το μεγαλυτερο δεκαρι στην ιστορια της ομαδας.
Παιχταράς....
το μεγαλυτερο δεκαρι στην ιστορια της ομαδας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πουλο!
Αθόρυβη δουλειά στα χαφ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αορατος τοιχος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Αορατος στιχος
Υπόκουφος ήχος...
Καλά, το βίντεο δεν βλέπεται...
ενταξει, εχει ανεβει και στο youtube. 1 γκολ 2 ασιστ σε 27 ματς, δε βλεπω να σφαζονται οι μνηστηρες.
Εγώ είδα το βίντεο κανονικά το πρωί. Περιεργο. Μέσω κινητού στον chrome
φτανει νομιζω να μπαινει βασικος παιζουμε με παιχτη λιγοτερο![]()
—John Lennon
Μπορεί, αλλά σήμερα έκανε, μαζί με τον Μπιέλ την μοναδική κανονική φάση σε όλο το ημίχρονο.
Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να βασιστείς πάνω του, κυρίως γιατί, για να φανεί, πρέπει να τον αναδείξουν οι άλλοι, αλλιώς, κάθεται στα αυγά του.
Bookmarks