"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι η Γερμανία, να υπενθυμίσω...
Πλέον η Αμερική δεν είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί, ούτε στο μπάσκετ, ούτε καν στο baseball, όπως ήταν κάποτε...
Δεν λέμε ότι δεν έχουν εντυπωσιακό υλικό, αλλά δεν είμαστε στο 1992.
Παιδιά, άνοιξε ένα ωραίο 7άρι για τον Γουίλι (όχι τη φάλαινα) και την έλευσή του στο μεγάλο λιμάνι. Όσοι πιστοί ευλαβικά προσέλθετε και πιστέψτε τον Γερμανό μετρ! (Εμένα μου κάνει ο μπίμπο. Κι αν κάνει για μένα κάνει και για τον Μπαρτζ.)
O Βεζένκοφ δεν έχει συμφωνήσει/ανακοινωθεί.
Τα τρολ του τράκη το έβγαλαν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Γιατί; Βγήκε καμία διάψευση από καμία ΚΑΕ, ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι;
Και αυτό, οι άλλοι μας το κάνανε;
Δεν διευκρίνισαν την κατάσταση όμως. Αδικαιολόγητοι. Έγραψαν ότι ο Βεζενκοφ γυρίζει στον Ολυμπιακό λες και ήταν τετελεσμένο γεγονός. Μετά που επεσε κράξιμο και βγήκαν οι πληροφορίες από την πλευρά του Τορόντο, μόνο τότε ανασκεύασαν και προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι η αποδέσμευση του είναι πολύπλοκη διαδικασία
Και ξαναρωτάω - η διοίκηση και ο προπονητής, δεν όφειλαν να πούνε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα έλεγαν, γιατί το ρεπορτάζ δυσκόλευε ομάδα και παίκτη στη διαπραγμάτευση;
Nikolaos_Kokkinos (11-07-24)
Είσαι καλό παιδί και αν υπάρχει μετέπειτα ζωή, σίγουρα σε περιμένει κάτι καλύτερο. Εγώ πάλι, που το φωτοστέφανο θα το χρησιμοποιούσα μόνο για στόχο, σου λέω ότι ο μεγάλος καημός του δευτερο-τρίτου στην νοοτροπία μπασκετικού Ολυμπιακού, ήταν να σιγουρέψει στον κόσμο ότι δεν θα πάει στο βάζελο... Και για να το πετύχουν αυτό, είναι ικανοί να φορτωθούν το μεγαλύτερο μασκαριλίκι της θητείας των Αγγελόπουλων.
chainsaw (11-07-24)
Bookmarks