Σελίδα 178 από 204 ΠρώτηΠρώτη ... 78128138148158168174175176177178179180181182188198 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.541 έως 3.560 από 4080

Θέμα: Μεταγραφές Μπάσκετ

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.582
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.430 φορές σε 12.100 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές Μπάσκετ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλος χαβαλές μου φαίνεται αυτός. Μόνο για να φτιάχνει το κλίμα στα αποδυτήρια θα τον πήραν.
    Είναι χερας καλός αλλά δεν έχω ιδέα αν βελτιώθηκε στα υπόλοιπα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το avatar του χρήστη dimitris67

Thanks
    440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 723 φορές σε 496 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο Σασα ειναι πολυ καλος παικτης αλλα ειναι και αυτος οπως και ο πητερς παικτης συστηματος.ολη η ομαδα που εχουμε ειναι καλοι παικτες αλλα παικτες συστηματος. και οταν η μπαλα καιει στο τελος και θες να παρεις το παιχνιδι εκει δεν θες παικτη συστηματος αλλα παικτη με το ατομικο ταλεντο και χαρακτηριστικα άλλα. αυτο μας ελειπε ολες τις φορες που αποτυχαμε τα τελευταια χρονια. Γι αυτο λοιπον χρυσος ο Σασα αλλα δεν θα μας δωσει αυτο που μας λειπει πιο πολυ.
    Αν δεν παρουμε τετοιο παικτη λοιπον στο 3 εγω δεν περιμενω κουπες. θα εχουμε ανακατεψει την τραπουλα ναι θα εχουμε γινει καλυτεροι αλλα το κερασακι που θα μας δωσει την απαραιτητη λεπτομερεια δεν θα το εχουμε.

δεν θα γινουμε το συνταξιοδοτικο του μακ κισικ ουτε θα χωρεσουμε τον πητερς εκει που δεν χωραει αν ερθει ο σασα. ουτε θα πεθανουμε τον Παπ στα 35 του και μετα απο ολυμπιακους.

λοιπον για να μην αρχιζουμε καντηλια παλι οταν θα κολλαμε στην επιθεση και για να μην βλεπουμε Ναν και μας πιανει καταθλιψη που δεν εχουμε τετοιον παικταρα φερτε Σασα και ενα 3αρι να κενταει. ετσι θα εχετε αφησει ολοκληρωτικα πισω το my way και τα σκαμπω μου μεσα....
    σορρυ αλλα δεν μπορω παλι να δω ομαδα συνολου και να ερχεται ο Γιουλ, ο μισιτς, ο Ναν και λοιποι και να μας βαζουν τα γυαλια στο τελος.
    εγω δεν θα το αντεξω για 4η σερι χρονιά.
    Ξέρεις μπάσκετ, Γιώργο!

Οι μαλακίες για συστήματα, άμυνες, ομοιογένειες κλπ. είναι για τις καλές αλλά όχι για τις μεγάλες ομάδες. Οι μεγάλες ομάδες έχουν ΜΕΓΑΛΕΣ προσωπικότητες.

Ποιος έπαιρνε την τελευταία επίθεση στους Μπουλς? Ο Τζόρνταν. Στον Άρη? Ο Νίκος. Και ΟΛΟΙ ήξεραν ποιος θα τις πάρει. Και προσάρμοζαν πάνω τους τις άμυνες. Αλλά οι μάγκες έκαναν την δουλειά τους με 3 παίκτες να κρέμονται πάνω από τα χέρια τους.

ΜΟΝΟ δυο τέτοιοι παίκτες πέρασαν από τον Ολυμπιακό τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Βασίλης και ο Ποταμός. Κατά σατανική σύμπτωση... με αυτούς πήραμε και τους 3 τίτλους μας στο μπάσκετ.

Είναι απόλυτα οδυνηρό να σκεφτείς πως, έτσι όπως είμαστε, ΑΝ είχαμε τον σκατό ΝΑΝ, δεν θα υπήρχε ομάδα στην Ευρώπη να μας κοντράρει. ΤΛΠ.

(για εμένα πάντα, η καλύτερη λύση στο τρία, ήταν ο Χεζόνια. Πολύ επιδραστικός παίκτης. ΔΕΝ κάναμε ΚΑΜΙΑ κίνηση να τον πάρουμε και απορώ με αυτήν μας την απόφαση. Φαντάσου λίγο την ομάδα με Χεζόνια στο 3 και Σάσα στο 4... Μιλάμε για ίλιγγο!)

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimitris67 για αυτό το μήνυμα:

maniak7 (12-07-24), redbaron (12-07-24)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.447 φορές σε 19.052 μηνύματα
    Ignore User

Πού να δεις ίλιγγος που θα πιάσει τους προέδρους όταν ακούσουν τί συμβόλαιο θέλει...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Αν οι μεταγραφές κλείσουν με ΣΑΣΑ θα είναι καταστροφή

Η ομαδα ΑΠΑΙΤΕΙ έναν 3-2 σκόρερ πρώτης γραμμής
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    823
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.677 φορές σε 1.666 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimitris67 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρεις μπάσκετ, Γιώργο!

Οι μαλακίες για συστήματα, άμυνες, ομοιογένειες κλπ. είναι για τις καλές αλλά όχι για τις μεγάλες ομάδες. Οι μεγάλες ομάδες έχουν ΜΕΓΑΛΕΣ προσωπικότητες.

Ποιος έπαιρνε την τελευταία επίθεση στους Μπουλς? Ο Τζόρνταν. Στον Άρη? Ο Νίκος. Και ΟΛΟΙ ήξεραν ποιος θα τις πάρει. Και προσάρμοζαν πάνω τους τις άμυνες. Αλλά οι μάγκες έκαναν την δουλειά τους με 3 παίκτες να κρέμονται πάνω από τα χέρια τους.

ΜΟΝΟ δυο τέτοιοι παίκτες πέρασαν από τον Ολυμπιακό τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Βασίλης και ο Ποταμός. Κατά σατανική σύμπτωση... με αυτούς πήραμε και τους 3 τίτλους μας στο μπάσκετ.

Είναι απόλυτα οδυνηρό να σκεφτείς πως, έτσι όπως είμαστε, ΑΝ είχαμε τον σκατό ΝΑΝ, δεν θα υπήρχε ομάδα στην Ευρώπη να μας κοντράρει. ΤΛΠ.

(για εμένα πάντα, η καλύτερη λύση στο τρία, ήταν ο Χεζόνια. Πολύ επιδραστικός παίκτης. ΔΕΝ κάναμε ΚΑΜΙΑ κίνηση να τον πάρουμε και απορώ με αυτήν μας την απόφαση. Φαντάσου λίγο την ομάδα με Χεζόνια στο 3 και Σάσα στο 4... Μιλάμε για ίλιγγο!)

ειναι τουλαχιστον αντιφατικο για να μην πω παραλογο να δηλωνει οπου βρεθει και οπου σταθει ο μπαρτζωκας την λατρεια του για Ναν και φετος να μην του παρουν εναν παικτη με τα χαρακτηριστικα του ναν στην περιφερεια. φετος που υποτιθεται η κανουλα ανοιξε παραπανω.
    αλλιως αστο ρε κοουτς τι μας λες συνεχεια οτι σου αρεσει το χαβιαρι αν ειναι ανοιξε καμια κονσερβα σαρδελα.
    hang your demons

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.582
    Ignore User

Πάντως ότι το μπάτζετ θα είναι πολύ μεγαλύτερο υπόθεση είναι δεν το έχουμε και σίγουρακι κι επίσημο.

Thanks
    1.676
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 312 φορές σε 251 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως ότι το μπάτζετ θα είναι πολύ μεγαλύτερο υπόθεση είναι δεν το έχουμε και σίγουρακι κι επίσημο.
    Eίναι ήδη πολύ μεγαλύτερο.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.582
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από maniak7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eίναι ήδη πολύ μεγαλύτερο.
    Μετρώντας τον Σάσα ή όχι όμως;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Ignore User

Κάτσε, σε ποιά χρονιά;;;

Thanks
    1.676
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 312 φορές σε 251 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετρώντας τον Σάσα ή όχι όμως;
    Xωρίς.Τα συμβόλαια Ντόρσει,Βιλντόζα,Έβανς και τα αναπροσαρμοσμένα προς τα ψηλά Πίτερς,Φαλ,Ράιτ,Παπανικολάου και Γουόκαπ το καθιστούν μεγαλύτερο από το περσινό που ήταν χαμηλό.

Thanks
    440
    Ignore User

Αν κάνετε τον κόπο να μπείτε σε κάποιο καλό στοιχηματικό σάιτ (καλό=ψαγμένο άκα Ασία κατά προτίμηση) θα δείτε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Σάσα. Όπως τα είπαμε και χειρότερα.

Για να μην το κουράζω, αν δεν τελειώσει σε δύο βδομάδες το θέμα, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο.

Fifty - fifty παίζει τώρα και πάει ολοταχώς για παραμονή, που σημαίνει από την επόμενη χρονιά. Το σύστημα αποκλείει κάποιο buy out ως αδύνατο ή μη βιώσιμο (για ποιόν δεν ξέρω) και εγώ μόνο το σύστημα αγαπώ και πιστεύω. Έχοντας δε ήδη ανεβάσει το πιθανό τίμημα μετακίνησης του παίκτη στα 21 εκ. (παίζουν συγκριτικοί αλγόριθμοι υψίστης ακριβείας) το μέλλον της μεταγραφής φαντάζει στα μάτια μου θολό, εκτός και αν ο παίκτης αποδειχθεί ο νέος Άγιος Παίσιος και χαρίσει τα λεφτά που θα παντελονιάσει υπέρ της ολυμπιακοφροσύνης ορισμένων φανατικών ή ανεύθυνων ΑΡΔ.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-07-24)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.884
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Αν κάνετε τον κόπο να μπείτε σε κάποιο καλό στοιχηματικό σάιτ (καλό=ψαγμένο άκα Ασία κατά προτίμηση) θα δείτε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Σάσα. Όπως τα είπαμε και χειρότερα.

Για να μην το κουράζω, αν δεν τελειώσει σε δύο βδομάδες το θέμα, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο.

Fifty - fifty παίζει τώρα και πάει ολοταχώς για παραμονή, που σημαίνει από την επόμενη χρονιά. Το σύστημα αποκλείει κάποιο buy out ως αδύνατο ή μη βιώσιμο (για ποιόν δεν ξέρω) και εγώ μόνο το σύστημα αγαπώ και πιστεύω. Έχοντας δε ήδη ανεβάσει το πιθανό τίμημα μετακίνησης του παίκτη στα 21 εκ. (παίζουν συγκριτικοί αλγόριθμοι υψίστης ακριβείας) το μέλλον της μεταγραφής φαντάζει στα μάτια μου θολό, εκτός και αν ο παίκτης αποδειχθεί ο νέος Άγιος Παίσιος και χαρίσει τα λεφτά που θα παντελονιάσει υπέρ της ολυμπιακοφροσύνης ορισμένων φανατικών ή ανεύθυνων ΑΡΔ.
    Iσως αλλαξουν οι αποδοσεις μετα το trade που θα γινει. Εκτος αν ο Σασα κατσει στ'αυγα του, γιατι ενα ακομα trade ενεχει μεγαλο κινδυνο. Και να μην τον αφηνουν να φυγει και να βρισκεται σε μη ανταγωνιστικη ομαδα.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    823
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.677 φορές σε 1.666 μηνύματα
    Ignore User

τα καλα τα στοιχηματικα σαιτ δινανε περσι φαβορι για το πρωταθλημα εμας στο ποδοσφαιρο. τζογαρουν δεν εχουν ασφαλεις πληροφοριες.
    εγω πιστευω θα ερθει ο Σασα εστω την τελευταια στιγμη.και με δυσκολο τροπο.
    για 3αρι με ενδιαφερει περισσοτερο τι θα κανουμε. ελπιζω να ειναι απο ΝΒΑ και ας μην ειναι το μεγαλο ονομα.
    hang your demons

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Ignore User

Φτάσαμε και στο 50-50...

Όχι, που δεν θα φτάναμε...

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.582
    Ignore User

Περιμένω. Μιλάμε το φιάσκο θα είναι ανεπανάληπτο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Ignore User

Θα είμαι κρετίνος να κάνω τον έκπληκτο και τον προδομένο, καθώς πολύ νωρίτερα έγραψα ότι περίμενα έναν από Ντόρσευ - Βεζένκοφ και είπα και για έναν ακόμα δώρο - δεν εννοούσα τον Έβανς... Τουλάχιστον το δώρο το έχουμε, ή ήταν ο Πάπας;

Αλλά δεν περίμενα να μείνει ο Φαλ... να τα λέμε και αυτά.

Thanks
    440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα είμαι κρετίνος να κάνω τον έκπληκτο και τον προδομένο, καθώς πολύ νωρίτερα έγραψα ότι περίμενα έναν από Ντόρσευ - Βεζένκοφ και είπα και για έναν ακόμα δώρο - δεν εννοούσα τον Έβανς... Τουλάχιστον το δώρο το έχουμε, ή ήταν ο Πάπας;

Αλλά δεν περίμενα να μείνει ο Φαλ... να τα λέμε και αυτά.
    Να κάνω μια μαλακισμένη ερώτηση> Αν ο Φαλ είναι καλός και επιδραστικός ψηλός, ο Λεσόρ τι είναι? Όποιος δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα και δεν έχει σουτ από το 1 μέτρο, όποιος ΔΕΝ μπορεί να καρφώσει την μπάλα κάτω από το καλάθι, όταν υπάρχει αντίπαλος δίπλα του, δεν είναι σέντερ, όσο καλός πασέρ και αν είναι.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.582
    Ignore User

Δημήτρη μου είσαι σούπερ υπερβολικός με το Φαλ

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimitris67 (13-07-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Ignore User

Υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο φταίει και πάει να μας το φέρει με τρόπο... Αυτά, με την σεξουαλική δραστηριότητα με παραδοσιακά έντυπα και που τώρα, μετράμε τους πόντους και στα σουτ, εμένα μου βάζει ψύλλους στα αυτιά. Δηλαδή, αν έγραφε πέρυσι που παίζαμε και με τον Μπολομπόι και τον full-time Μπλακ, τί θα ακούγαμε;

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimitris67 (13-07-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.037
    Ignore User

Είναι σαν να ζητάει ο πιλότος ban.
    Δεν είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε αυτά που ξέρετε ότι θέλετε...

Σελίδα 178 από 204 ΠρώτηΠρώτη ... 78128138148158168174175176177178179180181182188198 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές