voskos_7 (03-05-22)
voskos_7 (03-05-22)
Εμένα δε με χαλάει τόσο πολύ ο ινγκασον, με χαλάει που είναι πιο γυάλινος και από τον Γκάρι με τα μισά του χρόνια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Σβάμπ είναι καλός παίκτης, αλλά είναι πάρα πολύ αργός. Για τον Ίνγκασον, ό,τι περισσότερο να πούμε για την αντικειμενική αξία του έξω από εδώ εμείς, η μανατζερική πιάτσα μίλησε πριν από εμάς, καθώς ανανέωσε σε χρόνο - ρεκόρ με ό,τι και αν λέει αυτό...
Ο Αουγκούστο δεν είναι Εσίττι, αλλά δεν μπορώ να βρω τί ακριβώς μπορεί να τον κάνει μία ομάδα που θέλει να παίξει μπάλα. Καλό σουτ, μεν αλλά δεν πατάει περιοχή και κάνει πολύ καλά το φυσικό εμπόδιο τρέχοντας παντού.
Αυτά που διαβάζουμε για Λύρατζη και Τσιγγάρα, χωρίς τα παιδιά να είναι για τα σκουπίδια, κρατάμε τη σημείωση ότι η ομάδα τους, σε μία περίοδο που είχε στόχους και δυνατότητες να καλύψει κενά, επέλεξε να πάρει παίκτες στη θέση τους. Ναι μεν και οι δύο αμυντικά είναι φιλότιμοι, αλλά όλοι βλέπουμε ότι μπροστά είναι σκαφτιάδες. Ο Τσιγγάρας, μόλις βρήκε ένα υποτυπώδες κέντρο απέναντί του στο Βελοντρόμ, δεν σταύρωσε σωστή πάσα και έγινε αλλαγή από το ημίχρονο και στην Τούμπα, δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος γιατί βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στο γύρισμα του Βιειρίνια στο 3ο λεπτό.
Ο Λύρατζης, συνολικά δείχνει καλύτερη εικόνα, αλλά οι τελικές του πάσες είναι πιο άθλιες και από του Ρέαμπτσιουκ.
Επομένως, καλό είναι που είμαστε ελαστικοί με τις κρίσεις μας, αλλά να έχουμε υπόψιν μας ότι τους συγκρίνουμε με παίκτες τους οποίους τους κρίνουμε πολύ πιο αυστηρά, καθώς οι αδυναμίες των τελευταίων είναι αυτές που μας ενοχλούν και θυμόμαστε στην τελική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (03-05-22), giovanni#10 (04-05-22)
Όλα αυτά επειδή είπα ότι έχουν καλύτερο τμήμα scouting και τρέξατε να υπεραμυνθείτε τους υπαλλήλους του χοντρού. Αυτοί είστε.
chainsaw (04-05-22), drizzt (04-05-22), giovanni#10 (04-05-22), john syggel (04-05-22), voskos_7 (04-05-22)
Όχι - όλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν πρέπει να καταλάβει ο Βαγγέλης ότι μας παίρνει να μην έχουμε τμήμα scouting γιατί, αν δεν το ξέρεις ο μπαοκ, δεν έχει τέτοιο εδώ και πολλά χρόνια.
drizzt (04-05-22)
Στον πρωταθλητή κάτι γράφει για το Δουβίκα. Τον έχω παρακολουθήσει από μικρό αυτόν μιας και ο πατέρας του ήταν προπονητής στο Άργος, τον έπαιρνα με κλειστά μάτια τον παίκτη αν γινόταν.
Για εδώ ήταν από την αρχή, αλλά το πώς βρέθηκε στα χέρια του Μπέου, είναι κάτι που ίσως διερευνηθεί κάποτε. Στα θετικά του ήταν ότι δεν πήγαινε στο μπαοκ όταν είχανε βάλει λυτούς και δεμένους να τον πάνε εκεί.
drizzt (07-05-22), john syggel (07-05-22)
Σε εκείνο το κομμάτι, καλά έκανε και το απέδειξε ότι ήθελε να παίζει εκεί που θα πάει - στο μπαοκ θα έπαιζε αλλά δε το συζήτησε καν να πάει.
drizzt (07-05-22)
Δουβικας Χασαν του χρονου.... Οχι, δε μου αρεσει.
Όσο θα δεις τον δεύτερο, θα δεις και τον πρώτο, υποψιάζομαι...
john syggel (07-05-22)
Έχω την αίσθηση πως μπορούμε, γιατί τα λεφτά τα ψάχνει και τον ψάχνουν (δεν κρίνουμε μεν, αλλά ο κόσμος πεινάει και αυτοί δίνουν λεφτά σε τέτοια θεάματα) αλλά δεν ελπίζω...
Νομίζω τον γουστάρει ο βιτσιοζος ο Πορτογάλος...
Πραγματι δε βλεπω να ερχονται ουτε Χασαν, ουτε Δουβικας και βλεπω να την κανει ο Τικι. Ολα ομορφα δηλαδη.
Και μετα απο αυτα, θα φυγει ο Ελ και θα ερθουν αλλοι δυο καρναβαλοι και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας.
Η Κούλα ψάχνεται για Πουλίδο, τον θέλει ο Αλμέιδα. Θα επιστρέψει να πάρει εκδίκηση γαύροι.
drizzt (07-05-22)
Ενδιαφέρον για Πουκι λέει σήμερα.
Κι επειδή βλέπω έχετε ζωηρέψει πολύ να σας υπενθυμίσω πως υπάρχει και ρατζελοβιτς
Faithful (08-05-22)
Η SportDay εκανε αναφορα σε δημοσιευματα για δυο στοπερ. Ματεους Βιετεσκα (25 χρ.) απο Λεγκια Βαρσοβιας και Κοφι Τζιτζι απο Τορινο (29 χρ.). Τονιζει ομως οτι αποτελουν απλα φημες και προτασεις μανατζερ και οτι προυποθεση η ομαδα να παει για στοπερ ειναι να αποχωρησουν Σισε και Μπα. Επισης αναφερει οτι συμφωνα με σερβικα δημοσιευματα ο Ερυθρος Αστερας εχει κανει προταση στον Ραντζελοβιτς και οι επαφες ειναι προχωρημενες. Τελος δεν αποκλειει ο Κουτρης να εχει μια ακομα ευκαιρια στην ομαδα, δεδομενου οτι ο Ρεαμπτσιουκ εχει υποχρεωσεις με τη Μολδαβια τον Ιουνιο (4 παιχνιδια για Nations) και θα χρειαστει επιπλεον ξεκουραση, αρα η προετοιμασια θα ξεκινησει με Κουτρη και Κιτσο στα αριστερα μπακ.
drizzt (08-05-22)
Τις προάλλες ο Παπάζογλου στην ΕΡΑ σπορ άφησε να εννοηθεί πως μάλλον θα παίξει και το θέμα φορτουνη στα μεταγραφικά φέτος.
Bookmarks