Ο Γιούργκεν στέλνει σκαουτ στο Γουινέα Μαρόκο να δει τον Αγκιμπου... Μακάρι το παιδί να κάνει το ματς της ζωής του.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (15-11-21)
Δε μοιάζει για κορόιδο ο μάνατζερ του μικρού να τον παρκάρει από τώρα κάπου που θα τον έχουν χαρταετό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (15-11-21)
Oberon (15-11-21)
Καθε μερα κι ενα πρωτοσελιδο για τον παικταρα. Το καταλαβαμε, θελετε να πεισετε οτι ειναι υπερπαιχτουρας μπας και τον σπρωξουν πουθενα. Τετοια διαφημηση ουτε ο Χααλαντ.
drizzt (15-11-21)
chainsaw (19-11-21), Faithful (15-11-21), giovanni#10 (15-11-21), john syggel (15-11-21), Oberon (15-11-21)
Σε περίπτωση που ανησυχήσατε ο μικρός μάγος είναι έτοιμος να πάρει θέση βασικού και μαέστρου στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την αε6.
voskos_7 (19-11-21)
Μην ανησυχεις.Ουτε ανησυχησαμε,ουτε αμφιβολια ειχαμε.Αφου προσθεσε αλλα 2 γεματα παιχνιδια με τη Γουινεα,θα ξεκινησει και με την αεκ,φρεσκος και ανανεωμενος.
Και Α και ΟΥ και μέσα ΑΓΚΙΜΠΟΥ.
drizzt (21-11-21), Du3lisT (21-11-21), john syggel (21-11-21), Oberon (21-11-21), panahs7 (21-11-21)
Πάλι τρώει άδικα κάποιου το χρόνο. Γμτ κέρατό μου μου τη σπάει αλλά τί να πεις και τι να κάνεις.
Du3lisT (21-11-21)
Kαταπληκτικό ματς απ' το βύσμα.
Όσο κάνει δουλειά ΧΩΡΙΣ την μπάλα, δεν θα βγει απ' την 11άδα. Τέτοιοι παίκτες είναι οι αγαπημένοι των προπονητών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι τρομερά "ενοχλητικός" για τον αντίπαλο στα χαφ.
Μεγαλο ματς σημερα.Δεν τον παω το μικρο αλλα και γκολ εβαλε,και πασα-ξυραφι στο Μασουρα και πιεση και κλεψιματα.Πώς να βγει απ την 11αδα;
Μεγάλο παιχνίδι και φοβερά δύσκολη πάσα στην ευκαιρία που έχασε ο Μασούρας.
το πρωτο του καλο παιχνιδι για εμενα φετος. εννοω που να δικαιολογουσε την εμμονη του μαρτινς μαζι του. σε ολα τα υπολοιπα απλως ειχε καλες στιγμες που ηταν λιγοτερες απο τις κακες. σημερα ναι. επιτελους
hang your demons
Άμα μάθει να βλέπει και να πασάρει γρήγορα, θα γίνει και πιο γρήγορη η ομάδα στο σύνολο.
Χθες οντως ηταν ο παικτης που δικαιολογειται ο Μαρτινς να τον εχει βασικο και αναντικαταστατο.
Τακτικα ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και γι' αυτο με εκνευριζει αλλά χθες, οπως και στην Πολη, ηταν πολυ καλος.
Στο πρώτο μέρος κράτησε όλο το κέντρο (ό,τι υπήρχε από αυτό) και βοηθούσε και αριστερά.
Τί μπορείς να γράψεις;;;
drizzt (26-11-21)
Τακτικά είναι πίσω. Διαισθητικά παίζει...
Bookmarks