drizzt (14-05-22)
2-2 ο Άρης!!!!!!!!!![]()
drizzt (14-05-22)
O Άρης είναι ικανός να κερδίσει σήμερα και να χάσει την τελευταία αγωνιστική από τα Γιάννενα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (14-05-22), john syggel (14-05-22)
3-2 o Άρης ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
drizzt (14-05-22), pirateeeeeee (14-05-22)
Αρουλης.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχω πέσει στο πάτωμα και χτυπιέμαι απ' το γέλιο!!!!!
Τσάμπα η εκπαίδευση των αετών, δεν έχει ευρωπαϊκές πτήσεις φέτος στην ΟΠΑΠ Αρίνα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (14-05-22), john syggel (14-05-22)
Δεν θα σηκωθεί το πουλί δηλαδή;
chainsaw (15-05-22), drizzt (14-05-22), Faithful (14-05-22), john syggel (14-05-22), panahs7 (14-05-22)
Επειδή ρόδα είναι και γυρίζει, ακούστε τώρα να γελάσετε. Στο 0-2 έχουν πετάξει μπουκάλι στον Ρότα και τον έχει βρει στο κεφάλι. Πηγαίνετε τώρα πουτάνες να κάνετε ένσταση για τιμωρία και αφαίρεση βαθμών, εσείς ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ που θέλετε να κρίνονται όλα στο γήπεδο. Πηγαίνετε ρε πουτάνες!!! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν θα μπορέσω να σας δώσω εγώ αυτόν τον πόνο. Πούστη Άρη μου το στέρησες.
john syggel (14-05-22)
Ειναι αλλιως να εισαι κουλα
Παντελώς αδιάφορη για όλη την 6άδα η τελευταία αγωνιστική. Το ζήσαμε κι αυτό.
Μήπως να μην γίνει καν να φύγουμε για μπάνια;
Το σιχαμα ο Μπεος εστειλε λεει εξωδικο κατα της αδειδοτησης του Αρη για συμμετοχη στην ευρωπη. Τι εχει να κερδισει αραγε με αυτη την κινηση;
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ «ΓΗΠΕΔΟ» ΤΗΣ COSMOTE TV ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ
Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.
Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πολύ καλό νέο για όσους έχουμε Cosmote Tv και παλεύαμε κάθε φορά με τα link, απ'ότι φαίνεται λογικά θα μεταδίδει τα περισσότερα παιχνίδια της superleague μιας και πρέπει να καλύψει το κενό που θα μείνει από την Πρέμιερ λιγκ και Ισπανικό γερμανικό πού έχασε....όπως και να έχει εγώ ικανοποιημένος είμαι,αν έκανε και καμιά κίνηση για Ολυμπιακό Ευρωλίγκα στο μπάσκετ θα ήταν ταμάμ....
Send from my S20+ using Tapatalk
Σκατα για όσους έχουμε νοβα.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (18-05-22)
john syggel (18-05-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παράτυπη αδειοδότηση λένε. Μάλλον στην αρχή της σεζόν; Αυτό καταλαβαίνω. Έστειλε εξώδικο και με βάση αυτό, ο προϊστάμενος της ΕΠΟ κατέθεσε έφεση και τώρα θα πάει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ (ναι μεταξύ τους θα το αποφασίσουν). Προφανώς και όλο αυτό οργανώθηκε απ' τον τίγρη, για να κρατήσουν και την εικόνα της ηθικής Μάνας. Ο Άρης 100% θα προσφύγει στην UEFA.
Bookmarks