panahs7 (25-04-22)
panahs7 (25-04-22)
"Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από την ζωή ο Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα. Είχε στο πελατολόγιό του μεταξύ άλλων τους Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά και Χάλαντ."
Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα, έκανε tweet ότι ζει: "Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες"
https://www.sport24.gr/football/pagkosmio-fiasko-me-raiola-ekane-tweet-oti-zei-me-skotosan-gia-deyteri-fora-se-4-mines.9612444.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εδώ μας έχει μεταφέρει ρεπορτάζ Γεωργακόπουλου - σε αυτό θα έκανε έρευνα;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (28-04-22)
Τον έφαγε ο Παναης...
Με την καλή έννοια...
Όπως το Σουρεάλ Λιγκ, για παράδειγμα...
Πάλι λένε πέθανε ο Ραιολα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Από προχθές είχε πεθάνει, απλά για κάποιο λόγο στράβωσαν που είχε διαρρεύσει. Εν τέλει το ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα.
Τι σχέση έχει με τις μεταγραφές??
Faithful (01-05-22)
Αρχίσαμε, Ντεσπόντοφ και Αλ Γκαζι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καθε χρονο οι ιδιοι παικτες ακουγονται,γιατι οι μανατζερ παραμενουν οι ιδιοι και σκαουτινγκ δεν υπαρχει.Θα ασχολουμαστε συνεχως με τους ιδιους συν ο,τι φερουν Μοντεστο-Καρεμπε.Ετσι εγινε και με τον Ονιεκουρου,και ειδαμε ποσο καλα πηγε αυτο.
Ο βασικός μας αντίπαλος έκλεισε ήδη 2 παίκτες. Αν είναι καλοί δεν γνωρίζω αλλά τουλάχιστον δεν κωλοβαρανε όπως οι δικοί μας. Ειδικά με τα κενά που έχουμε και τις πολλές κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, περιμένω ανακοινωσεισ παικτών τουλάχιστον από 1η εβδομάδα του Ιουνίου.
chainsaw (03-05-22)
giovanni#10 (03-05-22)
Σε ευχαριστώ που πάντοτε με επαναφερεις στην πραγματικότητα.
Άσε με να ελπίζω έστω και για λίγο.![]()
drizzt (03-05-22), john syggel (03-05-22)
Κοίτα, υπάρχει ελπίδα, μερικές φορές έχει συμβεί στο παρελθόν. Απλά νομίζω έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η αγορά τα τελευταία χρόνια ακόμα και να ήθελαν είναι πολύ δύσκολο εκτός και αν πρόκειται για παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιο και τον έχουν κλείσει ήδη. Συνήθως και οι ίδιοι οι παίκτες δεν το θέλουν εκτός και αν είναι μια προσφορά που σημαίνει μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα τους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks