drizzt (27-03-22), giovanni#10 (27-03-22), panahs7 (27-03-22), voskos_7 (01-04-22)
Τσα! Το αγαπημένο θέμα των απανταχού γαύρων είναι εδώ. Μεταγραφές! Με μια αλλαγή φέτος καθώς προστέθηκε το επεξηγηματικό "ποδοσφαίρου" στον τίτλο, καθώς τέτοιες θέλουμε και όχι μεταγραφές μούτσων, βοηθών μούτσων, βοηθών των βοηθών μούτσων και πάει λέγοντας. Οπότε, βουρ και για να δούμε τι θα δούνε τα ματάκια μας εντός και εκτός των γηπέδων.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (27-03-22), giovanni#10 (27-03-22), panahs7 (27-03-22), voskos_7 (01-04-22)
differance (27-03-22), john syggel (27-03-22)
Γιαυτό μένει ανοιχτό και το άλλο θέμα Πανούλη αλλά ναι, δε θα πάρουμε κανέναν όπως λες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (27-03-22)
panahs7 (27-03-22)
john syggel (27-03-22)
Ακονίζω ήδη τα μαχαίρια μου για τις έντονεςαντιπαραθέσεις που θα ακολουθήσουν![]()
john syggel (27-03-22)
Τζολάκης, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Λαλλά, Μ Βιλλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά του Σάββα, Τικίνιο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ονιεκούρου και Κούντε, είναι οι μόνοι σίγουροι για παραμονή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βατσλίκ-Δεξί μπακ-Αριστερό μπακ-Σισέ-Μανωλάς ή Μπα-Γκιγέρμε, αν ισχύουν όσα είπε ο Παναής-Αγκιμπού-Δεκάρι-Εξτρέμ-Εξτρέμ-Αραμπί.
Το σιγουρο ειναι οτι θα παμε με Τικίνιο-Χασάν στα φορ. Όλα τα άλλα παίζονται.
voskos_7 (02-04-22)
giovanni#10 (03-04-22)
Αν όχι και ο ίδιος, με τη φόρα που έχουμε πάρει...
estai (05-04-22)
Πιο πιθανό είναι να έρθει άλλος, παρά αυτός.
Δε θα ερθει για μας,για την αεκαρα του τιγρη θα ερθει.Εχει ονειρο να παιξει στην τζαμπα-σοφια.
Αν δεις κανένα πρόγραμμα της Περιφέρειας να επιδοτεί την απασχόληση ατόμων που παρέχουν υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες, για επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε ημι-ορεινά υψόμετρα της τέως Ν.Α. Αττικής, να θυμάσαι τις εξυπνάδες που έγραφες για τον Τίγρη...
john syggel (05-04-22), jonk (08-04-22)
zionikos (05-04-22)
Ή πουλάει σπίτι στην Αθήνα...
john syggel (05-04-22)
drizzt (05-04-22)
Bookmarks