Faithful (17-06-22)
Μην την πατησουμε οπως στο δευτερο ματς και κηνυγαμε στο δευτερο ημιχρονο. ΞΥΠΝΑΤΕ
Faithful (17-06-22)
Συμπλήρωσαν ήδη φάουλ κι εμείς έχουμε μόλις ένα. Λίγο μυαλό θέλει και σκληρότερη άμυνα για να ανοίξουμε τη διαφορά.
είναι το τρίτο παιχνίδι. υπάρχει εορταστική διάθεση μετά το 2-0. λένε ελάτε όλοι με κόκκινα στις κερκίδες.
στα @@ πολύ κόσμος. γκρι βλέπω, άσπρο βλέπω, μέχρι και ροζ. μόνο για πανηγυρια και για γκρίνιες. μηδέν δυνατός κοσμος
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
john syggel (17-06-22)
Αν συνεχισει να παιζει σε αυτον τον Παναθηναικο ο Παπαγιαννης, θα αποσυρθει στα 30 του χαχα. Τον εχουν ψοφησει
pirateeeeeee (17-06-22)
Έεεεεελα και μην κοιτάαααας την ώωωωωρα...
Faithful (17-06-22)
Α ρε θρυλαραααααα. Τρελαινομαι λεμε!
Faithful (17-06-22)
Faithful (17-06-22)
Και κάπως έτσι αρχίζει και κατηφορίζει το γήπεδο και στην άκρη έχει θάλασσα.
Μπράβο ρε ομάδα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δύο δεκάλεπτα υπομονή.
chainsaw (17-06-22), drizzt (17-06-22), Faithful (17-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-06-22)
Πω πω τι πάρτι τους κάνουμε. Μπράβο στην ομαδάρα!
Μέχρι να μπει ο Σαμοντουροφ
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (17-06-22)
Και πανω απ'oλα να εχει υγεια και να επανελθει σε υποφερτα επιπεδα, οπου κι αν βρεθει
Παμε ρε ομαδα, ενα ημίχρονο !
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (17-06-22)
Πάλι νευρικοί
Faithful (17-06-22)
Πολυβόλο ο Σάσα.
Faithful (17-06-22), john syggel (17-06-22)
Bookmarks