Σελίδα 4 από 259 ΠρώτηΠρώτη 123456781424344454104204 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 80 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Διαφωνώ.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (16-04-22)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

εχετε δικιο οταν φτιαχνεις ενα πλανο πρωτα βασιζετε στο να δωσεις πορους κ μετα να παρεις αλλους καθως τρεχει το προτζεκτ , απολυτα φυσιολογικο και συνηθισμενο

θα δουμε μπαλαρα και του χρονου εγγύηση η σοβαροτητα της διοικησης

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχετε δικιο οταν φτιαχνεις ενα πλανο πρωτα βασιζετε στο να δωσεις πορους κ μετα να παρεις αλλους καθως τρεχει το προτζεκτ , απολυτα φυσιολογικο και συνηθισμενο

θα δουμε μπαλαρα και του χρονου εγγύηση η σοβαροτητα της διοικησης
    2 ερωτήσεις:

a) 4 χρόνια που είναι στην ομάδα ο Μαρτίνς, είδες μπάλα (τουλάχιστον) στα 2;

Η 2η ισχύει αν απαντήσεις ΝΑΙ.

b) Θεωρείς ότι είναι εύκολο μια ομάδα γενικά, αλλά και ειδικά σαν τον Ολυμπιακό να παίξει μπαλάρα για 4 συνεχόμενα χρόνια ή μπορείς να δεχτείς και είναι κατανοητό να κάνει κάποια στιγμή κοιλιά; (ακόμα και σε νορμάλ συνθήκες, δεν σου βάζω καν μέσα covid, κακές προετοιμασίες κτλ).

Το οριοθετώ σε 4 χρόνια γιατί μίλησες για project.

Thanks
    7.732
    Ignore User

τα 2 πρωτα χρονια υπηρχαν resources εμψυχα επαιξες τσου λου και είχες ρευστοτητα , σημαντικο επισης , επαιξες καλη μπαλα.
    οταν αρχισες να πουλας τα asset σου για να αποκτησεις ρευστοτητα (που μειωθηκε ειτε λογο κοβιντ ειτε αποκλεισμου) και να μην τα αντικαθιστας αρχισες να εχεις προβλημα .
    αλλο κοιλια που ναι ειναι φυσιολογικο και αλλο καρκινος , εδω απο το ματς περισυ με τον παοκ βλεπουμε ενα χαλι , κοιλια ειναι σε 2-3 αντε 10 ματς να μην πας καλα , φετος 1με2 ματς παιξαμε μετρια και στα υπολοιπα ειμαστε τραγικοι (και η χρονια δεν εχει τελειωσει).
    σαν 4 ετες project λοιπον βλεπεις κάποιο growth ?

Thanks
    20.289
    Ignore User

τα 2 πρωτα χρονια υπηρχαν resources εμψυχα επαιξες τσου λου και είχες ρευστοτητα , σημαντικο επισης , επαιξες καλη μπαλα.
    οταν αρχισες να πουλας τα asset σου για να αποκτησεις ρευστοτητα (που μειωθηκε ειτε λογο κοβιντ ειτε αποκλεισμου) και να μην τα αντικαθιστας αρχισες να εχεις προβλημα .
    αλλο κοιλια που ναι ειναι φυσιολογικο και αλλο καρκινος , εδω απο το ματς περισυ με τον παοκ βλεπουμε ενα χαλι , κοιλια ειναι σε 2-3 αντε 10 ματς να μην πας καλα , φετος 1με2 ματς παιξαμε μετρια και στα υπολοιπα ειμαστε τραγικοι (και η χρονια δεν εχει τελειωσει).
    σαν 4 ετες project λοιπον βλεπεις κάποιο growth ?
    Όχι, κοιλιά μπορεί να είναι και ολόκληρη σεζόν, όπως κάνουν τεράστια κλαμπ (πχ Μπάγερν, Μπάρτσα). Κανείς δεν λέει ότι η ομάδα παίζει μπάλα ή ότι δεν έγιναν μαλακίες. Growth δεν βλέπω όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί αυτό το project τέλειωσε. Και προσωπικά το κρίνω απολύτως επιτυχημένο και συγνώμη αλλά όποιος έχει αντίθετη άποψη πάνω σ' αυτό, με 2 ιστορικούς αποκλεισμούς στο Europa League και 3/4 πρωταθλήματα, αρνούμαι να δεχτώ ότι κάνει λογική και καλοπροαίρετη κριτική. Από φέτος ξεκινάει καινούριο project.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σας δημιουργεί τόσο έντονη την εντύπωση ότι ο Βαγγέλας δεν νοιάζεται ή ότι ο Μαρτίνς γουστάρει να του πηδιέται η φήμη. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Και σας ξαναλέω, δείτε λίγο Βερβελέ και θα καταλάβετε αν μέσα στην ΠΑΕ γουστάρουν που η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Άλλωστε και ο Βαγγέλας προσωπικά, σαν τον μέσο γαύρο που με εκνευρίζει θεωρώ ότι είναι. Το πως και ποιοι τον κατάφεραν να κρατήσει τον Μαρτίνς την 1η χρονιά και να αλλάξει νοοτροπία είναι ένα θαύμα.

ΥΓ. Τα assets σου φίλε μου είχαν ταμπελάκι πριν έρθουν. Και στα έφερε ο ίδιος μάνατζερ που κατηγορείς ότι στα παίρνει. Έτσι πάει η μπίζνα. Ποντένσε με 40εκ χρηματιστηριακή αξία δεν θα έπαιρνες ποτέ από μόνος σου. Πως θα τον κρατήσεις λοιπόν; 1-2 χρονάκια θα τον χαρείς και πας στον επόμενο, ή αυτό, ή καθόλου.

Thanks
    7.732
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, κοιλιά μπορεί να είναι και ολόκληρη σεζόν, όπως κάνουν τεράστια κλαμπ (πχ Μπάγερν, Μπάρτσα). Κανείς δεν λέει ότι η ομάδα παίζει μπάλα ή ότι δεν έγιναν μαλακίες. Growth δεν βλέπω όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί αυτό το project τέλειωσε. Και προσωπικά το κρίνω απολύτως επιτυχημένο και συγνώμη αλλά όποιος έχει αντίθετη άποψη πάνω σ' αυτό, με 2 ιστορικούς αποκλεισμούς στο Europa League και 3/4 πρωταθλήματα, αρνούμαι να δεχτώ ότι κάνει λογική και καλοπροαίρετη κριτική. Από φέτος ξεκινάει καινούριο project.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σας δημιουργεί τόσο έντονη την εντύπωση ότι ο Βαγγέλας δεν νοιάζεται ή ότι ο Μαρτίνς γουστάρει να του πηδιέται η φήμη. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Και σας ξαναλέω, δείτε λίγο Βερβελέ και θα καταλάβετε αν μέσα στην ΠΑΕ γουστάρουν που η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Άλλωστε και ο Βαγγέλας προσωπικά, σαν τον μέσο γαύρο που με εκνευρίζει θεωρώ ότι είναι. Το πως και ποιοι τον κατάφεραν να κρατήσει τον Μαρτίνς την 1η χρονιά και να αλλάξει νοοτροπία είναι ένα θαύμα.

ΥΓ. Τα assets σου φίλε μου είχαν ταμπελάκι πριν έρθουν. Και στα έφερε ο ίδιος μάνατζερ που κατηγορείς ότι στα παίρνει. Έτσι πάει η μπίζνα. Ποντένσε με 40εκ χρηματιστηριακή αξία δεν θα έπαιρνες ποτέ από μόνος σου. Πως θα τον κρατήσεις λοιπόν; 1-2 χρονάκια θα τον χαρείς και πας στον επόμενο, ή αυτό, ή καθόλου.
    δεν λεγονται ολα απο εδω καταρχην , βλεπω μετρας κ το φετινο πρωταθλημα ενώ εγω το φοβαμαι ακομα . θα συμφωνησω για αυτους που εφυγαν εχεις δικιο ο ποντενσε δεν ηταν για το επιπεδο μας αλλα ο βαγγελας τον αντικατεστησε μετα απο 2 χρονια με τον ονιεκουρου , με τεραστια επιτυχια . 2 γαμημενα χρονια εψαχναν τον ονιεκουρου ? Οκ ο τσιμικας δεν ηταν επισης για εμας ασχετα αν εμεις ειχαμε τζιοβανι ριβαλντο κτλ , ας πουμε οτι εχεις δικιο ειμασστε λιγοι , τον αντικατεστησε με τον ρεαμπτσιουκ κ τον χολεμπα με την γνωστη επιτυχημενη συνταγη , σταματαει ο χολεμπας και ερχετε ο πολωνος σαν μπακ απ αλλη απιστευτη εμπνευεση (ποιος μαλακας τους κανει σκαουτ ηθελα να ηξερα ) στα δεξια ειναι ακομα πιο τραγικα βαφτιζουν μπακ τον ανδρουτσο . δεν σου λεω οτι ο βαγγελας ειναι βαζελος , οτι δεν ειναι γαβρος αλλα για μενα το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαζει λεφτα το μαγαζι , μην ξεχνας οτι εχωσε και 10 μιρια σε αμκ (η ρευστοτητα που λεγαμε) δεν θα πω για εσοδα εξοδα κτλ ,
    ο σχεδιασμος ειναι επιπεδου δελφιναριο , μηπως εχεις αντιρηση σε αυτο?

Thanks
    20.289
    Ignore User

δεν λεγονται ολα απο εδω καταρχην , βλεπω μετρας κ το φετινο πρωταθλημα ενώ εγω το φοβαμαι ακομα . θα συμφωνησω για αυτους που εφυγαν εχεις δικιο ο ποντενσε δεν ηταν για το επιπεδο μας αλλα ο βαγγελας τον αντικατεστησε μετα απο 2 χρονια με τον ονιεκουρου , με τεραστια επιτυχια . 2 γαμημενα χρονια εψαχναν τον ονιεκουρου ? Οκ ο τσιμικας δεν ηταν επισης για εμας ασχετα αν εμεις ειχαμε τζιοβανι ριβαλντο κτλ , ας πουμε οτι εχεις δικιο ειμασστε λιγοι , τον αντικατεστησε με τον ρεαμπτσιουκ κ τον χολεμπα με την γνωστη επιτυχημενη συνταγη , σταματαει ο χολεμπας και ερχετε ο πολωνος σαν μπακ απ αλλη απιστευτη εμπνευεση (ποιος μαλακας τους κανει σκαουτ ηθελα να ηξερα ) στα δεξια ειναι ακομα πιο τραγικα βαφτιζουν μπακ τον ανδρουτσο . δεν σου λεω οτι ο βαγγελας ειναι βαζελος , οτι δεν ειναι γαβρος αλλα για μενα το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαζει λεφτα το μαγαζι , μην ξεχνας οτι εχωσε και 10 μιρια σε αμκ (η ρευστοτητα που λεγαμε) δεν θα πω για εσοδα εξοδα κτλ ,
    ο σχεδιασμος ειναι επιπεδου δελφιναριο , μηπως εχεις αντιρηση σε αυτο?
    Μη τα βλέπετε όλα μονόπατα όμως ρε συ. Για τον Τσιμίκα το ξέρεις ότι υπήρχε πολύ καλύτερη προσφορά και την απέρριψε; Έρχεται η Λίβερπουλ και σου ζητάει παίκτη, δηλαδή τι θα του πεις του Τσιμίκα, όχι θα κάτσεις εδώ και δεν θα ζήσεις το όνειρό σου; Τι συζητάμε τώρα; Υπάρχει πάντα και η αντίθετη πλευρά του παίκτη, δεν είναι κτήμα σου να κάνεις ότι γουστάρεις, ούτε περνάνε πλέον παλιές βλαχομαγκιές τύπου "θα σου καρφώσω το δελτίο". Όπως και στα παιχνίδια παίζει και ο αντίπαλος, κάτι που αγνοούμε. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί μόνο στο "εγώ" μας και δεν μας νοιάζει τίποτα.

Στο απάντησα για τους αντικαταστάτες, ναι έγιναν μαλακίες. Και οι ίδιοι το λένε, το δείχνουν και οι προσπάθειες που έκαναν πέρσι και φέτος τον Γενάρη. Ξανά μαλακίες; Ξανά, μαζί σου. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό, είμαι κάπου στην μέση. Ούτε για Δελφινάριο είναι, ούτε καλός. Για να απαντήσουμε σ' αυτό όμως πρέπει να ξέρουμε όλο το backstage, με ποιους μάνατζερ γίνονται δουλειές πλέον, αν δεν γίνονται ποιος έχει αναλάβει, πόσο λόγο έχει ο Μαρτίνς και χίλια άλλα. Κι απ' αυτά όλα δεν ξέρουμε τίποτα.

Thanks
    7.732
    Ignore User

Μη τα βλέπετε όλα μονόπατα όμως ρε συ. Για τον Τσιμίκα το ξέρεις ότι υπήρχε πολύ καλύτερη προσφορά και την απέρριψε; Έρχεται η Λίβερπουλ και σου ζητάει παίκτη, δηλαδή τι θα του πεις του Τσιμίκα, όχι θα κάτσεις εδώ και δεν θα ζήσεις το όνειρό σου; Τι συζητάμε τώρα; Υπάρχει πάντα και η αντίθετη πλευρά, όπως και στα παιχνίδια παίζει και ο αντίπαλος. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί μόνο στο "εγώ" μας και δεν μας νοιάζει τίποτα.

Στο απάντησα για τους αντικαταστάτες, ναι έγιναν μαλακίες. Και οι ίδιοι το λένε, το δείχνουν και οι προσπάθειες που έκαναν πέρσι και φέτος τον Γενάρη. Ξανά μαλακίες; Ξανά, μαζί σου. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό, είμαι κάπου στην μέση. Ούτε για Δελφινάριο είναι, ούτε καλός. Για να απαντήσουμε σ' αυτό όμως πρέπει να ξέρουμε όλο το backstage, με ποιους μάνατζερ γίνονται δουλειές πλέον, αν δεν γίνονται ποιος έχει αναλάβει, πόσο λόγο έχει ο Μαρτίνς και χίλια άλλα. Κι απ' αυτά όλα δεν ξέρουμε τίποτα.
    αντε να συμφωνησω στο πρωτο κομματι της απαντησης , αλλα στο δευτερο παναγιωτη , εισαι πολυ ανεκτικος δλδ " το δείχνουν και οι προσπάθειες που έκαναν πέρσι και φέτος τον Γενάρη" κανενα μπακ το καλοκαιρι (ο πολωνος ειναι τσιρκο οχι μπακ) ,κ το Γεναρη βλεπουν το προβλημα στα αριστερα και βαφτιζουν μπακ τον κιτσο . Εμενα δεν με επεισαν ουτε καν οι δηθεν καλες προθεσεις τους γιατι το προβλημα ηταν γνωστο. και στο φιναλε οση καλη προθεση ειχαν να το διορθωσουν δεν εκαναν τιποτα απολυτως.

Thanks
    20.289
    Ignore User

αντε να συμφωνησω στο πρωτο κομματι της απαντησης , αλλα στο δευτερο παναγιωτη , εισαι πολυ ανεκτικος δλδ " το δείχνουν και οι προσπάθειες που έκαναν πέρσι και φέτος τον Γενάρη" κανενα μπακ το καλοκαιρι (ο πολωνος ειναι τσιρκο οχι μπακ) ,κ το Γεναρη βλεπουν το προβλημα στα αριστερα και βαφτιζουν μπακ τον κιτσο . Εμενα δεν με επεισαν ουτε καν οι δηθεν καλες προθεσεις τους γιατι το προβλημα ηταν γνωστο. και στο φιναλε οση καλη προθεση ειχαν να το διορθωσουν δεν εκαναν τιποτα απολυτως.
    Γενικά μιλάω, όχι μόνο για μπακ. Δεν πήραν παίκτες θες να μου πεις; Ο Μαρινάκης τους διαλέγει; Δεν έχουμε το κομμάτι της εικόνας που δείχνει ποιος φταίει. Μπορεί τον Γενάρη ο Μαρτίνς να είπε δεν θέλω μπακ, το ξέρεις; Μπορεί να είπε θέλω και να του είπαν "θέλουμε να βγάλουμε απ' τις ακαδημίες", το ξέρεις;

H ΑΜΚ τι μας δείχνει; Μπορεί να μη τους έπαιρνε λόγω της οικονομικής κατάστασης να ανοιχτούν, οπότε προτίμησαν να θυσιάσουν τη χρονιά όσο πιο αναίμακτα γίνεται, το ξέρεις; Δεν το ξέρεις. Υπομονή, μπορεί να καταργηθεί το FFP και να πάμε σε μοντέλο "μεταγραφές μέχρι το 80% των εσόδων" και μετά θα έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας αν μπορεί να ξοδέψει πχ 25εκ σε μεταγραφικό μπάτζετ και δεν το κάνει.

Thanks
    20.289
    Ignore User

βλεπουν το προβλημα στα αριστερα και βαφτιζουν μπακ τον κιτσο
    Επίσης, απ' τη μία μου λες για τον Τσιμίκα όμως κι απ' την άλλη σε χαλάει ο Κίτσος. Ο Τσιμίκας προσγειώθηκε έτοιμος στου Ρέντη και τον πούλησαν στην Λίβερπουλ; Γιατί και γι' αυτόν τα ίδια θυμάμαι λέγαμε "που πάμε με Τσιμίκες, δεν παίρνουν μπακ".

Thanks
    7.732
    Ignore User

Επίσης, απ' τη μία μου λες για τον Τσιμίκα όμως κι απ' την άλλη σε χαλάει ο Κίτσος. Ο Τσιμίκας προσγειώθηκε έτοιμος στου Ρέντη και τον πούλησαν στην Λίβερπουλ; Γιατί και γι' αυτόν τα ίδια θυμάμαι λέγαμε "που πάμε με Τσιμίκες, δεν παίρνουν μπακ".
    το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι , το φθινοπωρο ολοι κ ο βαγγελας μαζι βλεπαμε το χαλι , ηρθε ο γεναρης κ του λεει καποιος μην παρεις παιχτη εχουμε τον καρακιτσο και απαντας α ωραια ας παω να γραψω ενα τραγουδι στη νατασαρα . εχουμε διαφορα φιλοσοφιας μαλλον εγω πιστευω οτι γαβρος ειναι ιδεα και οι προεδροι του υπηρετες και οχι ιδιοκτητες της ομαδας

Thanks
    20.289
    Ignore User

το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι , το φθινοπωρο ολοι κ ο βαγγελας μαζι βλεπαμε το χαλι , ηρθε ο γεναρης κ του λεει καποιος μην παρεις παιχτη εχουμε τον καρακιτσο και απαντας α ωραια ας παω να γραψω ενα τραγουδι στη νατασαρα . εχουμε διαφορα φιλοσοφιας μαλλον εγω πιστευω οτι γαβρος ειναι ιδεα και οι προεδροι του υπηρετες και οχι ιδιοκτητες της ομαδας
    Καλά μη τα λες σε μένα για το τι είναι ιδέα, έναν τύπο που έβριζε τον καλύτερο (εκείνη την περίοδο) στόπερ του Ολυμπιακού, επειδή γαμούσε την ομάδα. Φέρε μου κάποιον ιδιοκτήτη που θα μου εγγυηθεί καλύτερες μέρες και ας φύγει ο Βαγγέλας. Μέχρι τότε δεν θα κλείνω τα μάτια όμως και να ζω σε δικό μου κόσμο. Η πραγματικότητα είναι ότι αλλάξαμε επίπεδο και μόνο μπροστά πήγαμε. Δεν αμφισβητείται αυτό ότι γνώμη και να έχει ο καθένας, το δείχνουν τα αποτελέσματα, το ranking, η χρηματιστηριακή αξία, οι νίκες στην Ευρώπη που ξεπέρασες τον βάζελο, το προπονητικό κέντρο, η υγεία που βγάζει το ταμείο σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, οι παίκτες σαν τον Ποντένσε που 1 ώρα πριν έχουν προκριθεί εις βάρος σου και αντί να πανηγυρίζουν, έρχονται και τρώνε με σένα, όλοι όσοι έφυγαν και μας μνημονεύουν όπου σταθούν, το δείχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γι' αυτό we keep on dreaming λοιπόν και κάποια στιγμή θα σπάσει και ο επόμενος τοίχος.

Thanks
    7.732
    Ignore User

ρε παναγιωτη σε συμπαθω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την θρησκευτική λατρεια που εχεις στον βαγγελα , μου ειναι αδυνατο , δεν εχει σημασια αν ειμαι σωστος η λαθος απλα βλεποντας την ομαδα πως παιζει δεν μπορω να του δωσω συχωροχαρτι

Thanks
    20.289
    Ignore User

ρε παναγιωτη σε συμπαθω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την θρησκευτική λατρεια που εχεις στον βαγγελα , μου ειναι αδυνατο , δεν εχει σημασια αν ειμαι σωστος η λαθος απλα βλεποντας την ομαδα πως παιζει δεν μπορω να του δωσω συχωροχαρτι
    Το ότι δεν κάθομαι να τον βρίζω χωρίς λόγο απ' το πρωί ως το βράδυ, δεν σημαίνει ότι έχω θρησκευτική λατρεία. Fun fact: Δεν μου γέμιζε καθόλου το μάτι όταν ανέλαβε το 2010. Γεγονότα παραθέτω, τα οποία πολύ ευχαρίστως να δεχτώ ότι δεν είναι έτσι με επιχειρήματα. Φέρτε μου καλύτερο κι ας φύγει, κανένα πρόβλημα. Απλά να ξέρετε ότι μαγαζιά γωνία και τέτοιες πίπες δεν ισχύουν, δείτε τον βάζελο.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.440 φορές σε 12.109 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πάλι δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω, δεν πατάω καν γήπεδο συγκεκριμένα από όταν ανέλαβε, σιχαίνομαι ότι αντιπροσωπεύει αλλά ότι σε θέματα οργάνωσης έχει πάει το σύλλογο πολλά βήματα μπροστά δεν μπορώ να το αρνηθώ.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον drizzt για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (17-04-22), voskos_7 (17-04-22)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω, δεν πατάω καν γήπεδο συγκεκριμένα από όταν ανέλαβε, σιχαίνομαι ότι αντιπροσωπεύει αλλά ότι σε θέματα οργάνωσης έχει πάει το σύλλογο πολλά βήματα μπροστά δεν μπορώ να το αρνηθώ.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Tι διαφορετικο αντιπροσωπευε ο Κοκκαλης; Δυστυχως ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο ενας πολυ ισχυρος παραγοντας της χωρας, να ειναι και ηθικος.

Προσωπικα εμενα μου φτανει ο εκαστοτε προεδρος να μην μπουκαρει στα αποδυτηρια εν ωρα αγωνων, να μη τραμπουκιζει και γενικα να μην προκαλει το κοινο αισθημα με συνεχεις παρουσιες και εμπρηστικες δηλωσεις. Ο Κοκκαλης το καταφερνε αυτο. Ειχε ενα σοβαρο προφιλ. Ο Μαρινακης εκανε καποιες βλακειες κυριως στην πρωτη του σεζον ως προεδρος, αλλα γενικα πιστευω οτι ουτε αυτος προκαλει με τη φυσικη του παρουσια. Τα ζητηματα για τα οποια κατηγορειται κατα καιρους αφορουν αλλες επιχειρηματικες του δραστηριοτητες.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tι διαφορετικο αντιπροσωπευε ο Κοκκαλης; Δυστυχως ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο ενας πολυ ισχυρος παραγοντας της χωρας, να ειναι και ηθικος.

Προσωπικα εμενα μου φτανει ο εκαστοτε προεδρος να μην μπουκαρει στα αποδυτηρια εν ωρα αγωνων, να μη τραμπουκιζει και γενικα να μην προκαλει το κοινο αισθημα με συνεχεις παρουσιες και εμπρηστικες δηλωσεις. Ο Κοκκαλης το καταφερνε αυτο. Ειχε ενα σοβαρο προφιλ. Ο Μαρινακης εκανε καποιες βλακειες κυριως στην πρωτη του σεζον ως προεδρος, αλλα γενικα πιστευω οτι ουτε αυτος προκαλει με τη φυσικη του παρουσια. Τα ζητηματα για τα οποια κατηγορειται κατα καιρους αφορουν αλλες επιχειρηματικες του δραστηριοτητες.
    Ο Κόκκαλης, δεν αβάνταρε τα νεοναζάκια που βρήκαν άπλετο χώρο με την έλευση του τωρινού προέδρου. Προφανώς δεν ψάχνουμε για αγίους έτσι κι αλλιώς.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-04-22)

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Ignore User

Γενικά μιλάω, όχι μόνο για μπακ. Δεν πήραν παίκτες θες να μου πεις; Ο Μαρινάκης τους διαλέγει; Δεν έχουμε το κομμάτι της εικόνας που δείχνει ποιος φταίει. Μπορεί τον Γενάρη ο Μαρτίνς να είπε δεν θέλω μπακ, το ξέρεις; Μπορεί να είπε θέλω και να του είπαν "θέλουμε να βγάλουμε απ' τις ακαδημίες", το ξέρεις;
    O Mαρινακης θα τα ακουσει ομως, Παναγιωτη. Ετσι παει. Οι μεταγραφες τα τελευταια 2,5 χρονια ηταν παναθλιες σε ποσοστο 80-90% .Μην ξεχνας οτι και παλιοτερα κραζαμε τον Μαρινακη για τις μπιζνες με τους μανατζερ. Για καθε Ποντενσε, υπαρχουν 3 Ρονι Λοπεζ, Ονιεκουρου κλπ. Ειτε φταιει αυτο και δεν ενεργοποιουνται οσο θα επρεπε οι επιλογες των σκαουτερ, ειτε το ιδο το σκαουτινγκ πασχει. Αν δηλαδη ο Μοντεστο και οι υπολοιποι φτιαχνουν λιστες με παικτες σχετικα ακριβους εκτος απο τις λιστες με παικτες σαν τον Αγκιμπου, αλλα η διοικηση προτιματει να παρει τον Ονιεκουρου, επειδη ειναι προταση του καλου μανατζερ.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

drizzt (17-04-22), jonk (17-04-22)

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Κόκκαλης, δεν αβάνταρε τα νεοναζάκια που βρήκαν άπλετο χώρο με την έλευση του τωρινού προέδρου. Προφανώς δεν ψάχνουμε για αγίους έτσι κι αλλιώς.
    Ο Κοκκαλης εδιωξε τον Μπαγεβιτς επειδη του το ειπε η "7" και επαιρνε τηλεφωνο τον Τσουκαλα στο "Aντε γεια", για να ρωτησει τη γνωμη του και να κατευνασει τις αντιδρασεις.

Ειναι αλλες οι εποχες. Τα κινηματα των οπαδων ειναι κοινωνικες ομαδες. Οι νεαροι που το 2005 ζουσαν μεσα σε μια σχετικα ευμαρια, εβρισκαν δουλειες και δεν ειχαν εγνοιες, μετατραπηκαν σε παιδια της κρισης και της μιζεριας. Δεν προκειται για κατι διαφορετικο απο τις οικογενεις στον Αγιο Παντελεημονα οι οποιες στραφηκαν στη Χρυση Αυγη. Δειτε λιγο τι γινεται και με τους οπαδους του Παοκ. Ο καθε Μαρινακης ενδιαφερεται να τα εχει καλα με τους οργανωμενους οπαδους και να τον υποστηριξουν οταν και αν χρειαστει. Δνε τον ενδιαφερει τι κανουν εκτος γηπεδου και στην προσωπικη τους ζωη.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Δε με ενδιαφέρει πόσο ασχολείται ο κάθε Μαρινάκης και αν θα τον υποστηρίξουν. Εγώ στο Καραϊσκάκης ναζιστάκια δε θέλω, για μένα είναι κόκκινη γραμμή. Έτσι απλά.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-04-22)

Σελίδα 4 από 259 ΠρώτηΠρώτη 123456781424344454104204 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές