drizzt (28-08-22)
Ήρεμα, παιδιά. Ένας καλός σούπερ και σκόρερ είναι,είχαμε κι άλλους τετοιους(πχ Γκριν).Πολύ καλός αλλά δεν είναι και Ρετζι Μίλερ.Πιστευω ο Κανααν θα αποδειχτεί επαρκής διάδοχος.
drizzt (28-08-22)
john syggel (28-08-22)
Κι εγω τον βλέπω με την εθνική και ζηλεύω που δε θα τον βλέπουμε και στα ερυθρολευκα...
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (28-08-22)
Εμένα δεν μου άρεσε σε πολλά παιχνίδια πέρσι που έπαιρνε πολλά σουτ για να το παίξει ηγέτης και έσπαγε τα καλάθια.
john syggel (28-08-22)
Φερε πίσω τον παικταρα ρε Μπαρτζωκα. Εδω ανήκει.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξέσπασε με μία ανάρτηση στο Twitter και άναψε φωτιές σε όλη την Ευρώπη, προμηνύοντας αλλαγές στην καριέρα του από τηνεπόμενη σεζόν.
Φωτιές άναψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής (24/3). Ο ομογενής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε έγραψε: "Η έλλειψη σεβασμού έχει χτυπήσει κόκκινο, ανυπομονώ για τη σεζόν 2024/25", προμηνύοντας ουσιαστικά αλλαγές στην καριέρα του από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με το τουρκικό κλαμπ δεν εκπνέει φέτος, αλλά στο τέλος του 2025, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 24-03-24 στις 22:09
Oberon (24-03-24)
Φέρτε τον χθες. Ο Κάνααν δεν είναι ηγέτης, δεν φτουράει στα δύσκολα. Και τους δύο θες, όχι μόνο έναν.
Ένας Τάιλερ, παντού χρειάζεται να υπάρχει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
σκεφτειτε να ειχαμε και τον Λεωνιδα Κασελακη τι εκρηκτικο διδυμο θα κανανε.
Fuck no politica
voskos_7 (25-03-24)
Τάιλερ τάιμ
Bookmarks