Για τον κοτσιδάκια τον Σπενς λέτε που είναι φουλ-μπακ; Γιατί σήμερα έπαιξε πιο πολύ δεξιά ο ψηλέας ο Γουόραλ που είναι σέντερ μπακ.
panahs7 (29-05-22)
Πολύ καλό χαφ είναι και ο Γέιτς επίσης. Σήμερα νομίζω και MVP.
Oberon (30-05-22)
drizzt (29-05-22), giovanni#10 (30-05-22), jonk (30-05-22), panahs7 (29-05-22)
Ο Σπενς δεν έπαιζε δεξί μπακ; Στο δεύτερο ημίχρονο αυτόν έβλεπα να καλύπτει δεξιά;
Το ξέρετε ότι στην Τσάμπιονσιπ να μείνουν, σαν παίκτες, μήν ακολουθώντας την ομάδα, παίρνουν τα ίδια λεφτά και ίσως λίγα περισσότερα και έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν με μεταγραφή στην Πρέμιερ έστω και αργότερα...
Ελπίζω να μην το μαθαίνετε από εμένα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (30-05-22), john syggel (30-05-22), pirateeeeeee (30-05-22)
giovanni#10 (30-05-22)
Δεν έχω κάτι καινούργιο να σας αναφέρω σήμερα γιατί όλα τα πρωτοσέλιδα κόκκινων και "αντικειμενικών" είναι μπιζι με τη Νότιγχαμ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και καλά κάνουν: Ομάδα στην Πρέμιερ ανέβασε ο άνθρωπος - όχι παραγγελία στον τρίτο...
Στο κάτω - κάτω, παραδοσιακά τέτοια εποχή ο ελληνικός αθλητικός τύπος ασχολείται με τον τελικό των play - off της Championship.
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (30-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-22), jonk (30-05-22)
Παραδοσιακα τέτοια εποχή ο ελληνικός αθλητικός τύπος ασχολείται με τον τελικό κυπελλου που εγινε μπουρδελο ή με τον τελικό κυπελλου που θα γινει τον Αυγουστο με τα παλια ροστερ.
Του χρόνου πάντως θα μπορούν να βάζουν πρωτοσέλιδα σε κάθε ήττα της Νότιγχαμ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Με τα κονέ που θα κάνει τώρα ο χοντρός στην πρέμιερ δε θα μου έκανε εντύπωση του χρόνου να δούμε στον Ολυμπιακό τον Ντε Μπρόινε ή τον Μαχρέζ.
jonk (30-05-22)
ζω για να δω ονιεκουρου βασικο στη νοτιγχαμ
drizzt (30-05-22), giovanni#10 (30-05-22)
και κενυ λαλα
drizzt (30-05-22)
Μαχρεζ δε θελω, ειναι χασογκολης. Εχουμε τον Μασουρα εμεις.
drizzt (30-05-22)
Bookmarks