Αυτό που γράφεται τελευταία πως ο Μιλουτινοφ θα φύγει φέτος, από πού έχει προκύψει; Εντελώς άκυρο ακούγεται
Να δεις και που θα έχω στο νου μου και στο μπάσκετ από τώρα...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό που γράφεται τελευταία πως ο Μιλουτινοφ θα φύγει φέτος, από πού έχει προκύψει; Εντελώς άκυρο ακούγεται
Από τα τρακομποτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στο τουιτερ κάτι γράφουν ότι δε θα παμε γι άλλο παίχτη.... δλδ για 3αρι... ελπίζω να είναι μουφα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν το έγραψα εγώ.
Πιστεύω θα πάρουμε κι άλλο πολύ καλό παίκτη στο 3. Από την άλλη επίσης πιστεύω ότι ακόμα και αν δε γίνει αυτό η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη φέτος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγω πιστεύω ότι θα είναι εγκληματικό
Ήμασταν οι μόνοι πανελληνίως που είπαμε για την ύπαρξη άλλης ομάδας στο ΝΒΑ (Κλίπερς) για τον Σάσα. Τώρα στην εξίσωση έχουν μπει και άλλες δύο και το πουλάκι λέει να ποντάρετε στο πως θα κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε ( οκ... άγνωστο το πότε, αλλά τα πρωτοβρόχια που είπα μου φαίνονται ως κάπως πιθανή ημερομηνία, αν κάτι άλλο δεν προκύψει)
Αγαπητέ Βαρόνε και συν-μύστη στη σπυριάρα. Το πρώτο όνομα που μου έρχεται από τας Αμερικάς είναι αυτό του Buddy Hield της Φιλαδέλφεια. Τρομερός σουτέρ, αν και αμυντικά δεν λέει πολλά λόγια. Εγώ θα ήθελα (ακούγεται για Ευρώπη και αν έρθει θα πέσουν τα τσιμέντα) τον Saddiq Bey της Ατλάντα, που, όμως, δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει (μην γίνει του Σάσα και με αυτόν)
Οι παραπάνω παίκτες και κάποιοι άλλοι στο SF έχουν ενδιαφέρον από Ευρώπη. Μέσα στο ενδιαφέρον ΜΠΟΡΕΊ να είμαστε και εμείς.
redbaron (10-07-24)
Παιχτουρες και οι δύο μακάρι να ερχόταν ένας από αυτούς
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ήμουν διακοπές τελικά Βεζενκοφ πήραμε ή δεν πήραμε τί σκατα γίνεται;
Κάποια στιγμή, θα σας ρωτήσω τί ακριβώς πανηγυρίσατε τότε, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα...
Τζαμπα ψαχνονταν ο Πετρουσεφ και ο Πιτερς. Μακαρι η ομαδα να κινειται ηδη για 3αρι κλασης. Αν ερθει ο Σασα θα ειναι απλως το κερασακι στην τουρτα. Σημασια εχει οτι δεν προκειται να παει σε αλλη ευρωπαϊκη ομαδα. Παικτες εχουμε εκει.
dimitris67 (10-07-24)
Και εδώ το "ΘΑ", πάει σύννεφο πάντως, δεν έχουμε παράπονο...
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, να βγαίνετε με γκόμενες και σε λίγες μέρες, να αρχίζανε να βγαίνουνε φίλοι - γνωστοί - τί είναι αυτό το είδος, τέλος πάντων...
Και δεν έχουμε φύγει από το θέμα, για όποιον έχει όρεξη για υποδείξεις εν μέσω καύσωνα...
estai (10-07-24)
Άρα ο Βεζενκοφ μας έκατσε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σχέση αν δε χωρίσει πρώτα.
Η λύση που προτείνω, για να μην γίνει του ΘΑ και του ΑΚΥΡΟΥ και το ρόστερ να κλείσει κατά έναν τρόπο είναι να κοιτάξουμε για ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, που θα μας ανεβάσουν ποιοτικά στο ΤΡΙΑ, χωρίς να δημιουργούν ανισορροπίες και γκρίνιες. Ο Βεζένκοφ θα έρθει για 4. Εδώ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μένουμε, μέχρι ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ αν χρειαστεί όπως είμαστε, με τον Άλεξ να τραβάει το κουπί και τον Φίλιππο να βοηθά! Ωραία? ΩΡΑΙΑ λέει ο Μπόμπυ!
Στο τρία, που ΔΕΝ είναι δυνατό, κοιτάμε για ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ, ΤΩΡΑ! Δεν μπορεί να μην υπάρχουν παίκτες καλύτεροι του Μακ ή του Αρχηγού. Μην τρελαθούμε. ΜΟΝΟ για παίκτη της κλάσης Φουρνιέ, αξίζει να περιμένουμε, ΑΝ οι πιθανότητες να κατηφορίσει είναι ΠΟΛΛΕΣ. Ο Γάλλος, όμως, σε ένα μήνα θα είναι ολυμπιονίκης με τη Γαλλία και σιγά μην δε βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Bookmarks