giovanni#10 (18-04-22)
Ωραία: Βρες 1 (ένα ολογράφως) παιχνίδι του Άρη σε αυτή τη διετία, που ξεκίνησε σαν φαβορί και έφυγε νικητής, ή έστω έπαιξε μία μπάλα που να πεις ότι "αν το είχαμε εμείς αυτό το στοιχείο θα έχυνε όλο το γήπεδο". Τον Άρη, αν του δώσεις μπάλα, τον σκότωσες - άσε που και έτσι, τα 2 γκολ τα έχει ταβάνι.
Για τον Καμαρά του Χαραλάμπους, όσο ακραία και αν σας φαίνονται όσα γράφει ο κύριος παραπάνω, αν δεν μάθει να πασάρει στο σωστό χρόνο, για αρχή και λίγα λέει. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το μάθει εδώ αυτό και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αν προσπαθήσουμε να του το μάθουμε με τον τρόπο που το κάνουμε, θα δούμε ότι ο πάτος από το βαρέλι είναι απροσδιόριστα ακόμα πιο κάτω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (18-04-22)
Εν τω μεταξύ 2ο παιχνίδι υψηλής έντασης έπαιξε ο Φορτούνης χθες και παραλίγο να πάθει ζημιά πάλι, κούτσαινε σε κάποια φάση. Του 'χει κάνει μάγεια του παιδιού ο καρεόλης.
john syggel (18-04-22)
Έφαγε τάκλιν με τα δύο πόδια, τί ήθελες να κάνει;
Άφησε που άφησα ασχολίαστη την επισήμανση του Μάνου για την αλλαγή του Βαλμπουενά. Αν πηγαίνετε για κατούρημα την ώρα του παιχνιδιού, να αφήνετε κανέναν πίσω να σας λέει όλα όσα έγιναν, ή να γυρίζετε το stream πίσω...
drizzt (18-04-22)
Καλύτερα για χέσιμο, να φτουράει και ο χρόνος - ωστόσο, είναι δύσκολο, σε παιχνίδια όπως το χθεσινό να διαβάζεις τέτοιο σχόλιο και να κάνεις ότι δεν το είδες γιατί η κατάσταση είναι περίεργη και ένας Θεός ξέρει ποιός θα ανακατευόταν στη συζήτηση και πού θα καταλήγαμε όλοι μαζί...
βλεπω στο μεγα καραπαπα στο σεραφειμ (μαλλον ετσι τον λενε , δεν το εχω το αθλημα ) με υφος κατανυξης , ελεος
Στην κλίμακα Ροντρίγκεζ, Ελ Καντουρί, πόσο κοντά τον βάζεις;
john syggel (18-04-22), voskos_7 (19-04-22)
Aρχικα, αν θελουμε να φτιαξουμε ομαδα, πρεπει να αποφασισουμε οτι ο Βαλμπουενα μας τελειωσε. Δεν μπορει καθε φορα που στραβωνει ενα ματς, να επιστρατευουμε τον Ματιε, μπας και βγαλει μια σεντρα απο το πουθενα. Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο. Ποσο δε μαλλον, να ξεκιναει ως βασικος.
Εγώ νομίζω σε κάποιες γενικές γραμμές κάτι έχουν καταλάβει όσον αφορά στο πως να φτιάξουμε σύγχρονη ομάδα.
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος για μένα είναι όντως με παίκτες με ταχυδυναμη και πνευμόνια. Το πρόβλημα και το παραλογο είναι πως μαζεύουμε τέτοιους ακόμα και για τις λίγες θέσεις που χρειάζονται τεχνική και αντίληψη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
captain-cook (21-04-22)
Ε, μαζεύουμε ταχυδυναμικούς στις θέσεις που χρειάζονται τεχνική και αντίληψη και στις θέσεις που χρειάζονται ταχυδυναμικοί, παίρνουμε παίκτες που τους διακρίνει η ιδιάζουσα τεχνική και η κάπως περιορισμένη αντίληψη...
Για να είμαστε και δίκαιοι, αυτό συμβαίνει σε όλο το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Πρέπει να είμαστε το επαγγελματικό πρωτάθλημα με τους πιο αργούς μέσους και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε και ομάδες στην πρώτη ταχύτητα με αργούς ακραίους.
drizzt (20-04-22)
Μια τριάδα Ντίας, Μανέ και Σαλάχ χρειαζόμαστε μπροστά.
john syggel (20-04-22)
Ρωτάς αυτόν τον έναν με ποιούς δύο δικούς μας βολεύεται, ή δεν έχεις καλό δικηγόρο για τη μήνυση;
Bookmarks