Ασταθής παίκτης αλλά και με τι λεφτά να πάρεις καλύτερο αν φύγει;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι καλος σκορερ και οπωσδηποτε χρειαζομαστε τετοιον,αλλα απο χτες αμφιβαλλω αν πρεπει να μεινει.Μιλαει και η στενοχωρια τωρα.
Μην περιμενετε να βρουμε καλυτερο στα ιδια λεφτα. Εκτος αν πεσουμε στην περιπτωση. Και ο Γκριν καποτε δεν μας αρεσε και τελικα ειδατε ποσα σαπακια ηρθαν μεχρι να βρουμε σοβαρο σκορερ.
Εχουμε δει πολυ χειροτερες εμφανισεις σε μεγαλα ματς και πολυ χειροτερες αποφασεις απο παικτες. Δεν πιστευω οτι πηρε τοσο τραβηγμενες προσπαθειες. Απλως η ομαδα κολλησε επιθετικα και ηταν λογικο να προσπαθησει να βγει μπροστα. Αν επαιζε σε ομαδα με 3 και 4 επιλογες για σκορ, θα εκανε πιο πισω.
voskos_7 (21-05-22)
εγώ λέω ότι ψάχνουμε ιούδα να τον κρεμάσουμε
γιατί δεν ανέχεται ήττες και να μην παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο περιούσιος λαός
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Mια χαρά ήταν ο Ντόρσεϊ. Άλλος έκανε τις μαλακίες προχθές.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (21-05-22)
Εγώ πάντως στο παιχνίδι που είδα δεν τον είδα μια χαρά, και τα στατιστικά του 11π/17', 1/4 1π, 2/5 2π, 2/6 3π, σύνολο 4/11, 4 ριμπ, 1 ασ, 3 λάθη, με PIR 9, αντικειμενικά δε νομίζω να είναι μια χαρά.
Σε γενικές γραμμές πάντως μπορεί να φταίει και η Εφές, έπαιζε και αυτή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (22-05-22)
το ρανκινγκ μεταξύ μας ηταν 97-82 υπερ μας. Δεν ξέρω πόσες φορές έχει γίνει αυτό και μάλιστα σε τέτοιο παιχνίδι. Τρελό τριποντο, μια από τις καλύτερες μέρες της ζώης τους
στο άλλο που κρίθηκε πάλι στον πόντο η Ρεαλ είχε +6 μεγαλύτερο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
zionikos (22-05-22)
Η ιστορία δε γράφεται με τα αν. Εδώ λοιπόν δεν το έσταξε ο Τάιλερ οπότε κρατάμε ότι τα στατιστικά καλά δεν είναι. Άλλο αν κάτι άλλο συνέβαινε. Εγώ θέλω να μείνει ο Τάιλερ και δεν είπα πως αυτός έφταιγε πάντως.
Αλλά να το βγάλουμε ότι έκανε και καλή εμφάνιση δηλαδή;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
john syggel (21-05-22)
Nαι κράξτε τον Ντόρσεϊ ενώ ο Βεζένκοφ έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι και απολάμβανε απόλυτης εμπιστοσύνης και ο Παπανικολάου κρατούσε ζεστή τη θέση του στον πάγκο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (21-05-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγώ δεν κράζω κανέναν. Το να πεις ότι ένας παίκτης δεν έκανε καλή εμφάνιση δεν είναι κράξιμο. Μην μπερδευομαστε.
Ίσα ίσα είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευγνωμον σε όλη την ομάδα για ότι κατάφερε στη φετινή Ευρωλίγκα.
Συνεχισε να τους γλεντας παικταρα μου! Παντα τετοια!
Εχει να εμφανιστει τοσο καυλερος παικτης απο εποχες Κιντελ Γουντς και Γκριρ.
Faithful (16-06-22)
Στην ιταλία γράφουν πως ο παίκτης ανανεώνει.
Βλέποντας τον με την Εθνική, δαγκωνεσαι. Μεγάλο πλήγμα η αποχώρησή του
drizzt (28-08-22)
Εφόσον δε γουσταρε να μείνει τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Bookmarks