Δύο χαρτιά και τον Πέλκα λέει προσφέρει η Φενέρ. Με αυτά δεν παίρνουν Μασούρα αλλά θα μπορούσαν να πάρουν Λαλά και δώρο τον Ανδρούτσο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δύο χαρτιά και τον Πέλκα λέει προσφέρει η Φενέρ. Με αυτά δεν παίρνουν Μασούρα αλλά θα μπορούσαν να πάρουν Λαλά και δώρο τον Ανδρούτσο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (28-05-22)
ασχολειστε με τον πασχαλακη κ την γκομενα του κ τον λωρενς της αραβιας κ οχι με το δεξι μπακ που παιζουν 2 παιχτες σοβαρα ο ενας εχει το πολυ 3 μιρια κ τους φαινονται πολλα κ ο αλλος δανεικος χωρις οψιον , αρχισαμε παλι τους δανεισμους χωρις αυριο , σιγα που θα σοβαρευτουν στην πλ αλεξανδρας , κοβει η πουτανα το γαμησι?
john syggel (28-05-22)
Μαλλον ο Γιονκ εννοει "ασχολειστε με Πασχαλακη εσεις στη διοικηση κι οχι με το δεξι μπακ". Ετσι το καταλαβα εγω.
john syggel (28-05-22)
Δεν το μάθατε από εμένα, αλλά ούτε με τον Πασχαλάκη ασχολήθηκε κανείς για τόσο πολύ όσο αιωρείται...
giovanni#10 (28-05-22)
giovanni#10 (28-05-22), john syggel (28-05-22), jonk (28-05-22), panahs7 (28-05-22)
drizzt (28-05-22)
Εγώ θα έλεγα να μην παίρνουμε τοίς μετρητοίς όσα γράφουν οι αρδ για ποσά ενδιαφέρον κλπ, εννοώ σίγουρα τα συζητάμε κλπ αλλά εντάξει δε θα κάνουμε και κριτική βασιζόμενοι στη μαλακία που γράφει ο καθένας.
john syggel (28-05-22)
Σπισιστικό ποστ...
john syggel (28-05-22), panahs7 (28-05-22)
voskos_7 (28-05-22)
Για διόρθωση ποιού κειμένου έγραψες το τελευταίο;;;
panahs7 (28-05-22)
giovanni#10 (28-05-22), voskos_7 (28-05-22)
Κοινωνικά ρατσιστικό ποστ...
john syggel (28-05-22), panahs7 (28-05-22)
πειραζει που δεν θελω παλι δανεικα ταλεντα που κανουν 20 μιρια ? ενα γαμημενο μπακ τυπου φιγκειρας μπορουν να βρουν? ουτε 5 ουτε 10 μιρια
drizzt (28-05-22)
Ούτε εγώ θέλω. Αυτό λέω, απλά δε με ενδιαφέρει πόσα θα δώσουν. Τον Ομάρ με 400 τον είχαν πάρει ενώ για τον Ονιεκουρού έδωσαν 5 χαρτιά.
Να σου πω κιόλας τα φοβάμαι και αν δώσουν και πολλά για ένα γιατί μετά θα περιμένουμε να βγει Καφού. Οπότε ας πάρουν καλό παίκτη βασικό και ας δώσουν όσα θέλουν αρκεί να βγει.
jonk (28-05-22)
drizzt (28-05-22)
και να φαει μια ψωλια νααα η ρεαλ
Bookmarks