Μπορεί να φταίει το ότι έκλεισε δύο φορές...
Σαν πολύ στα ψιλά πέρασε η μεταγραφή του. Ηταν ο παίχτης αποκάλυψη του πρωταθλήματος πέρυσι, ο καλύτερος νέος Ελληνας. Και ο μοναδικός στο ρόστερ μας που παίζοντας πίσω από τον φορ απειλεί με γκολ.
Μπορεί να φταίει το ότι έκλεισε δύο φορές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, με τις μπάντες τονε βλέπω να έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα μέχρι το Νοέμβριο...
Γράφουμε καμία μαλακία, μήπως και το γυρίσει το χαρτί, αλλά δε το σώνει...
Παίρνει μπούλο από Γενάρη κιόλας, με σύμφωνη γνώμη Μάρτινς και Μάρτινς Β.
drizzt (23-11-21)
Άλλη μια επιτυχημένη κίνηση για τη φετινή σεζόν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Περίεργα πράγματα. Στο μόνο που είμαι σίγουρος, είναι στο οτι δεν έχει καταλάβει κανείς, τι θέση παίζει.
δεν ηταν ο νεος λεβα αυτος τι εγινε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ας αδειάσει το κεφάλι του από τα πολλά, να παίξει λίγο μπάλα και να δείξει τα στοιχεία που όντως έχει.
μεγα μυστηριο αυτος εδω![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ενώ όλοι οι άλλοι που έχουμε πάρει από τον Κούγια, ήταν ανοιχτά βιβλία, αγωνιστικά...
Ο καλύτερος νέος Ελληνας παίχτης ήταν. Αρνήθηκε να πάει στην β' ομάδα που τον έστειλε ο ανοιχτομάτης καθώς πίστευε ότι έρχονταν για βασικός στην α'. Απ' ότι φαίνεται δεν θέλει να ξαναπαίξει σε μας
Ναι ποιος Αραμπί μωρέ τώρα, Πινακάς μόνο! Ευτυχώς δεν έχουμε πλέον μαλλιά να μας πέσουν απ' αυτά που διαβάζουμε.
Από τη Λάρισα, είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις να φας τη θέση δύο επιθετικών με πολλαπλάσια πεπραγμένα από τα δικά σου και να σου κακοφαίνεται που σου δίνουν παιχνίδια με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, με τις οποίες έπαιζες κιόλας και δεν σε κρατάνε παγκίτη ή και εξεδρεύοντα για μία ολόκληρη χρονιά.
Γενικά με τους νέους παίκτες είμαι σχετικά επιεικής όταν έχω δει να έχουν στοιχεία και για αυτόν τον λόγο θα πω ότι καλύτερο είναι να τον στείλουν στο διάολο και να ασχοληθούν με κανένα παιδί που θέλει να εξελιχθεί...
Ούτε αυτός έχει φύγει, αλλά θυμόμαστε το άμεσο μέλλον.
Αυτος που βοσκει? Παιζει ποδοσφαιρο ?
Στη β ομάδα είναι.
Βγάζει μάτια φαντάζομαι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
β', γ', δ', από τη στιγμή που δεν είναι στο ρόστερ της α' ομάδας πάει αρχείο. Τώρα, αν θέλετε να ανοίξετε υπό-φόρουμ με τους παίχτες της β' ομάδας, από εμένα είστε ελεύθεροι να το κάνετε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks