Σελίδα 5 από 259 ΠρώτηΠρώτη 1234567891525354555105205 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.338 φορές σε 18.974 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Το ψήνω να δω την θύρα 7 να γεμίζει ψηφοφόρους του Μπόγδανου...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Φαίνεται πως με Μαρινάκη το ταβάνι μας είναι αυτό- Εύκολα πρωταθλητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μέχρι τους 16 του γιουρόπα, στην καλύτερη.
    Εμένα δε με ικανοποιεί. Ο μέσος γάβρος επίσης δε θα πούλαγε τον Ποντένσε Γενάρη στην Γουλβς και δε θα πούλαγε τον Μήτρογλου στην Φούλαμ πάλι Γενάρη, ενώ φαινόταν πως θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ειδικά με τον Ποντένσε ήταν εγκληματικό, γιατί αυτή η ομάδα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του γιουρόπα λιγκ.
    Εγώ προτιμώ να αλλάξουν τακτική με τους μάνατζερ, να επενδύσουν σε Έλληνες σε μικρούς από Γαλλία από προτάσεις του Μοντεστό και έμπειρους σαν τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά που δε χρειάζεσαι και τα τρελά κονέ για να έρθουν, παρά μόνο να πληρωθούν. Για κάθε Ποντένσε έρχονται Πέπε, Ονιεκούρου, Ρέαμπτσιουκ-που παλεύεται, Καρμπόβνικ. Εν τω μεταξύ αυτός ο Ενγκουντού πρέπει να είναι χειρότερος του Ονιεκούρου.

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-04-22), jonk (17-04-22)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.338 φορές σε 18.974 μηνύματα
    Ignore User

Δεν πρέπει - είναι.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

john syggel (17-04-22), jonk (17-04-22)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.669 φορές σε 7.165 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαίνεται πως με Μαρινάκη το ταβάνι μας είναι αυτό- Εύκολα πρωταθλητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μέχρι τους 16 του γιουρόπα, στην καλύτερη.
    Εμένα δε με ικανοποιεί. Ο μέσος γάβρος επίσης δε θα πούλαγε τον Ποντένσε Γενάρη στην Γουλβς και δε θα πούλαγε τον Μήτρογλου στην Φούλαμ πάλι Γενάρη, ενώ φαινόταν πως θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ειδικά με τον Ποντένσε ήταν εγκληματικό, γιατί αυτή η ομάδα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του γιουρόπα λιγκ.
    Εγώ προτιμώ να αλλάξουν τακτική με τους μάνατζερ, να επενδύσουν σε Έλληνες σε μικρούς από Γαλλία από προτάσεις του Μοντεστό και έμπειρους σαν τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά που δε χρειάζεσαι και τα τρελά κονέ για να έρθουν, παρά μόνο να πληρωθούν. Για κάθε Ποντένσε έρχονται Πέπε, Ονιεκούρου, Ρέαμπτσιουκ-που παλεύεται, Καρμπόβνικ. Εν τω μεταξύ αυτός ο Ενγκουντού πρέπει να είναι χειρότερος του Ονιεκούρου.
    Ολοσωστος. Μη φτασουμε μονο στο σημειο να "ντρεπομαστε" κιολας, οπως ονειρευονται οι διαφοροι ανυπαρκτοι προπαγανδιστες

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (17-04-22)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.557
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.331 φορές σε 3.307 μηνύματα
    Ignore User

το προβλημα μου δεν ειναι να φυγει ο χοντρος η να μεινει , οσο για τους ναζι που λες ντριτς καλος ναζι ο νεκρος ναζι αυτη ειναι η φιλοσοφια μου , δεν ειναι το προβλημα μου αυτα ομως , αλλα το για καθε τσιμικα κ ποντενσε που φευγει ερχονται παλτα , ημιπαλτα , καπαρτινες κτλ , δεν υπαρχει κανενα πλανο καμια αναπτυξη , μια ομαδα που εχει τον ιδιο προπονητη 4 χρονια περιμενεις να εχει ενα προσανατολισμο και καποιους αυτοματισμους στο γηπεδο τουλαχιστον , αν μου πει εστω ενας οτι εχει δει κατι τετοιο αυριο θα παω οφθαλμιατρο και θα ποσταρω την αποδειξη.
    επελασεις του κωλου απο τα μπακ κ γιομα η κατευθειαν σε αντιπαλο παιχτη , τουρλουμπουκι στο κεντρο κ η μπαλα μονιμα προς τα πισω η σε αντιπαλο κ ζωνη στα κορνερ με καποιο αντιπαλο να ερχετε σαν τρεηλερ και να μας παστελωνει αυτο βλεπω ολη την χρονια φετος . διακιολογω τον Μαρτινς γιατι οταν είχε παιχτες ειδαμε μπαλα τωρα απλα γεμιζει την εντεκαδα με σαπακια που μαζεψε ο βαγγελας

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.861 φορές σε 2.242 μηνύματα
    Ignore User

Στο θέμα μεταγραφές θα πρέπει να συγκεντρωθεί λίγο ο σχεδιασμός. Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχουν έρθει παίκτες από ατζέντηδες, επιλογές του Μαρτίνς, προτάσεις του σκάουτινγκ, γνωστοί έλληνες έμπειροι , παίκτες που παίξαμε αντίπαλοι και μας άρεσαν, καλά ονόματα που έμειναν ελεύθεροι και άλλοι 2-3 ξέμπαρκοι. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα συνονθύλευμα. Πρέπει να παμέ πιο στοχευμένα.

Φτάσαμε να έχουμε 6 σέντερ μπακ, εκ των οποίων οι 2 ειναι εκτός πλάνων και ο ένας 37 χρονών, 3 ας πούμε δεξιούς μπακ αλλά καναμε και 4ο τον Βρουσάι, 4 10άρια που οι 3 παίζουν και στα άκρα γιατί μόνο 1 από τα 4 εξτρέμ την παλεύει, μόνο 1 αριστερό μπακ που κι αυτός έχει χτυπητές αδυναμίες, 3 8ρια που δεν μπορούν να δημιουργήσουν και μόνο 1 6ρι. Ευτυχώς σε τερματοφύλακες και φορ είμαστε όπως πρέπει.

Πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση για την επόμενη χρονιά για το ποιος θα αναλάβει να εντοπίζει τους στόχους και ποιος θα έχει τον τελικό λόγο στο ποιοι θα έρχονται. Θεωρώ ότι ο Μαρτίνς (αν όντως μείνει) θα πρέπει να "υποβαθμιστεί" λίγο σε αυτό το θέμα πάντως.

10. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thelastbaron για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-04-22), drizzt (17-04-22), jonk (17-04-22), panahs7 (17-04-22)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.413
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.229 φορές σε 11.966 μηνύματα
    Ignore User

Είναι πολύ δύσκολο να κινηθείς σωστά όπως είναι η αγορά πλέον. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά είναι εύκολο να κρίνεις γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Σίγουρα φεύγουν παίχτες και οι αντικαταστάτες τους δεν είναι αντάξιοι, προφανώς και γιατί καλείσαι να αντικαταστήσεις παίκτες που εξ αρχής δεν ήταν για εδώ και κατάφερες μέσω ελιγμών ή συγκυρίας να τους φέρεις.

Για να το πω αλλιώς αν ήταν τόσο απλό όσο νομίζουμε δεν θα δυσκολεύονταν να το κάνουν άνθρωποι που έχουν χίλιες φορές περισσότερη σχέση με το ποδόσφαιρο και την αγορά από εμάς.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (17-04-22)

Thanks
    7.557
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι πολύ δύσκολο να κινηθείς σωστά όπως είναι η αγορά πλέον. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά είναι εύκολο να κρίνεις γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Σίγουρα φεύγουν παίχτες και οι αντικαταστάτες τους δεν είναι αντάξιοι, προφανώς και γιατί καλείσαι να αντικαταστήσεις παίκτες που εξ αρχής δεν ήταν για εδώ και κατάφερες μέσω ελιγμών ή συγκυρίας να τους φέρεις.

Για να το πω αλλιώς αν ήταν τόσο απλό όσο νομίζουμε δεν θα δυσκολεύονταν να το κάνουν άνθρωποι που έχουν χίλιες φορές περισσότερη σχέση με το ποδόσφαιρο και την αγορά από εμάς.

αυτο το δεν ηταν για μας με τρελενει , ηταν ο τζιοβανι , ο ντεταρι , ο ριβαλντο ,ο σαβιολα και ο τσιμικας δεν ηταν και ο ποντενσε ? τον σα πως ηξεραν να τον αντικαταστησουν ? οταν εχεις προκριματικα τον ιουλιο και παιρνεις παιχτες τελος αυγουστου? αν οντως εχουν μυρωδια απο ποδοσφαιρο οπως λες ειναι η καθυστερημενοι η λαμογια η εχουν αλλη ατζεντα

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.413
    Ignore User

Κάτσε επειδή ήμουν μεγάλος φαν του σαβιολα και έκανα σαν τρελός όταν ήρθε τί δηλαδή, ήταν τελικά μια φοβερή μεταγραφή; Ο τσιμικας προφανώς δεν ήταν για εδώ σοβαρά το συζητάμε αυτό; Απλά έπαιξε γιατί εδώ στο σύλλογο έγινε ποδοσφαιριστής. Για τους υπόλοιπους μιλάς για άλλη εποχή και κατά τη γνώμη και φιλικά τελείως πρέπει να σταματήσεις να τις συγκρίνεις γιατί μιλάμε για άλλο ποδόσφαιρο στα πάντα του από αγορά, κανονισμούς, ρυθμούς, τα πάντα όλα.

Και ο ποντενσε θα ερχόταν δηλαδή εδώ με νορμάλ συνθήκες και όχι με το χαμό που έγινε τότε στην Πορτογαλία; Εξ αρχής συμφωνία με το μάνατζερ να κάτσει μέχρι να φύγει.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (17-04-22)

Thanks
    7.557
    Ignore User

Κάτσε επειδή ήμουν μεγάλος φαν του σαβιολα και έκανα σαν τρελός όταν ήρθε τί δηλαδή, ήταν τελικά μια φοβερή μεταγραφή; Ο τσιμικας προφανώς δεν ήταν για εδώ σοβαρά το συζητάμε αυτό; Απλά έπαιξε γιατί εδώ στο σύλλογο έγινε ποδοσφαιριστής. Για τους υπόλοιπους μιλάς για άλλη εποχή και κατά τη γνώμη και φιλικά τελείως πρέπει να σταματήσεις να τις συγκρίνεις γιατί μιλάμε για άλλο ποδόσφαιρο στα πάντα του από αγορά, κανονισμούς, ρυθμούς, τα πάντα όλα.

Και ο ποντενσε θα ερχόταν δηλαδή εδώ με νορμάλ συνθήκες και όχι με το χαμό που έγινε τότε στην Πορτογαλία; Εξ αρχής συμφωνία με το μάνατζερ να κάτσει μέχρι να φύγει.

ειδες δλδ συμφωνια οτι θα φυγει ο κοντος οποτε του καβλωσει του μανατζερ? αν εγινε τετοια συμφωνια καποιοι κανουν πολυ μικρη την ομαδα

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.413
    Ignore User

Δουλειά με τον Μέντεζ ήταν. Συγνώμη που σε ρίχνω από τα σύννεφα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή όταν θέλεις να πάρεις παίκτες από πιο πάνω ράφι από αυτό που αρμόζει στο πρωτάθλημα σου.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (17-04-22)

Thanks
    7.557
    Ignore User

Δουλειά με τον Μέντεζ ήταν. Συγνώμη που σε ρίχνω από τα σύννεφα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή όταν θέλεις να πάρεις παίκτες από πιο πάνω ράφι από αυτό που αρμόζει στο πρωτάθλημα σου.

να κανεις το παρκινγκ του μεντεζ? οχι ρε φιλε δεν ειναι το επιπεδο της ομαδας αυτο , με τετοιους ορους ουτε τον πελε στα ντουζενια του δεν ηθελα

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.413
    Ignore User

Εσύ κι εγώ δεν το θέλουμε. Απλά σου λέω πως έχουν τα πράγματα είτε τα θέλουμε είτε όχι αδερφέ.

Αλλιώς το παίρνεις απόφαση και παίρνεις μόνο μασουρες. Χωρίς να το λέω υποτιμητικά

21. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον drizzt για αυτό το μήνυμα:

john syggel (17-04-22), jonk (17-04-22), panahs7 (17-04-22)

Thanks
    7.557
    Ignore User

Εσύ κι εγώ δεν το θέλουμε. Απλά σου λέω πως έχουν τα πράγματα είτε τα θέλουμε είτε όχι αδερφέ.

για αυτο γκρινιαζω χρονια τωρα και για αυτο δεν θα κανουμε ποτε το βημα παραπανω , δεν υπαρχει οραμα μονο νταλαβερια

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (17-04-22)

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.413
    Ignore User

Απλά δεν ξέρω ποιο είναι το βήμα παραπάνω και πως το εννοεί ο καθένας. Δηλαδή με δεδομένη την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ελληνικής οικονομίας, τί ακριβώς όραμα θέλουμε; Εννοώ κάτι χειροπιαστό όχι ευχολογιες.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον drizzt για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-04-22), john syggel (17-04-22)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.281 φορές σε 20.595 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Mαρινακης θα τα ακουσει ομως, Παναγιωτη. Ετσι παει. Οι μεταγραφες τα τελευταια 2,5 χρονια ηταν παναθλιες σε ποσοστο 80-90% .Μην ξεχνας οτι και παλιοτερα κραζαμε τον Μαρινακη για τις μπιζνες με τους μανατζερ. Για καθε Ποντενσε, υπαρχουν 3 Ρονι Λοπεζ, Ονιεκουρου κλπ. Ειτε φταιει αυτο και δεν ενεργοποιουνται οσο θα επρεπε οι επιλογες των σκαουτερ, ειτε το ιδο το σκαουτινγκ πασχει. Αν δηλαδη ο Μοντεστο και οι υπολοιποι φτιαχνουν λιστες με παικτες σχετικα ακριβους εκτος απο τις λιστες με παικτες σαν τον Αγκιμπου, αλλα η διοικηση προτιματει να παρει τον Ονιεκουρου, επειδη ειναι προταση του καλου μανατζερ.
    Φυσικά και θα τ' ακούσει αυτός, αλλά ξαναλέω δεν έχουμε την εικόνα του παζλ για το ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος. Αν δεν είχε μείνει ο Μαρτίνς θα σου έλεγα 100% ο Βαγγέλας με τις μαλακίες του. Εδώ βλέπουμε όμως 4 χρόνια έναν Μαρινάκη "άφαντο" απ' τα αγωνιστικά, έχει παραδώσει κλειδιά και απλά λέει πείτε που ποιους να φέρω (που και αυτό μπορεί να μην ισχύει, απλά τι φαίνεται λέω).

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο το δεν ηταν για μας με τρελενει , ηταν ο τζιοβανι , ο ντεταρι , ο ριβαλντο ,ο σαβιολα και ο τσιμικας δεν ηταν και ο ποντενσε ? τον σα πως ηξεραν να τον αντικαταστησουν ? οταν εχεις προκριματικα τον ιουλιο και παιρνεις παιχτες τελος αυγουστου? αν οντως εχουν μυρωδια απο ποδοσφαιρο οπως λες ειναι η καθυστερημενοι η λαμογια η εχουν αλλη ατζεντα
    Συγνώμη αλλά με προκαλείς και δεν θέλω να ξανανοίξω θέμα. Τον Ριβάλντο τον έφερε η PUMA όχι ο Κόκκαλης. Επίσης ο Σώκος έκανε 1 μεταγραφή αεροδρομίου να χαίρονται οι γαύροι και οι υπόλοιποι ήταν της πλάκας, η χαρά του τάλιρου ήμασταν στην Ευρώπη, με δουλεύεις; Εμένα δεν μου άρεσε αυτό και δεν θέλω να το ξαναδώ στον Ολυμπιακό, όπως λες κι εσύ για τα τωρινά.

Όσο για τον Ζιοβάνι, μιας και βλέπω αναφορά σε ηθικές αξίες και ιδέες για τους ναζί, να κάνω μια βόλτα στο θέμα του να δω ποιος τον προσκυνάει;; Ξέρεις τι θα βρεις; Να σου πω να σε βγάλω απ' τον κόπο. ΕΜΕΝΑ θα βρεις να του ρίχνει καντήλια γιατί κατάντησε ένα ακροδεξιό φασιστάκι με τον φίλο του τον Μπολσονάρο. Οπότε μη μου λέτε για ιδέες μετά. Πείτε απλά δεν γουστάρω τον χοντρό, αλλά αναγνωρίζω κάποια πράγματα, όπως είπε ξηγημένα ο Δημήτρης.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (17-04-22)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Απλά δεν ξέρω ποιο είναι το βήμα παραπάνω και πως το εννοεί ο καθένας. Δηλαδή με δεδομένη την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ελληνικής οικονομίας, τί ακριβώς όραμα θέλουμε; Εννοώ κάτι χειροπιαστό όχι ευχολογιες.

Να κάνουμε αυτό που έχουν κάνει η Ρέιντζερς και η Μπράγκα. Να φτάσουμε έστω τετράδα στο γιουρόπα, ούτε καν τελικό όπως αυτές, μια φορά στα πέντε χρόνια. Αυτό μας λείπει, αυτό είναι το απωθημένο μας. Πως θα το κάνει αυτό δεν είναι δουλειά μας, αλλά δεν είναι μεγαλύτερη ομάδα η Μπράγκα και η Ντίνπρο που έχουν πάει τελικούς. Η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν έχει αποτρέψει τους Αγγελόπουλους να έχουν βάλει 100 εκατομμύρια από την τσέπη τους στο μπάσκετ και δε λέει κανείς τίποτα γι'αυτό. Ναι φφπ δεν έχουν στο μπάσκετ και κανείς δε θέλει ο Βαγγέλας να φέρει τον Μέσι, αλλά ένα μημένο εξτρέμ δυο χρόνια δε γίνεται να μη μπορεί να βρει.

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

john syggel (17-04-22)

Thanks
    20.063
    Ignore User

ένα μημένο εξτρέμ δυο χρόνια δε γίνεται να μη μπορεί να βρει.
    Ποσοτικά ή ποιοτικά; Φαντάζομαι το 2ο. Όλοι αυτοί που ήρθαν στα χαρτιά θες να μου πεις ότι δεν ήταν καλές μεταγραφές; Το βράδυ πριν κλείσει ο Λόπεζ χαμός γινόταν εδώ μέσα. Απαντήστε μου λοιπόν, πως μπορούσε ο Μαρινάκης να προβλέψει ότι κανένας απ' τους 3 δεν θα βγει;

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (17-04-22), john syggel (17-04-22)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσοτικά ή ποιοτικά; Φαντάζομαι το 2ο. Όλοι αυτοί που ήρθαν στα χαρτιά θες να μου πεις ότι δεν ήταν καλές μεταγραφές; Το βράδυ πριν κλείσει ο Λόπεζ χαμός γινόταν εδώ μέσα. Απαντήστε μου λοιπόν, πως μπορούσε ο Μαρινάκης να προβλέψει ότι κανένας απ' τους 3 δεν θα βγει;
    Ξεχνάς πως ο Λόπεζ είναι δανεικός και δε τον αγόρασε. Κι εγώ για Λόπεζ πανηγύριζα αλλά δεν είχα εικόνα του ποδοσφαιριστή κι εννοώ την εικόνα με τις μπυροκοιλιές. Και να δεχτώ πως το προσπάθησε φέτος με Ονιεκούρου και Λόπεζ, πέρισυ όμως ποιον πήρε;

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (17-04-22)

Thanks
    20.063
    Ignore User

Ξεχνάς πως ο Λόπεζ είναι δανεικός και δε τον αγόρασε. Κι εγώ για Λόπεζ πανηγύριζα αλλά δεν είχα εικόνα του ποδοσφαιριστή κι εννοώ την εικόνα με τις μπυροκοιλιές. Και να δεχτώ πως το προσπάθησε φέτος με Ονιεκούρου και Λόπεζ, πέρισυ όμως ποιον πήρε;
    Μα δεν διαφωνώ ρε Σταύρο ότι έχει κάνει μαλακίες. Και φέτος δεν πήραν μπακ. Μακάρι να ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν θα έκανε κανένα λάθος και θα είχαμε πάει τρένο τώρα. Αλλά ότι δεν ασχολείται με την ομάδα και τον νοιάζει μόνο να παντελονιάσει, δε μπορώ να το δεχτώ. Είναι τέρμα παράλογο. Και τι να παντελονιάσει στο φινάλε; Τα 50εκ μαξ που θα βγάλει ο Ολυμπιακός σε μια τέλεια χρονιά; Γελάει ο κόσμος. Να μου πεις πήρε την Νότιγχαμ για παντελόνιασμα ναι. Εδώ πολιτική ισχύ θέλει να έχει, αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο επεισόδιο.

Σελίδα 5 από 259 ΠρώτηΠρώτη 1234567891525354555105205 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές