Γιατί δεν έκαναν εμένα?? Δε διαβάζουν το φόρουμ να εκτιμήσουν τις γνώσεις μου?
john syggel (06-06-22)
Χάσαμε το χοτ ονομα του καλοκαιριού τον Μούριτς, πήγε να ζήσει το όνειρό του στην Κόνιασπορ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-06-22)
Αν μιλάμε μόνο για τεχνική γιατι για τα υπόλοιπα κλάφτα χαράλαμπε, ο Φετφατζίδης είχε καταπληκτικό έλεγχο της μπαλας.
Mετά τον Ραγκέλοβιτς.
jonk (06-06-22)
"Δεν μπορείς όλη μέρα να τους διορθώνεις - είναι πρόβλημα..."
Ακόμα και κάποιος να βρεθεί, να τον βάλει σε μία σειρά και ο παίκτης να βρει το κίνητρο να δώσει αυτό που μπορεί, δεν ξέρεις για πόσο θα προσπαθήσει και κυρίως δεν ξέρεις κυρίως πότε και δευτερευόντως τί μαλακία θα σου κάνει για να σου δείξει ότι δεν θέλει άλλο.
Και αυτό το "πότε", είναι πολύ πιθανό να είναι η στιγμή που δεν παίρνει σε όλη την ομάδα να γίνει η μαλακία που λέμε.
Τέλος πάντων, εύχομαι η δουλειά που γίνεται, ΑΝ γίνεται, να μην είναι τόσο σοβαρή όσο το ρεπορτάζ, γιατί την έχουμε κάτσει τη βάρκα ομαδικά. Αν προσέξετε τους στόχους και κυρίως τί σχέση αγωνιστική έχει ο ένας με τον άλλον, θα δείτε ότι ψάχνουμε χειρότερα και από αρχάριο Greek kamaki σε νησί της δεκαετίας του 80'.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν ισχύει η πρόταση όπως παρουσιάζεται εδώ και ο αραμπης δε δέχεται, ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια.
Δε θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια πρόταση ανανέωσης σε ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας ούτε τα χρόνια που τους φώναζε ο Κόκκαλης να γράψουν το ποσό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-06-22), panahs7 (07-06-22), sabar77 (07-06-22)
drizzt (07-06-22)
Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη πρόταση με τα μπόνους, πιάνει τα ανεπίσημα δεδομένα Ριβάλντο...
drizzt (07-06-22)
Ψέμματα είναι όλα αυτά, ο χοντρός έχει καβούρια στις τσέπες, η πρόταση είναι μικρότερη και απλά τα διαρρέουν αυτά γιατί όλοι είναι στο μισθολόγιο.
Η μπαουγκάρα πήρε το Ράφα Σοάρες από τη Γκιμαράες, τί στο καλό, νόμιζα ότι μόνο εμείς θα παίρνουμε διαμάντια από την Πορτογαλία.
Τώρα έχουν ΖΑ.ΜΕ. για τεχνικό διευθυντή, θα αρπάζουν και αυτοί λαβράκια - δε θα τα καμαρώνουμε μόνο εμείς...
drizzt (07-06-22)
drizzt (07-06-22)
Ε, μη νομίζεις, εμείς τον Ριβάλντο, από την Κρουζέιρο τον φέραμε πίσω και αυτό γιατί η Σέλτικ (αυτή που έχει τον Γιακουμάκη φορ και τον Μπάρκα είχε για τέρμα) ήθελε να τον δοκιμάσει... Τώρα, βέβαια, η ψαλίδα, η κανονική - όχι αυτή από την ΑΕΚ και το μΠΑΟΚ, έχει ανοίξει πάρα πολύ και δεν πλησιάζουμε συμβόλαια παικτών που αγωνίζονται σε μία ομάδα που δεν έχει φιλοδοξίες να βγει Ευρώπη σε καλό πρωτάθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks