αυτο το να μην θελουν να παιζουν ενα ματς μεσοβδομαδα να εχουν και ρυθμο ειναι ελληνικο φαινομενο(ισχυει και για μας οταν ακουμε γκρινια για μεσοβδομαδα ματς)
Επι 2 μηνες παιζουν ολες οι ομαδες τεταρτη-Κυριακη. Τωρα ξαφνικα θα κουραστουν. Δεν ξερω αν θα το καναμε και εμεις, αλλα προκειται για χτυπημα κατω απο τη μεση στη φαση που βρισκεται η σεζον και με τις ημερομηνιες να μη φτανουν ουτε για τα ματς κυπελλου.
αυτο το να μην θελουν να παιζουν ενα ματς μεσοβδομαδα να εχουν και ρυθμο ειναι ελληνικο φαινομενο(ισχυει και για μας οταν ακουμε γκρινια για μεσοβδομαδα ματς)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θέλουν να είναι φρέσκοι όταν φάνε την τσαπού απ' την Πετίτ Μαρσεγιέ, να την απολαύσουν.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-22)
Έχετε υπ'όψιν σας ότι αν όλα εξελιχθούν βάσει λογικής θα τους γυρίσει επικοινωνιακά εναντίον τους, γιατί τζάμπα θα πάει και το τσάτσιλικι...
Το ίδιο έπαθαν και με την τιμωρία έδρας, που ουσιαστικά μας έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι πίεσης και κυρίως έναν παράγοντα που στα ντέρμπι έσπαγε τον ρυθμό στο παιχνίδι ενεργώντας εις βάρος μας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (22-03-22)
Σύμφωνα με το κάτωθι μέσο, υπάρχει καταγγελία για παράνομο στοιχηματισμο παραγόντων του Παναιτωλικου στο ματς της 19ης αγωνιστικής φέτος κόντρα στον Οφη
Ένα - ένα, τα μαγαζιά του Σαββίδη αστράφτουν από καθαριότητα.
chainsaw (22-03-22), giovanni#10 (22-03-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-22)
chainsaw (22-03-22), giovanni#10 (22-03-22), john syggel (22-03-22), voskos_7 (22-03-22)
estai (23-03-22)
Το παράπτωμα είναι ότι σαν στελέχη, στοιχημάτισαν σε κάρτα παίκτη που θα την έπαιρνε έτσι κι αλλιώς, για να εκτίσει αγωνιστική.
Μη σας κάνει εντύπωση αν ακόμα και αυτή η πειθαρχική πρόβλεψη έχει αναθεωρηθεί.
Μέσες - άκρες, όπως το βλέπω και με δεδομένο ότι δεν προκαθόρισαν κάποιο αποτέλεσμα, μάλλον πειθαρχικές διώξεις στα πρόσωπα θα έχουμε με πρόστιμα και απαγόρευση ενασχόλησης για κάποιο διάστημα χωρίς κάποια βαθμολογική συνέπεια για την ομάδα.
Υπάρχουν βεβαια και υπόνοιες ότι στήθηκε και το πεναλντι στο οποίο υπέπεσε ο παίκτης. Ομως στο alert δεν υπήρξε αναφορά σε πεναλντι. Περίεργα πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 23-03-22 στις 12:45
Θα ξαφνιαζομουν αρκετα ειναι η αληθεια! Σε αυτη την περιπτωση μπορουμε να υποθεσουμε οτι υπαρχουν και ρουφιανιες απο τους ιδιους τους πληροφοριοδοτες προς τις στοιχηματικες.
ΠΑντως στην συγκεκριμενη υποθεση παιχτηκαν αστεια ποσα. 2-2,5 χιλιαρικα θεωρουνται ψιχουλα για στημενο στοιχηματισμο.
drizzt (23-03-22)
Φαντάσου 7-8 χρόνια πριν, παράγοντας ομάδας 3ης εθνικής στέλνει με φίλο μάνατζερ ξένο ποδοσφαιριστή "δικό του" σε ομάδα ΝΑ Ασίας προκειμένου να κανονίζει πραγματάκια εκεί κάτω. Μόνο αυτό σου λέω οπότε μπορείς να φανταστείς πόσα βήματα προόδου έχουν γίνει από τότε και πόσο έχει εξαπλωθεί η φάση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (23-03-22), john syggel (23-03-22)
Δεν είναι θέμα ρουφιάνων, αλλά αλγόριθμων (που όσο πάνε και βελτιώνονται στο AI τους). Και όλοι πλέον ψωνίζουν απ' το ίδιο καλάθι, εκτός αν μιλάμε για καμιά πεταμένη στοιχηματική, που δεν λειτουργεί νόμιμα. Αλλά ακόμα κι αν τους ξεγελάσεις 1-2 φορές και δεν μπορούν να βρουν αυτόν που στοιχηματίζει για να τον μπανάρουν, θα ακολουθήσουν τακτική "πονάει χέρι, κόβει χέρι", πολύ απλά θα κλειδώσουν την συγκεκριμένη αγορά γιατί κάποιος τους κλέβει.
Πριν λίγους μήνες η Uefa με βάση πληροφορίες από μπουκ είχε στείλει αναλυτική λίστα εδώ σε εμάς για το ποια παιχνίδια ήταν στημένα μέχρι και στην Γ'. Επίσης έχουν cap (όριο) και στα ποσά που θα παίξεις, αλλά και στα κέρδη. Πχ μπορεί να παίξεις εσύ καμιά τρελή απόδοση με επιτρεπόμενο όριο και να κερδίσεις ας πούμε 2εκ και να σου πουν "εμείς μέχρι 500 χιλιάρικα δίνουμε, υπάρχει και στους όρους". Είναι μια χαμένη μάχη εξ' αρχής, δεν έχει νόημα ούτε καν να προσπαθήσεις.
chainsaw (23-03-22)
giovanni#10 (23-03-22), panahs7 (23-03-22)
Bookmarks