giovanni#10 (02-06-22), john syggel (02-06-22)
Αν πάντως επιστρέψει όντως ο μιλι και είναι στα επίπεδα που ήταν όταν έφυγε θα ήταν ότι καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, αλλά απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι είναι θέμα χρονου να επιστρέψει ο Μίλι. Η ταχύτητα ποτέ δεν ήταν στα προτερήματά του αλλά τουλάχιστον παίζει ξύλο όταν χρειάζεται.
drizzt (02-06-22)
Δεν εχουμε καλο παρελθον με επιστροφες παλιων παικτων.Ας ελπισουμε ν αλλαξει αυτο.
chainsaw (02-06-22)
Η Τράμπζο έφτασε τα 7 για μασουρίνιο λένε αλλά ο πρόεδρας δεν πέφτει κάτω από 9 τώρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ξαφνικά τόση επιθυμία όπως λένε του Μασούρα για να φύγει, ειδικά για Τουρκία. Περίεργα πράγματα.
Μάλλον επιθυμία της παε είναι να αρπάξει μερικά εκατομμύρια από τους Τούρκους παρά του Μασούρα.
jonk (03-06-22)
Διάβαζα σήμερα Νικολακόπουλο κι εξυμνούσε τον Λιβάγια. Αν γίνει καμιά στραβή, καλύτερα μπανάρετε με από τώρα.
Ούτε εγώ τον θέλω ακριβώς επειδή παίζει μόνο για τον εαυτό του και μονο όταν έχει όρεξη. Εκτός αυτού δεν είναι εξτρέμ παίζει πιο κεντρικά, εκεί που εχουμε ηδη πολλούς παίκτες.
Αν γινόταν να έχουμε όμως εναν τέτοιο παίκτη για 2ο φορ δε θα με χαλουσε, απλα ο ίδιος δεν θα καθόταν παγκο με τίποτα.
drizzt (02-06-22)
Πρώτος σκόρερ στην Κροατία πρόπερσι ήταν ο Τσόλακ...
Αν γίνει κανένα λάθος, θα φάτε όλοι ban εκτός από τους admin, τους υπόλοιπους mod (που δεν γίνεται) και τον Σταύρο που το ζήτησε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (03-06-22), john syggel (03-06-22), jonk (03-06-22)
Ποιος Λιβάια, σοβαρευτείτε, για τα πλάγια δεν κάνει και για την επίθεση σιγά μην κάτσει ο Μαρτίνς να κάνει τον ψυχολόγο κάθε τρεις και λίγο επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος ή δεν του έδωσε πάσα ο Φορτουνης.
Αν έχετε φετίχ με παίκτες που έπαιξαν σε άλλη ομάδα του πρώην ποκ, χίλιες φορές τον Χουανκαρ.
Λίγα πράγματα σήμερα, αδύνατο λέει του Μίλι, δύσκολο λέει του Μπάλντοκ, Φενέρ για Σεμέδο και Γαλατά για Ονιεκουρού.
Bookmarks