Όπως είπε κι ο Μίχος για τον Καμαρά τον γνήσιο, δεν υπάρχουν θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αφού πασάρει, μαρκάρει και τρέχει.
Έχει στοιχεία και ίσως τον δούμε λίγο καλύτερα αν μάθει να πασάρει σωστά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σουτάρει με το που θα βρει ευκαιρία. Επικίνδυνος παίχτης για τους αντιπάλους (σε αντίθεση με τον άλλον, τον δεκάρι φάντασμα). Στο Γουινέα-Νίγηρας που υπάρχουν στιγμιότυπα στο Youtube παίζει από δεξιά. Εκεί που τον έβαλε ο Μάρτινς στο τέλος και ανέβηκε το παιδί.
Ο μόνος που είδα σήμερα να περνάει αντίπαλο στο "ένας με έναν"...
Θέλει λίγη δουλειά στην πάσα, κυρίως στο να τη βλέπει, γιατί το να την πετυχαίνει όταν την κάνει ίσως είναι θέμα προσαρμογής.
Βέβαια κρίνεται παίζοντας σε μία ομάδα η οποία δείχνει λίγο στατική και όταν δε βλέπεις πολλές κινήσεις στο χώρο που κινείσαι δεν επιχειρείς και πάσες.
drizzt (27-08-21)
Γεννάει μια αισιοδοξία ο πιτσιρικάς. Ακόμα χάνεται λιγάκι αλλά βγάζει ένταση και φαίνεται να βρίσκετσι σιγά σιγά με τους υπόλοιπους μπροστά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κοντρολ και πασα πρεπει να στρωσει. Στα αλλα, καλα.
Du3lisT (27-08-21)
Απίστευτα αμπαλος, αλλά με τσαμπουκα, πάθος και διάθεση για διάκριση όσο λίγοι. Έχει μέλλον. Θυμιζει τον Μαντι σε ξεκίνημα, που δε σταύρωνε πάσα στα 2 μέτρα.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (27-08-21)
Δεν νομίζω ότι είναι άμπαλος. Πιο πολύ ατσούμπαλος και άγουρος θα έλεγα.
Πρέπει να παίρνει παιχνίδια συνέχεια. Δεν σταματάει να τρέχει!
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
panahs7 (27-08-21)
Du3lisT (27-08-21)
Αν μπορούσε να μη κάνει δυο τρεις επαφές μέχρι να κοντρολάρει πριν δώσει την μπάλα θα ήταν μπόμπα.
captain-cook (27-08-21), drizzt (27-08-21), Du3lisT (27-08-21)
Du3lisT (27-08-21)
captain-cook (28-08-21), drizzt (27-08-21), panahs7 (28-08-21)
Τουλάχιστον κυνηγάει τις φάσεις, αν και δείχνει ακόμα να μη ξέρει τί να κάνει τη μπάλα όταν τη βρίσκει...
Τελικά είναι άμπαλος. Δεν ξέρει που να τρέξει, που και πως να πασάρει, τι κίνηση να κάνει, πως να ανοίξει την άμυνα στην κόντρα, που να πρεσάρει, που να μην πρεσάρει... Το ματς παίζεται στο κέντρο κι αυτός πρεσάρει τον τερματοφύλακα
Άλλο φταίει... Είναι από εκεί που είναι...
Πρώτο στάδιο είναι να τους τα ζωγραφίσεις και δεύτερο να προσευχηθείς να το καταλάβουν για να το προσπαθήσουν...
Bookmarks