flessanto (30-11-22)
flessanto (30-11-22)
Είπαμε τώρα, βάρυνε αρκετά, δεν έχει την ίδια έκρηξη και ευκινησία και πιάνεται πιο εύκολα...
Τα εκρηκτικά, τα πήρες;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Sumfwna me Xristofideli, O Skarpa petaei shmera/aurio gia Agglia.
Sunexizoune na mas poulane sano ard kai dioikhsh. Mas lene psemata mas koroideuoun kai den anoigei routhouni.
Kala mas kanoun tote. Auth h dioikhsh mas aksizei kai auth h thesh sto prwtathlima kai sthn Eurwph mas aksizei
Perastika mas
Είσαστε σίγουροι, με όσα είδαμε, ότι είναι καλή ιδέα να έρθει;;;
flessanto (02-12-22)
χθες που ήμουν στην Θύρα 7 του Λάνκαστερ ακούστηκε ότι ο Μαρινάκης έχει πουλήσει τον Ολυμπιακό στον άραβα του τσάκα. Ισχύει?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εγώ, από την ΠΕΦΟ της Μέσης Γης, έχω μάθει για άλλον...
flessanto (02-12-22)
Ο τύπος ήδη με συμβόλαια και μάρκετινγκ μπορεί να φτάνει το μισό δις σε περιουσία. Μετά από 2,5 χρόνια θα φτάσει πάνω από δις και μιλάμε για ρευστό, που Έλληνες άντε να έχουν μια πεντάδα τόσα χρήματα και αν. Έχει τρελαθεί ο κόσμος.
flessanto (02-12-22)
Κι αν ερθει ο Σκαρπας,πού θα παιζει ο ΧαμεςΠού θα παιζει ο Μπιελ;Πού θα παιζει ο Μασουρας;Ποσο εχει παει η φετα;
Γιατί κλαίει το παιδί αφού φοράει πάνα;
panahs7 (01-12-22)
Διακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι...
Φεύγει ο Γιακουμάκης απο τη Σέλτικ -> η Σέλτικ θέλει να αναπληρώσει το κενό με τον φορ της Κορέας που έβαλε 2 γκολ τις προαλλες στην Γκάνα-> η ομάδα του θα θέλει να τον αντικαταστήσει -> τι καλύτερο για μια Κορεατική ομάδα απο το να επαναπατρίσει ενα διεθνές αστέρι τους.
flessanto (02-12-22)
chainsaw (01-12-22), giovanni#10 (01-12-22)
ο σκαρπας ποτε δεν ηταν να ερθει σε μας , απλα καποιοι εξακολουθουν να τρωνε το σανο της διοικησης , τεραστιο επικοινωνιακο φαουλ του χοντρου ολο αυτο το φιασκο και αναμενετε ο βοθρος και οι λοιπες εξυγιαντικες virtual φυλλαδες να τον γλεντησουν αναλογα
zionikos (03-12-22)
Νταξ τώρα παίζει ο Χάμες, ο Μπίελ ακριβή μεταγραφή, ο Κωστάκης εσωτερική μεταγραφή που να χωρέσει ο Σκάρπας; Μην έρθει και τρώει πάγκο το παιδί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επανερχόμαστε στο θέμα Σκάρπα, μέσα από το οποίο οι γνωστοί παραμυθατζήδες προσπαθούν για ακόμη μία φορά, να σπείρουν διχόνοια στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μην έχοντας τι να γράψουν και τι να πουν, για το ότι ο Ολυμπιακός (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) θα κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο τον Γενάρη και θα τον φέρει στην Ελλάδα, για να προκαλέσει νέους εφιάλτες στους αντιπάλους, οι γνωστοί προπαγανδιστές τα έχουν βάλει με τα ΜΜΕ και τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν το θέμα Σκάρπα. Διαβάζουμε μέχρι και γιαβ¦ παραπληροφόρηση. Το θράσος περισσεύει και φαίνεται ότι δεν έχει όριο.
Θα πέσει η Νότιγχαμ και θα έρθει το καλοκαίρι.
Είμαι σίγουρος, πως αν έπιανες κάποιον μέσα από τη διοίκηση τον Οκτώβριο και τον ρώταγες τί γίνεται με αυτόν, ούτε που θυμόταν ότι υπήρχε...
στα παπαρια μου ο σκαρπας , απλα μου τη δινει ολο αυτο γκαιμπελικο κυκλωμα του χοντρου που κανει το ασπρο μαυρο και προσπαθει να βγαλει εχθρο της ομαδας οποιον δεν τρωει σανο
σε ολους αυτους που κανουν ρεπορταζ γαβρου και εσκιζαν τα ρουχα τους οτι 1/1 θα ηταν στο ρεντη ενα εχω να πω ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ
τα αλλα για προταιρεοτητες στον σχεδιασμο και λοιπες πιπατζες τις λενε οι γριες οταν σουρωσουν , οι ανθρωποι εχουν μαλωσει με την αληθεια
Bookmarks