giovanni#10 (11-08-21), iakov7 (12-08-21), panahs7 (11-08-21)
Koίτα, για εμένα οι ποδοσφαιριστές κρίνονται πάνω στο χορτάρι.
Τώρα αν αυτός έβαλε το χορτάρι πάνω στο κεφάλι του, είναι ένα θέμα αλλά δε θα τον κρεμάσουμε κιόλας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (11-08-21), iakov7 (12-08-21), panahs7 (11-08-21)
Πιο πολυ με εκνευριζει η αδιαφορια τους. Το μαλακιστηρι, ακομα δεν ηρθε, μετα το χθεσινο αποκλεισμο πεταχτηκε μεχρι την Τουρκια να βαψει πρασινο το μαλλι του!!!!!
Εχεις ρεπο; Οκ, πηγαινε στην Τουρκια να κουρευτεις. Οχι να κανεις αυτη τη μαλακια και να το ποσταρεις και στο ινσταγκραμ.
Ποσο μαλλον, πρασινο χρωμα....
Dimios (11-08-21), Faithful (11-08-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-08-21), maniakos7 (12-08-21)
Νυχτα θα φυγει αυτος
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (12-08-21)
Τρωγόμαστε με τα ρούχα μας από έναν αποκλεισμό και μας φταίνε όλα. Νιγηριανός είναι, γι' αυτό και το πράσινο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πιο χαβαλές είναι αυτός που κάνει όλα αυτά στη συγκεκριμένη συνθήκη, ή αυτός που τον έφερε και περιμένει εδώ να γίνει κάτι άλλο από αυτό που ήταν μέχρι τώρα και δεν έκανε και καμία φιλότιμη προσπάθεια να το κρύψει;
Το ότι έβαψε το μαλλί πράσινο μας προβληματίζει, ή ότι βρήκε χρόνο να πάει Τουρκία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δική του υγειονομική ασφάλεια και της ομάδας του κατ' επέκταση;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ψυχραιμία, το μαλλί επανήλθε αμέσως μόλις γύρισε και τον ενημέρωσαν σχετικά.![]()
panahs7 (12-08-21)
Ξαναπηγε στην Τουρκια να το ξεβαψει;;;;
Να ρωτήσω; Που είναι το κακό;
Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε, δεν είμαι 15 χρονών ή ο Τάκης Τσουκαλάς, αλλά όταν το προηγούμενο βράδυ έχεις αποκλειστεί και ο κόσμος βράζει, δεν πας να κάνεις τέτοιο πράγμα. Και μάλιστα να βάλεις και λεζάντα "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ".Κατ' αρχάς και να μην ήξερε για τον βάζελο, η Λουντογκόρετς φορούσε πράσινα.
Μακάρι να αποδειχθεί καλή μεταγραφή. Δεν μας παίρνει άλλο δοκάρι και έξω αυτή τη στιγμή. Ένα βάιμπ από το υπερπέραν πως θα φύγει νύχτα πάντως το έχω.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ότι μετά από αποκλεισμό, βρήκε την όρεξη να πετάξει κανένα δίωρο μετά την άφιξη της ομάδας για Τουρκία και κυρίως να θέσει τον εαυτό του (και στη συνέχεια μέλη της ομάδας που δεν είχαν μολυνθεί πρόσφατα) εκτεθειμένο σε ενδεχόμενη μόλυνση από κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα (και το ταξίδι στην Τουρκία σε ημέρα που είχαν ρεπό για να δει την οικογένειά του και το πράσινο μαλλί) που συζητούνται δεν είναι και κακώς αντιμετωπίζονται ως ζητήματα προβληματισμού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εν τω μεταξύ αυτός αντί να επαναφέρει το μαλλί στο φυσικό του, το έκανε από πράσινο, κόκκινο.![]()
![]()
panahs7 (16-08-21)
estai (16-08-21), giovanni#10 (16-08-21)
Οσοι ανησυχουσαμε για τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες,μπορουμε να ειμαστε ηρεμοι πλεον.Το μαλλι του ειναι και παλι ξανθο!![]()
drizzt (18-08-21)
ενα τσιμπημα που εκανε στην μπαλα ειχα χρονια να το δω απο παιχτη στην ομαδα.Φαινεται να το κατεχει το αθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Oberon (22-08-21)
Bookmarks