ούτε εγώ είμαι πεπεισμένος ότι άλλαξαν τα πράγματα στο μπάσκετ.
Προσωπικα πιστευω τον Λιολιο. Τουλαχιστον δειχνει μεγαλυτερη διαθεση να εμπλακει. Θεωρω καταρχας μεγαλη επιτυχια το κλιμα ενοτητας στην εθνικη και την προσληψη του Ιτουδη. Για πρωτη φορα μετα απο χρονια ψηνομαι να ακολουθησω την εθνικη και πιστευω πως οντως εχει ελπιδες διακρισης.
Ουτως ή αλλως ομως, ο προεδρος της ΕΟΚ εχει συγκεκριμενες αρμοδιοτητες. Ο Εσακε εχει ακομα ατην ιδια διοικηση με παλιοτερα, η ΚΕΔ το ιδιο. Η τοποθετηση του Πιτσιλκα σαν υπευθυνο διαιτησιας φαινεται να εχει επιφερει μια ηρεμια, αλλα σαμπως και αυτος δεν μας εσφαζε καποτε; Οταν οι διαιτητες δεχονται απειλες και δωροδοκιες, θα σφυριξουν αυτο που τους λενε. Δεν εχει να κανει με προσωπα.
Αλλο παραδειγμα. Οταν ο Λιολιος ειχε εκλεγει, δηλωνε πως θα αυστηροποιηθουν οι κανονες για την αδειοδοτηση των ομαδων και οτι θα πρεπει οι ΚΑΕ που συμμετεχουν στο πρωταθλημα, να ειναι υγιεις. Ειδαμε ολοι τι εγινε προχθες. Οι ιδιες οι ομαδες ψηφιζουν, οι ιδιες αποφασισαν να κανουν για αλλη μια φορα τα στραβα ματια και να κανουν χαρες η μια στην αλλη.
ούτε εγώ είμαι πεπεισμένος ότι άλλαξαν τα πράγματα στο μπάσκετ.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουμε σαν διοργανώτρια να διώξουμε με τις κλωτσιές κάτι πουλιά που φτάνουν σε ευρωπαϊκούς τελικούς μόνο όταν αυτούς τους φέρνουμε στο ΟΑΚΑ, ή στη Χαλκίδα, αλλά ότι δεν υπάρχει κανένας τόσο ζεστός οικονομικά να πάρει τη θέση τους στην κατηγορία.
Όταν λύσουμε τον δεύτερο γρίφο, κάτι Μάκηδες Αγγελόπουλοι επενδυτές θα φύγουν μαζί με τις ομαδούλες τους από την αποχέτευση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (20-06-22), drizzt (20-06-22), pirateeeeeee (20-06-22)
Ανακοίνωση Λιόλιου:
"Υπήρξε μια απίστευτη ανακοίνωση από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποιος καταφερόταν με απίστευτες καταγγελίες προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Είχα δεxθεί από το ίδιο πρόσωπο στο παρελθόν τις ίδιες καταγγελίες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα, ο κύριος Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον μου προεκλογικά, όμως δεν με πείραξε. Όσο και να γράφουν για μένα, δεν με ενδιαφέρει. Το ελληνικό μπάσκετ ως εικονα ήταν σαν αυτό εδώ το τραπέζι. Ήταν η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι δημοσιογραφοι, οι διαιτητές, oι μάνατζερ. Πήρα μια απόφαση, για να αλλάξεις το ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να σπάσεις το.. τραπέζι. Είναι πολύ διαφορετικό να καταφέρεται κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι θεσμός. Τον θεσμό δεν τον αγγίζουν ποτέ. Πήγα και κατέθεσα μήνυση κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ας πει ότι θέλει για μένα. Θα καταθέσω και αγωγή. Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο ποσό θα μοιραστεί σε ολα τα ερασιτεχνικά σωματεία, όταν εκδικαστεί. Ο Παναθηναϊκός είναι οργανισμός που έχει φέρει 6 Ευρωπαϊκά και πρέπει να ευχαριστούμε αυτούς τους οργανισμούς που υπάρχουν. Η Ομοσπονδία έχει ευθύνη να τους προστατέψει γιατί αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, από το φυσικό πρόσωπο. Δεν είμαι κατά του οργανισμού, αλλά του φυσικού προσώπου. Αν ξαναγίνει τέτοια αναφορά, η νομική υπηρεσία θα πράττει τα δέοντα κάθε φορά".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα μεσα τεχνιεντως εβαλαν τιτλο στη συνεντευξη τυπου του λιολιου βαση της δηλωση περι μηνυσης στον Γιαννακοπουλο. Στην πραγματικοτητα το σημαντικοτερο θεμα στο οποιος αναφερθηκε και το οποιος εθεσε ο ιδιος ως κυριο θεμα συζητησης στη συνεντευξη, αφορουσε τις αυθαιρεσιες του ΕΣΑΚΕ. Παλι καλα δηλαδη που υπαρχει πλεον η δυνατοτητα να δει κανεις σε βιντεο τη συνεντευξη.
ΟΛΕΣ οι ομαδες, που συμμετεχουν στη λιγκα ειχαν υπογραψει για τις νεες προυποθεσεις που θα διεπουν την αδειδοτηση ( τουλαχιστον 800 χιλιαρικα προυπολογισμο) και για τον σχηματισμο μιας πρωτης επιτροπης αδειδοτησης, η οποια θα εκδικασει εως τις 15 Ιουνιου και η αποφαση της θα αποτελει προυποθεση, ωστε μια ομαδα να παει στο επομενο οργανο αδειοδοτησης. Υστερα η Αεκ και ο Παοκ αρχισαν τις μεθοδευσεις και τελικα ο ΕΣΑΚΕ αποφασισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ να δωσουν και αλλη να ακυρωσουν την επιτροπη. Ο Λιολιος δεσμευθηκε να τηρηθει ο νομος και η υπογραφη που εβαλε ο ιδιος στην αποφαση για το σχηματισμο της επιτροπης και τη νεα διαδικασια αδειοδοτησης
25 ban εχουν απο τη φιμπα οι ομαδαρες μας και η φιμπα στελνει συνεχεια επιστολες στην ΕΟΚ για τη διευθετηση τους. Ο Αρης κανει συμφωνα με τον Λιολιο μεγαλη προσπαθεια να διευθετησει τα χρεη, ενω ο Μακαρος ο Αγγελοπουλος ηταν εξαφανισμενος ολο αυτο το διαστημα
Bεβαια πανε να δωσουν αδεια συμμετοχης στην Αεκ και στους υπολοιπους δια της πλαγιας οδου με wild card. Οποτε ουσιαστικα θα εχουμε μια απο τα ιδια. Τους δινουν χρονο μεχρι να ειναι ετοιμοι. Κι ας λεει ο Λιολιος οτι θα ελεγχουν οι ομαδες βαση νομου, πριν παρουν την wild card
Faithful (21-06-22)
πάλι κανονες κατά το δοκούν θέλει η ΑΕΚ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν μας πειράζουν οι αυθαιρεσίες του ΕΣΑΚΕ, μας πειράζει που η ΕΟΚ παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο και δεν τους αφήνει να κανουν τα μαγειρέματα τους ανετα. Ντροπή απλα
Τους γλεντάει ο Λιόλιος.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks