jonk (27-05-22)
Δεν είναι τόσο επιπόλαιος τερματοφύλακας, όσο είναι σαν ρεπόρτερ ο Σαμοθράκης στη συγκεκριμένη πληροφορία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (27-05-22)
john syggel (27-05-22)
john syggel (27-05-22)
Das Boot
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αύριο, θα διαβάσετε σενάρια για τον 23χρονο Ολλανδό εξτρέμ Booty Call.
drizzt (27-05-22)
οπως ειδα φετος κριστινσον κ τζολακη , μπροστα τους ο πασχαλακης ειναι ο λεβ γιασιν
Ο Πασχαλάκης είναι και 33 χρονώνε. Αν θέλει να κάνει τα ρεπά του Βατσλίκη καλώς να ορίσει. Απ' τις περιπτώσεις που αν είχε μυαλό στην κεφάλα του θα έκανε τεράστια καριέρα με τα προσόντα που είχε. Είναι και θκό μας πιδάκ, απ' τις ακαδημίες (κάτι που αγνοούσα εντελώς μέχρι πρόσφατα).
panahs7 (27-05-22)
Ποιος Πασχαλάκης ωρέ;
john syggel (27-05-22), sabar77 (28-05-22)
john syggel (27-05-22)
Μιας και δεν έχουμε καλό αριστερό μπακ να πάρουμε και το Βιερίνια
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (27-05-22)
Οπότε πάμε του χρόνου με Πασχαλάκη, Βαρέλα, Παπασταθόπουλο, Βιερίνια, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Μπουχαλάκη, Ελ Καντουρί,Ονιεκούρου, Βρουσάι, Άκπομ.
Ησυχάστε, θα πάει Αραβία τελικά ο μικρός Πασχάλης.
Είναι και που δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε τερματοφύλακα που μας έχει κόψει ένα σκασμό βαθμούς, έναν τίτλο και μία πρόκριση στην τελευταία τετραετία.
Παραδόξως, δεν κράτησα την παραμικρή επαφή, ούτε για να πάρω παιχνίδια, να κρατήσω έναν αγωνιστικό ρυθμό...
Τον Σαμοθράκη, δεν τον θεωρώ βλάκα, αλλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήταν βλακώδες. Όλοι ξέραμε από το ρεπορτάζ του μπαοκ ότι του έδιναν 700 κ και αυτός ζήτησε 900, έχοντας κάβα 2 προτάσεις, η μία από Τουρκία και η άλλη από την αραπιά.
Για Ολυμπιακό, μόνο ο Ραπτόπουλος το είχε αναφέρει τον Μάρτιο, σαν σενάριο ότι θα προέκυπτε λίγο πριν τον ημιτελικό, για να κάνει την ομάδα περισσότερο μπουρδέλο από όσο ήταν τότε.
Όπως και ο ίδιος είπε λίγο πριν τον τελικό ότι και η γκόμενα του Πασχαλάκη, θα προτιμούσε την Αραβία, για να μην παίζει μπάλα και εκτός γηπέδου...
Βάλε και στις θέσεις του Παπασταθόπουλου και του Βρουσάι τον Βράνιες και τον Βιντάλ και έχω ερεθιστεί τα μάλλα...
jonk (28-05-22)
Bookmarks