Δύο μάτσι είναι τύπε. Ο ζέλειος στο μαντρί και ο ορκ στη Μόρντορ... αν μετά από αυτά είμαστε στεγνοί, εκεί ηρεμούμε. Αν γίνει κανα στραβό και χάσουμε και τα δύο και κάνει καμιά πλάκα ο ορκ, πάμε στα 5 ποντίκια... δε θέλουμε εγκεφαλικά καλοκαιριάτικα και με κόβοντα στα νοσοκομεία...
There is a Dude in town
john syggel (15-04-22)
Απλώς λέω ότι θέλει ακόμα προσπάθεια, σοβαρότητα και... νίκες.
There is a Dude in town
Δωσαμε ενα ματς σε ενα μηνα,και τωρα δινουνε 10 σε ενα μηνα.Κατα τ'αλλα το σύστημα ευνοεί εμας,λεει ο πουτσεσκου...
Μας κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη.
![]()
drizzt (17-04-22), john syggel (17-04-22)
Πούτσα απ' το παράρτημα τα μπαόκια. Έλα κερδίστε και τον βάζελο να τελειώνουμε φέτος.
drizzt (17-04-22)
Εμείς τα γράφουμε όλα αυτά την ώρα που διδάσκεται χρήση του var στους Ζωσιμάδες για να κρατήσουν την κούλα 2 βαθμούς πίσω από τον Άρη και όλη τη χρονιά σε όλα τα γήπεδα για να κρατήσουν τους άλλους σε 10+ βαθμούς διαφορά από το τσίρκο που παρουσιάζουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η γραμμή στον αγκώνα, γελάει ο κόσμος για να κρατήσουν ζωντανή την Κούλα. Ο Ολυμπιακός φταίει.
![]()
john syggel (18-04-22)
Πως τα'φερε η τυχη. Αν δε χάσουμε την Τετάρτη, στεφομαστε και μαθηματικά πρωταθλητές μέσα στον Τ(ρ)ούμπα. Μ'αρεσει!
Θα χάσουμε Στάνταρντ
Και ποιος χέστηκε τωρα Τετάρτη για τη μπαλίτσα….
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (02-05-22), zionikos (02-05-22)
Πάλι τους χαλάσαμε την σούπα και δεν απέκτησαν τα πλέι οφ όσο ενδιαφέρον θα ήθελαν οι αντικειμενικοί και λάτρεις του ελληνικού εξυγιασμένου ποδοσφαίρου ε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για να ξέρετε το χτεσινό στην Τούμπα ήταν αποτυχία της αε6, άλλη μια επιτυχία από ότι κατάλαβα για τον γκουρού των πάγκων λουτσεσκου.
Πρώτη φορά βλέπω να δοξάζεται προπονητής "μεγάλης" ομάδας μετά από 4 ήττες και τρία Χ στα τελευταία 7 παιχνίδια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
drizzt (02-05-22), giovanni#10 (02-05-22), panahs7 (02-05-22), pirateeeeeee (02-05-22)
drizzt (02-05-22)
pirateeeeeee (02-05-22)
Ακριβώς αυτό είπε κι ο Κάρπετ, όλοι δοξάζουν τον Λουτσέσκου ενώ στην πράξη έχασε το πρωτάθλημα (ή τουλάχιστον δεν το διεκδίκησε σοβαρά). Υποτίθεται είχαν ρίξει το βάρος στην Ευρώπη, ενώ μέχρι να περάσουν τον όμιλο τους γλεντούσε το κάθε χωριό και από συγκυρίες πέρασαν στο τέλος. Ευτυχώς να λέμε που είναι τόσο κομπλεξικοί και ζήτησαν αναβολή σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι για εμας πριν τον βάζελο. Όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε χάσει και στην Τούμπα τότε.
chainsaw (02-05-22)
Τον ήπιε η Μπαοκάρα στα Γιάννενα, 9 ματς χωρίς νίκη η ομαδάρα του στρατηγού Λουτσέσκουρα.
drizzt (08-05-22)
Ναι αλλα ο Ολυμπιακός περναει κριση!!!Τι δεν καταλαβαίνετε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με δύο ισοπαλίες κι εκείνη τη στιγμή ο Λουτσέσκου έγινε ο μπαμπάς μας.
Bookmarks