captain-cook (01-12-21), Du3lisT (01-12-21), giovanni#10 (01-12-21), jonk (01-12-21), Nikolaos_Kokkinos (01-12-21)
captain-cook (01-12-21), Du3lisT (01-12-21), giovanni#10 (01-12-21), jonk (01-12-21), Nikolaos_Kokkinos (01-12-21)
Να πω και εγω την αποψη μου....Πρωτον το γηπεδο της Λιβαδειας δεν ηταν χωραφι(μενω κοντα).Ειναι ενα καλουτσικο γηπεδο επιπεδου μεταξυ super league 1 και 2.Κατα δευτερον θα ριξουμε 4 στην ρεβανσ και τελος.Το θεμα εναι οτι η ομαδα φετος δεν πηθει(προσωπικη μου αποψη).Φυσικα και δεν φταιει το καθε παιδακι που παιζει στην β ομαδα και δεν περιμενω να γινει Ροναλντο σε μια νυχτα....Ο Ολυμπιακος ειναι υποχρεωμενος να διεκδικει καθε αγωνα ειτε παιζει με την Μπαρτσελονα ειτε παιζει με τον Λεβαδειακο.....Ναι στο ροτασιον οχι σε αυτο που ειδα σημερα.Ο τερματοφυλακας δεν κανει ουτε για το τοπικο.Ο Ονιεκουρου ειναι ποδοσφαιρικος τσαρλατανος.Ο κουντε......τα φιλια μου.Ο μπουχα για τον.....Λεβαδειακο.Πρεπει να σεβονται την φανελα που φορουν.Εμεις φτυνουμε αιμα για 400 ευρω και αυτοι περνουν εκατομυρια για να είναι περιπατητες στο γηπεδο?Δεν το δεχομαι.Στα 30 περιπου χρονια που παρακολουθω τον Ολυμπιακο με εχει μαθει οτι παιζουμε για να κερδιζουμε καθε αγωνα.Αυτα τα ολιγα...
Μπορει τα παιδια της β να μην ειναι καλοι παικτες,μπορει και οχι.Σιγουρα δεν εχουν ξαναπαιξει μαζι με Σεμεδο,Κουντε,Τικινιο κλπ,και δεν εχουν και παιχνιδια στα ποδια τους.Αλλα οταν ο κοουτς σε βαζει να παιξεις με την πρωτη ομαδα απεναντι σε ομαδα της κατηγοριας σου,ΠΡΕΠΕΙ να δειξεις λιγο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και ΘΕΛΗΣΗ.Δε ζηταω τριπλες και γκολαρες,να δειξουν ομως οτι προσπαθουν.Αυτα τα γαμημενα παιχνιδια περιμενουν ολη τη σεζον,αυτα που θα τους εμπιστευτει ο κοουτς της πρωτης ομαδας.Ετσι θα δειξει ο καθε Αποστολοπουλος αλλα κι ο καθε Βρουσαι οτι κακως δεν υπολογιζονται;;
drizzt (01-12-21)
Μόνο ο Κίτσος έδειξε δύο τρία πράγματα θα έλεγα και ο Μάρκοβιτς στο build up αλλά αν είσαι αμυντικός και έχεις μαζέψει τρία...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε τύποι, μιλάμε σοβαρά, ψάχνουμε να δουμε αν μετράνε τα γκόλια με τη Λιβαδειά για να περάσουμε; Η μόνη δικαιολογία που δέχομαι είναι το γήπεδο που διαφωνώ με εναν τύπο συντοπίτη, είναι απαράδεκτο. Ούτε δεύτερη μπαλιά δεν αλλάζεις. Σκάει το τόπι από βολέ και δεν ξέρεις που θα πάει, είναι το χειρότερο χάλι που το θυμάμαι πάνω από 30 χρόνια τώρα.
Ρε τγύπε κουρού, γαμώ τα μαλλιά σου και το καβλί σου γαμώ, είσαι ποδομπαλιστής για Ολυμπιακό εσύ γαμώ τα φελέκια μου; Ο Σεμέδος συνέχισε τα ωραία που έκανε στον τελικό. Πάρτε από κει αυτό το ταγάρι τον Χανς κρίστιαν Αντερσεν από το τέρμα και βάλτε τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. πιο καλός. Στο δεύτερο είναι ξεκάθαρο επιθετικό.
Μαύρη σελίδα χθες. Ακου χάσαμε από τη Λιβαδειά. Ουτε καν οι φανέλες, μόνο τις κάλτσες του Ραμπή να στέλναμε, 0-4 έπρεπε να λήξει, οι του Κομπότη κοίταζαν να δουν ποιος θα πρωτοπάρει αυτόγραφο και έφυγαν με νίκη ρε σεις...έλεος...
There is a Dude in town
drizzt (02-12-21), Du3lisT (02-12-21), john syggel (02-12-21), sabar77 (02-12-21), voskos_7 (02-12-21)
Δε τα θέλετε με το καλό, θα τα διαβάσετε έτσι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (02-12-21), The Dude (02-12-21)
Καλά θα μαζέψουν κι αυτοί μια 5άρα στο ναό να συμμαζευτούν λιγάκι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
The Dude (02-12-21)
Τύπε μου, ναι, θα μπουν στο ναο, θα χαζέψουν το καρτουνς στους τοίχους, θα μοπουν μέσα, θα αρχίσουν να παθαίνουν διαστρέμματα γιατί τόσο ίσιο γήπεδο πρώτη φορά θα πατάνε, θα έχουν χάσει από το Σχηματάρι, δε το συζητάμε αυτό. Αυτό που συζητάμε είναι γιατί μια ομάδα που έχει τόσο χαώδη διαφορά από τον θρυλέοντα... κέρδισε τον θρυλέοντα (ή τέλος πάντων κάποιοι τύποι που φορούσαν φανέλια θρυλέοντα αλλά πλερώνονται και από την τσέπα του εύσωμου γενειοφόρου...)
There is a Dude in town
voskos_7 (03-12-21)
drizzt (02-12-21)
differance (02-12-21), john syggel (02-12-21), voskos_7 (03-12-21)
giovanni#10 (02-12-21), john syggel (02-12-21), The Dude (22-12-21)
john syggel (03-12-21)
Εκτός αποστολης για τη ρεβανς ο LRB (που εκανε και μια μικροεπεμβαση σε δαχρτυλο του χεριου) και ο Κουντε.
Τι φαση με τον Κουντε δεν ξερω αλλα σα να πιστευω οτι μας τελειωσε.....
Θα δούμε όταν γυρίσει από το Καμερούν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks