panahs7 (28-05-22)
panahs7 (28-05-22)
Faithful (28-05-22), giovanni#10 (28-05-22), john syggel (28-05-22)
Τι 2εκ μωρε στον Αραμπι μπω με κάναν Μονχε θα μαστε στα εξτρέμ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (28-05-22)
Aυτός ο Άρνολντ πως γίνεται να παίζει σε ομάδα που πάει τελικό τσλ; Ακόμα και ο Μπακάκης καλύτερος μου φαίνεται.
jonk (30-05-22)
Τεγιο που έμεινε ελεύθερος από Μπέτις, μάχη με μπαουγκ για Φράνκο της Εστορίλ και ενδιαφέρον για Αφόνσο (της Μπελενένσες φαντάζομαι).
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (30-05-22)
Και κυρίως δεν έχουν συνηθίσει στην ιδέα ότι πλέον έχουν χειρότερους παίκτες. Ποιόν Πέλκα ρε τώρα, ρε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (29-05-22), jonk (30-05-22)
Όντως, ποιον Πέλκα; Αν είναι να πάρουμε το Μπακασέτα για την ομάδα χορού.
Επηρεασμένος από τον τελικό χθες, δε θα με χάλαγε αν έκανε κίνηση για Καρβαχάλ ο Μαρινάκης, αλλά και για Μιλιτάο για να φτιάξουμε την άμυνα.
Ο ανοιχτομάτης θα πάει του χρόνου με Τ. Σοάρες βασικό, συμφωνώ, ο Ελ Αραμπί δεν είναι πια για ευρωπαϊκό επίπεδο. Το θέμα είναι, να δοθούν 2 εκατομμύρια σε 36χρονο? ενώ χρειάζεσαι οπωσδήποτε και τρίτο φορ καλό? Ο Αλγκασίμ βγήκε ανέκδοτο. Το 'χει επισημάνει και ο Νικολακόπουλος που ξεφωνίζει τον ανοιχτομάτη για τον Κάιπερς που έβγαλε μάτια στο Βέλγιο και δω έξυνε τα ...φρύδια του μεταξύ πάγκου κι εξέδρας
Στο Βέλγιο και την Ολλανδία πάντως βγάζουν όλοι οι φορ μάτια. Αν και βασικά μου άρεσε ο καιπερς αλλά είχα απογοητευτεί τις λίγες φορές που πήρε ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Και νομίζω δεν ψηνόταν κι ο ίδιος να κάθεται να κάνει το τρίτο φορ σε ομάδα που παίζει με ένα.
Ακούγεται και ο Μαντσίνι του Άρη τελευταία, έχω πολύ καλή άποψη για τον παίκτη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βγει τέτοια μεταγραφή, εδώ πάλι θα έχουμε απογοήτευση αν δεν έρθει ο Μανέ.
jonk (30-05-22)
Την τελευταια φορα που ο Ελ Αραμπι δεν εκανε για τετοιο επιπεδο, εβαλε χατ τρικ. Αλλη μια μεγαλη προβλεψη απο Ομπερον.
john syggel (29-05-22), jonk (30-05-22), panahs7 (29-05-22)
Αυτό το δεξί μπακ της Νότιγχαμ τούμπανο φαίνεται.
Bookmarks