Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Ζαλγκίρις ετοιμάζεται να αποδεσμευτεί από τον Ναζ Μήτρου Λονγκ και ο Ολυμπιακός θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.
Τώρα τι να κάνουμε, ο Ναν πήγε στα λεφτά. Έτσι πάει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Ζαλγκίρις ετοιμάζεται να αποδεσμευτεί από τον Ναζ Μήτρου Λονγκ και ο Ολυμπιακός θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.
Εισακουστηκε επιτελους ο Αναστασης! Πριν απ 'ολους τα ελεγε
Ο καλός είναι ο Ναζ, σωστά;
Δε τον ξέρω σαν σκιλς, κάποιοι λένε ότι είναι ένας χειρότερος Γκος
Πάντως δεν είναι κουλό να πάρεις παίχτη που δε μπορεί να παίξει άμεσα?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπορεί να είναι για να προσθέσει γενικά ένα χρήσιμο έλληνα στο ρόστερ και μακροπρόθεσμα και όχι αναγκαστικά για τώρα.
chainsaw (21-11-23)
Faithful (21-11-23)
οκ. αλλος ενα χαμαλης παικτης. και χωρις να μπορει να παιξει τον μηνα που θα λειπει ο γκος. μας δουλευουν στην Καε ή ο μπαρτζωκας εχει αρχισει τα ναρκωτικα.
η επικοινωνια θυμιζει αντιπροεδρο του Εδεσσαικου. οχι δεν θελουμε παικτη, μπορει και να θελουμε,θα περιμενουμε τους τραυματιες, τελικα θελουμε παικτη, μαλλον θελουμε 2 παικτες, και θελουμε γκαρντ γιατι ο γκος θα λειψει 1 μηνα, ε ας παρουμε εναν χαμαλη που θα βγαλει διαβατηριο αλλα δεν θα τον εχουμε αυτο τον μηνα που θα λειπει ο γκος.
ευγε!
hang your demons
Καλα δεν τον πήραμε κιολας. Αλλά και πάλι μπορεί να είναι όπως είπαμε για αργότερα και τώρα να πάρουμε ξέρω γω άλλους δυο για φέτος. Δε θα μας χάλαγε.
ενταξει παντα σχολιαζω με τον τροπο μου οτιδηποτε γινεται.
η λογικη τους λεει οτι θα παιζει στην Α1 στην θεση του γκος ως ξενος για να ξεκουραζει τον Γουοκαπ και να παιζει ξεκουραστος αυτος ευρωλιγκα. αλλα μεχρι εκει. τον πηρε ως τελευταιο γκαρντ στην ομαδα μετα που θα παρει διαβατηριο. οκ. αλλα σαν παικτης εχει το στυλ του γκος αλλα δεν ειναι Γκος.ποιοτικα.
hang your demons
chainsaw (21-11-23)
Πάντως πάλι έχουν παρερμηνευτει οι δηλώσεις Μπαρτζωκα. Κανένα δεν κοροϊδεύει και δεν αναιρεί τον εαυτο του κάθε βδομαδα. Η δήλωση ότι στα γκαρντ είμαστε +1 από πέρυσι έγινε προτού τραυματιστεί ο Γκος. Από κει και πέρα ποτέ δεν έκρυψε ότι είμαστε στην αγορά για ψηλο. Αν δεν παρουσιαζοταν η ευκαιρία με τον Ναζ, ίσως να μην έπαιρναν και κανένα
ο μητρου λονγ ειναι ποσοτικη προσθηκη κυριως. το μεγαλυτερο του προσον τωρα ειναι οτι εχει ελληνικο διαβατηριο. δεν θα ασχολιοταν αλλιως μαζι του.
Μαλλον ο Γκος θα γυρισει νωριτερα γιατι αλλιως θα παμε ευρωλιγκα με γουοκαπ και λυντζη μονο για ενα μηνα ολοκληρο.ετσι εξηγειται και η αποκτηση του Μητρου λονγλ που εχει δικαιωμα να παιξει ευρωλιγκα απο Γεναρη.
hang your demons
Όπως και να έχει δεν μπορεί να ξεκουράσει τα γκαρντ στη μπάσκετ λιγκ; Ακόμα και αυτό χρήσιμο είναι νομίζω.
απ'οτι ειδα ο Μητρου λονγκ ουτε Α1 θα μπορει να παιξει αυτο το διαστημα γιατι λενε οτι δεν εχει ακομα ταυτοτητα(?) αρα ο Μπαρτζωκας δεν πηρε παικτη για να καλυψει το κενο του γκος αλλα να τον εχει για μετα και να μην πιανει και θεση ξενου.
hang your demons
Είχαμε πρόβλημα στην Α1. Θα πηγαίναμε με Γουοκαπ, Λαρεντζακη και άλλα 2 γκαρντ ξενους στους τελικους. Δηλαδη 2 εκ των Κανααν, Γκος, Μακκισικ, Μπραζντεικις. Ολοι οι ψηλοι της ομαδας είναι ξένοι. Αν το παιδί αποδώσει εστω υποφερτα, θα μιλάμε για μια καλή αναβάθμιση
ενταξει μην φανταστεις οτι θα κανει καποια διαφορά. ρολιστας τιμιος θεωρειται. στα χερια του μπαρτζώκα βεβαια εχουμε δει ποσο χρησιμοι ειναι οι ρολιστες, ποσο μεταμορφώνονται και ποσο σημασια εχουν στα συστηματα του. και εφοσον δεν πιανει θεση ξενου τοτε οκ.
hang your demons
Ο Μήτρου Λονγκ, είναι ο καλύτερος διαθέσιμος Έλληνας στη θέση του. Προφανώς έρχεται λόγω διαβατηρίου. Τον θεωρεί κάποιος χειρότερο του Λάρυ;
chainsaw (21-11-23)
hang your demons
Bookmarks