flessanto (06-09-23)
Καλά προφανώς,εγώ ήδη τον είχα ξεχάσει,μιλάμε πάντα για μια έξτρα λύση εαν και εφόσον δεν βρεθεί κάποιος να τον πάρει.Δεν θα ήταν κακό να τον έχεις σαν επιλογή μετά τους Έζε,Καμαρά,Αλεξανδρόπουλο,Ιμπόρα.Σίγουρα καλύτερο απο το να είναι εκτός ομάδας και να πληρώνεται.
flessanto (06-09-23)
Κρατάω ότι μαζί του συνεργάστηκαν 4 προπονητές και δεν τον βρήκε κανένας αναγκαίο για το ρόστερ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (06-09-23), flessanto (06-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-23), Nikolaos_Kokkinos (06-09-23)
Αναλατος παικτης εντελως
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε όπως τα λέτε είναι. Αν είναι να ξεμείνει, και κυρίως αν δεν σκοπεύουν να πάρουν πέμπτο χαφ, ας μπει στην ομάδα αυτός
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πάει να τραγουδήσει το what is love baby don't heart me no more. Για Ολυμπιακό δεν κάνει, μακριά.
flessanto (06-09-23)
flessanto (06-09-23), Nikolaos_Kokkinos (07-09-23)
Το παληκαρι ειναι 3 χρονια στα αζητητα και δεν λεει να χασει κανα κιλο. Τι να πεις; Μπαλα ξερει, φιλοτιμος ειναι, αλλα δε γινεται να κανει καριερα ετσι. Περα του οτι ειναι αρκετα επιπολαιος. Δεν παιζει απλα και δινει πολλα κλεψιματα στον αντιπαλο στο χωρο του κεντρου.
flessanto (07-09-23)
Καμία αντίρρηση, ως προς την ουσία, αλλά μην κάνουμε σούπα το θέμα για να κρατάμε μετά το κλίμα ότι ίσως αδικήθηκε...
Να γράψουμε στα παπάρια μας, όλους, από αυτόν που τον έφερε και τον είχε ένα χρόνο ολόκληρο μέχρι τον γαμπρό, που τον έστειλε δανεικό (ο Ανιγκό δεν τον πρόλαβε ούτε πριν φύγει, ούτε αφού επέστρεψε), γιατί και το αποτέλεσμα το ίδιο δεν τους έκανε και μάγκες, για να μετράει η άποψή τους. Και ο τελευταίος, που μέχρι και στον Καρβάλιο βρήκε ρόλο και δείχνει κάτι να ξανακινείται στην ομάδα, πάλι δεν τον βλέπει.
flessanto (07-09-23)
Καλα, μη δουμε τον Σισε σε 2-3 μηνες να παιζει και βασικος!
flessanto (07-09-23)
Αν δεν έμπαινε και η Μποχουμ στην εξίσωση, θα μπορούσα να υποθέσω ότι είναι μόνο δικό μας το πρόβλημα...
Ποια αζήτητα είναι ρε συ; Τη χρονιά που μας πέρασε ήταν στην Μπόχουμ.
Τώρα αυτό με τα κιλά, το λέγανε και για τον Πάρντο. Ο τύπος είναι κτήνος, τι κιλά να χάσει; Μπορεί να 'χει και το χαμηλότερο ποσοστό λίπους στην ομάδα, μαζί με τον Μαντί. Είναι όσο χοντρός είναι κι ο Αντάμα Τραορέ. Απλά έχει δικέφαλο και τετρακέφαλο, όσο είναι ο Ποντένσε ολόκληρος.
flessanto (07-09-23)
Να πώ ότι κάτι μπορεί όντως να τρέχει με τα κιλά, επειδή τραυματίζεται σχετικά συχνά; Να το πω και αυτό... Από όπου και να το πιάσει κανείς, δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι ενδιαφέρον στην περίπτωσή του.
chainsaw (07-09-23)
Ελα ομως που η θεση του δε θελει δυναμη, αλλα κυριως ταχυτητα. Ακομα θυμαμαι το ματς με την Φραιμπουργκ στο Καραισκακη, που ξεκινησε ο αντιπαλος στο 90' σπριντ με την μπαλα 10 μετρα πισω απο τον Κουντε και εκεινος δεν τον εφτασε καν. Δεν ξερω τι φαινεται, αλλα δεν εχει καμια σχεση σε ταχυτητα με τους προαναφερθεντες παικτες. Ο Παρντο ειχε πολυ καλη επιταχυνση στα πρωτα μετρα.
Αζητητα ειναι, οταν δεν μπορει να βρει ομαδα να τον αγορασει και στον Ολυμπιακο δεν εχει συμπληρωσει ουτε 10 συμμετοχες σε 3 χρονια.
Bookmarks