Επιστροφή στην Α1 με 100άρα απέναντι στην Κούλα. 103 - 78 τελικό. Στο ρελαντί η ομάδα.
ΜVP φυσικά ο Σάσα με νταμπλ νταμπλ με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Έχασε απ' τον Άρη ο βάζελος στην πρεμιέρα. Κέρδιζε με 19 στο ημίχρονο. Το 24-43 του ημιχρόνου έγινε 81-71!
chainsaw (04-10-21), drizzt (03-10-21), john syggel (03-10-21)
έχετε παρατηρήσει κάτι?
δεν υπάρχει παναθηναικός στο μπάσκετ, αλλά παναθηναικός οπαπ
σας λέει κάτι αυτό?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (04-10-21)
Ότι είναι μία ομάδα στημένη και πλέον αφημένη στην τύχη;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ανάγκη για εύκολο ρευστό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
72-108 μέσα στο Λαύριο...η διαφορά έφτασε και στους 40 (64-104)! Σε τρομακτική κατάσταση η ομάδα
drizzt (10-10-21)
Το είδα, ήταν όντως εντυπωσιακό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Άσχετο με τον Ολυμπιακό, αλλά έβλεπα ένα κλιπ από τον αγώνα του παοκ που αποβλήθηκε ο προπονητής τους.
Σπηκερ: βλέπω τεχνική ποινή στον πάγκο του παοκ. Κατερίνα, για πες μας τι έγινε.
Κατερίνα: Τεχνική ποινή.....
Για μερικά δευτερόλεπτα κάνεις δεν μιλούσε..όλοι περίμεναν την Κατερίνα να πει κάτι παραπανω, αλλά δεν.
Μόνο εγώ που ξεράθηκα στα γέλια.
chainsaw (10-10-21), drizzt (10-10-21), Du3lisT (11-10-21), giovanni#10 (11-10-21)
Είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο και μία αστάθεια στα Ευρωπαϊκά, μπορεί να προκύψει και είναι και λίγο λογική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (11-10-21)
Στις 17:00, απ' την ΕΡΤ3 η μετάδοση του αγώνα με τον Προμηθέα.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
NBA το κάναμε το ελληνικό πρωτάθλημα
108-75 τον Προμηθέα......η ομάς πάει από κατοσταρα σε κατοσταρα....
Send from my S20+ using Tapatalk
Απο το 89-70 και μετα βαλαμε 5 συνεχομενα τριποντα,και συνολικα 14/25...Ενα τετοιο ματς με το βαζελο θελω,μια εικοσαρα(διαφορά).Πολλα ζηταω??Αντε,συμβιβαζομαι και με 3 απλες νικες στους τελικους.
Εγω δε θελω εικοσαρα διαφορα με το βαζελο. Μια κατοσταρα θελω, αν και νομιζω το εχουμε ξανακανει (σε μικρο τελικο στο κυπελλο μαλλον)....
Πλακα-πλακα, αερα πρεπει να το παρουμε το φετινο πρωταθλημα.
Αυτο θυμομουν αλλα εκανα λαθος. Μηπως 100 ειχαμε ριξει πολυ παλια;; Τυπου, στα 60s-70s;;
Πρωτη φορα στην ιστορια μας τρεις 100αρες στα τρια πρωτα ματς πρωταθληματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν φουριόζοι στη μεγάλη κατηγορία με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (103-78, Λαύριο (72-108 και Προμηθέα (108-75) σκοράροντας 106,3 πόντους ανά αγώνα (1,23 ανά κατοχή), απέναντι όχι σε... τυχαίους αντιπάλους, αλλά κόντρα στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες της περσινής τετράδας της Stoiximan Basket League.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας: 65,3% στα δίποντα (81/124), 46,5% στα τρίποντα (40/86) και 75,5% στις βολές (37/49). Ομοίως και στη δημιουργία, με 24,3 ασίστ ανά αγώνα και 11 λάθη. Στο ranking, δε, έχουν 129 βαθμούς ανά αγώνα, τη στιγμή που η δεύτερη ομάδα της κατηγορίας είναι ο Κολοσσός με 87,33
Απο το σπορφμ.gr
Bookmarks