που ειναι ο χασι?
Ο Μπα.![]()
Η πλάκα είναι ότι σε λίγο θα παίξουμε και με την Ατάλαντα!!
τραγικοι , καθε ματς και πιο χαλι
Σιγά μη σκίσεις το καλσόν Τικινιο
ηθελα να ξερα ο χοντρος δεν βλεπει αυτο το χαλι?
ο λοβερα εφυγε κατσικι και γυρισε τραγι , τον δουλεψαν δεν λεω
Αυτό θα έγραφα αδερφέ....κάθε ματς και περισσότερη καθίζηση,και το ανησυχητικό είναι πως δεν προσπαθούμε καν μες το γήπεδο, ανεξάρτητα το ποιος παίζει μέσα,λες και είναι τελευταία ματς πρωταθλήματος και έχουμε υποβιβαστεί ξέρω'γω και όλοι κάνουν αγγαρεία....έχω ξενερώσει τρομερά με αυτή την κατάντια...
Send from my S20+ using Tapatalk
Μαρτινς, ξερνάμε με αυτό που βλέπουμε πλέον.
Κατα τα αλλά γκρινιάζαμε τον Οκτώβρη και περιμέναμε η ομάδα να στρώσει.. χαχαχαχα
κουραση απο τι εχουν οι μαλακες , απο τα μπουρδελα που γυριζουν κ κολανε κοβιντ?
Eνταξει, ας μην τρελαινομαστε. Ματς κυπελλου ηταν στο οποιο εγιναν πολλες αλλαγες. Εχουμε χασει αρκετα τετοια ματς στο παρελθον.
Σιγουρα ομως, πρεπει να βελτιωθουμε. Αν συνεχισουμε ετσι, θα κινδυνεψουμε και στο πρωταθλημα , εφοσον ο Παοκ σπρωχνεται οφθαλμοφανεστατα.
Νομίζω είχε αποδόσεις για πέναλτι ΠΑΟΚ 2.60 ΑΕΚ 6+
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
γιολο τελειως ο μαρτινς , μπορει να βασιστει στα νεα παιδια
Ακόμη ένα αποτέλεσμα ντροπή.
Γιατι δεν έχει χαφ, άρα δεν μπορεί να παίξει με 3άδα. Μπουχα εξω, Εμβιλα και Καμαρά ξεκούραση, Κούντε και Αγκιμπού στο Κόπα Άφρικα. Δε γίνεται να παίξει άλλο σύστημα. Όπως και με ΠΑΟ, δε γινόταν να πάει με 3άδα ή με 10άρι μπροστά από Μαντί και Εμβιλά.
το μονο καλο φετος ειναι οτι καποια στιγμη θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο.Ακομα και το πρωταθλημα δεν ειναι καθολου σιγουρο.Τι καταντια ειναι αυτη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παιχταραδες
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν είδα το ματς,το κύπελλο στα παπαρια μου.
Ωστόσο ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι Ολυμπιακός και όχι η κακομοιριά η ίδια που είναι φέτος.
Κακόμοιρο και μίζερο ποδόσφαιρο δεν ταιριάζει στο DNA της ομάδας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks