Να φτιάξουν πρωτάθλημα επιπέδου πρέμιερ λιγκ οι μεγαλομέτοχοι. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας για τα επόμενα χρόνια.
john syggel (17-04-22)
Μιας και μιλάμε μεταγραφές και δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται...
Τικινιο, Λαλα, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ονιεκουρού, Γκάρυ ελπίζω να μην υπάρχουν στο ρόστερ 2022-2023.
Έχει κι άλλους αλλά οι παραπάνω απαράδεκτοι.
Καρμποβνικ, Ρόνι φαντάζομαι είναι ήδη εκτός οπότε τους παραλείπω. Γενικά οι μόνοι που θα έπρεπε να έχουν θέση για μένα είναι οι εξής:
GK: Βατσλίκ, Τζολάκης.
DC: Σισέ, Μανωλάς.
D L/R: Όλεγκ.
DM / M / AM: Σουρλής, Εμβιλα, Μπουχαλακης, Καρβάλιο, Φορτουνης, Αγκιμπου (παγκιτης).
AM L/R: Μασούρας.
F/SC: Αραμπης.
Χρειάζεται ένα σκασμό μεταγραφές, όχι για να γίνουμε ομαδάρα, αλλά για να υπάρχει σε πρώτη φάση μια λογική στο ρόστερ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (21-04-22)
Αν μείνει ο Μαρτίνς όχι μόνο δε φεύγει ο Τικίνιο αλλά θα είναι 100% ο βασικός φορ, με τον Χασάν από πίσω του. Επίσης, όλοι βλέπουμε πώς (δεν) αποδίδει ο Σωκράτης αλλά η 11άδα ξεκινά από αυτόν εδω και 1.5 χρόνο, οπότε το να μη βρίσκεται καν στο ρόστερ του χρόνου αποκλείεται.
Καλα, αυτο που συμβαινει με τα στοπερ, ειναι εμετικο. Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση επ\αυτου; Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ευχαριστημενοι οι 2 παπουδες, οποτε τους βαζουμε εναλλαξ σε καθε ματς. Παλι καλα που δεν εχουν παραγκωνισει και τον Σισε για να παιζουν διδυμο.
Το ρόστερ σε πρώτη φάση θέλει συμμάζεμα, μετά βλέπουμε πόσοι θα έρθουν. Νομίζω 2 πλάγιοι μπακ, 1 χαφ και 1 ή 2 εξτρέμ είναι μια λογική εκτίμηση.
ΤΦ όπως είμαστε.
Σέντερ μπακ: Σισέ, Μανωλάς, Σωκράτης, Μπα, Μπαγκαλιάνης.
Δεξί μπακ: μεταγραφή, Βρουσάι
Αριστερό μπακ: Όλεγκ + μεταγραφή
Χαφ: Εμβιλά, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Φαντιγκά, Σουρλής + μεταγραφή + τον Πέπε αρχικά που μάλλον θα ξαναπάρει ευκαιρία, δεν αποκλείω να μείνει και ο Μαντύ.
Εξτρέμ: Μασούρας, Γκάρυ, Καρβάλιο, μεταγραφή
10: Φορτούνης, Βαλμπουενά.
Φορ: Τικίνιο, Χασάν, Πινακάς.
Ο Πινακάς πάντως τώρα που ανεβαίνει με τη Β' απ' ότι έχω διαβάσει εξτρέμ ή πίσω από τον φορ τον παίζει ο Ιμπαγάσα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το ότι όλοι φαίνονται αισχροί, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας λέει ότι μπορεί να φταίει ο μάγειρας και ότι τα υλικά για να κριθούν πρέπει να εφαρμοστεί σωστά η συνταγή; Ότι εχθές, ο Άρης ή ο βάζελος, τί το ανώτερο είχαν που αν σας ερχόταν θα λέγατε "γίναμε";
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επιστρέφει λέει ο Πέπε. Παιδιά πέρασε η πρωταπριλιά!
john syggel (18-04-22), jonk (18-04-22)
Καμαραδες και στους δύο κορδελιτσα και δρόμο.Κι όποιος πάρει και τους δύο,δώρο ο Κανε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (18-04-22)
Εσύ, από τον Άρη ποιόν θα ήθελες, δεν μας είπες;
Επίσης από τον βάζελο που είναι όλοι ίδιοι, γιατί δεν βρήκαν μία ίδια συνταγή να κερδίζει έξω από τη λεωφόρο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (18-04-22)
ο αρης καποιες φορες παιζει την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα , σουντμπεργκ , ντιαγε, καμαρα κ ντουκουρε . ( εκτος αν θεωρεις οτι οι καμαραδες οι δικοι μας ο λαλας κ ο μπουχαλακης ειναι καλυτεροι)
δεν ειπα οτι ο βαζελος ειναι ομαδα σοβαρη αλλα το να παιζουν το ιδιο συστημα τους βοηθα .
Αγκιμπου πουλο πρωτος. πισω στη Νεα Γουινέα στην φυλη των παπούα να κυνηγάς βατράχους στις λιμνες μιας που εισαι και γρηγορος.
ακολουθουν,ρεαμπτσιουκ,λαλα, καντε, καρβαλιο,ονιεκουρου,ο πολωνος wonder my ass, Μπα.ανδρουτσος,Βρουσαι(αφηστε τον να παει καπου να παιξει μπαλα)
και σιγουρα ξεχναω κ αλλους.
θελουμε τουλαχιστον 2 μπακ βασικα, 2 εξτρεμ βασικα, 2 επιθετικους, 2-3 στο κεντρο να πλαισιωσουν τον ξεζουμισμένο εμβιλα και το κυριοτερο προπονητη με φρεσκες ιδέες, με πλανο και με επιθετικη φιλοσοφια.
Δεν ξερω πως θα αλλαξει μυαλα αυτος ο ανθρωπος που λεγεται Μαρτινς. δεν το βλεπω.δεν.
hang your demons
μην εισαστε αδικοι ο αγκιμπου ειναι ενα παιδακι που το εβαλαν να παιξει στη θεση του φορτουνη κ στην πορεια οπου υπηρχε τρυπα , αν ο βαγγελας ποναγε την ομαδα θα ειχε φερει το μπελχαντα η καποιο σοβαρο δεκαρι κ ο μικρος θα εκανε διδυμο με τον νταμπο
υπερβαλλω για το σατιρικον του πραγματος. ο Αγκιμπου ομως δεν κανει για ολυμπιακο.αυτος ο αγκιμπου που εχουμε δει. να μου πεις ποιος κανει οκ. αλλα το θεμα ειναι οτι κανεις δεν πηρε τις ευκαιριες του Αγκιμπου που δεν εβγαινε ποτε απο την εντεκαδα. στην ουσια δεν τα εχω με τον αγκιμπου αλλα με τον Μαρτινς που εχει τεραστιο κολλημα με τον μικρο.Παρακαλαω να ειναι καλα ο φορτουνης σε αυτη την θεση. αλλα αυτο δεν αρκει. αν μεινει ο Μαρτινς τον αγκιμπου θα προτιμα και παλι. μονο που το σκεφτομαι τρωω χοντρο ξενερωμα.
hang your demons
redbaron (18-04-22)
Bookmarks