχεται στους ερυθρολεύκους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (07-06-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-06-22), panahs7 (07-06-22)
Πάντως αντί για τα κελεπούρια που φέρνει ο Μπότο μήπως έπρεπε να ρίχνουμε ματιές σε πραγματάκια σαν το διαφαινόμενο δανεισμό του Μάρκος Πάουλο στον Άρη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όχι - η Ατλέτικο δεν έχει υλικό να διασώσει τον εαυτό της και θα περιμένεις να σου δανείσει κάποιον που δεν θα είναι έτοιμος να παίξει εκεί, ή στην Πριμέρα και να έρθει εδώ να σε διασώσει; Αν ήσουν ο Άρης σε στόχους, θα μπορούσε και να δουλέψει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά, ας μην τα είχανε φορτώσει στον κόκορα τα συνεταίρια νομίζοντας ότι θα καθαρίζει η ΕΠΟ ό,τι παιχνίδι στραβώνει και θα σου έλεγα για πότε έβγαινε πέμπτος και αν το μοντέλο λειτουργούσε.
νομίζω ότι θέλουμε πολλούς μέτριους ομαδικούς αθλητικούς παίχτες που θα θέλουν να μείνουν αρκετά χρόνια
αυτοί που θα θέλουν το παραπάνω επίπεδο θα είναι με το ένα πόδι εκτός
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τον τυχερό. θα κάνει μπούνγκα μπούνγκα πάρτυ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
jonk (07-06-22)
Τώρα, που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν έχουμε κουτάλια. Πριν από 10 χρόνια έπρεπε να δουλεύεις για τον Σίλβιο - τώρα, μόνο τον εαυτό του μπορεί να καβαντζώσει και πάλι με μία σχετική προσοχή.
pirateeeeeee (07-06-22)
Ορίστε, τώρα πήρε η αε6 το Μπρούνο Άλβες αθλητικό διευθυντή!![]()
αυτος ο σαμπατινι που θελουμε ηταν στη σαλερνιτανα , μεγαλη ποδοσφαιρομανα
Αστε τους τεχνικούς διευθυντές η μεγάλη μεταγραφή είναι μπροστά στα μάτια μας, η επιστροφή του Λοβέρα.
Ο Σαμπατίνι είναι ο άνθρωπος που πήρε στη Ρόμα τους Λαμελα, Μαρκίνιος, Σαλαχ, Άλισσον, Μανωλά, Ναϊνογκολάν, Στρόοτμαν κ.λπ..
Στην Μπολόνια οπου έμεινε για λίγο πήρε τον Τομιγιάσου και τον Χίκευ, ο πρώτος είναι ηδη στην Αρσεναλ, ο άλλος θα ακολουθήσει σύντομα.
Στη Σαλερνιτάνα πήγε πριν λίγο καιρό όταν ηταν τελευταία και καταδικασμένη με στόχο να κανει κάποιες αγωραπωλησίες μήπως και σωθούν και πράγματι σώθηκαν.
Ποδοσφαιρομάνα ή μη το Σαλέρνο, ο Σαμπατίνι θεωρείται απο τους πιο πετυχημένους στο ρολο του στη Σέριε Α.
drizzt (07-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-06-22)
Bookmarks