estai (29-06-24)
Οι καλύτεροι παγκοσμίως. 100 % πάμε και τίποτα δεν μας σταματά. Καλώς να έρθεις, παικταρά! Έχεις αφήσει μια δουλειά στη μέση, την οποία φέτος θα τελειώσεις, μαζί με τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή, τη διοίκηση (που επιτέλους κατάλαβε πως πρέπει να ματώσει) και φυσικά τον κόσμο μας.
estai (29-06-24)
Κάτσε, ποιόν Δημήτρη λέμε, γιατί θα μπλέξουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Aυτο που το 1,5 μυριο για Ντορσευ θεωρειται υπεραξια, ενω τα 2 του Μπραουν νορμαλ, να το κοιταξουν μερικοι. Ο Ντορσευ τεττοιο κασε ειχε εξαρχης και τοσα πηρε στη Φενερ.
Ναι! Αν δεν γίνει του διαόλου και μείνει στο Τορόντο ή κάπου αλλού στο ΝΒΑ (το βλέπω απίθανο) είναι δικός μας. Προχωρημένες συζητήσεις και λεφτά ρεκόρ, ισάξια της εποχής του σπουδαίου Τσίλντρες.
Θα πιάσουμε και τα λεφτά. Θα το δείτε. Και ας λέγατε πως είναι πολλά. (Κρίμα που δεν υπάρχει στοίχημα με συμβόλαια. Έρε κονόμα που θα γινόταν)
chainsaw (29-06-24)
Πού; Στο Χρυσό Κουφέτο;;;
Κι οι Κινγκς τον υπολόγιζαν κανονικά για τη νέα χρονια, μια μέρα πριν τον στείλουν στους Ράπτορς.
Αφήστε το Σάσα στο NBA και από τα 16 δώστε 10 για 3ετες στο Fournier και 4 για 1 χρόνο KPJ και σας περισσεύουν και 2 χαρτιά ρέστα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν σου κάτσει περίπτωση Σάσα πρώτα τον κλείνεις και ύστερα σκέφτεσαι.
chainsaw (29-06-24)
Επιστρέφει ο διάλογος σε μία λογική βάση εδώ μέσα...
drizzt (29-06-24)
Έχω ένα όνειρο τρελό να δω στο παρκέ μια πεντάδα Fournier, KPJ, Σάσα, Πετρουσεφ, Φαλ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ισχύει πως χτυπάμε και τους 2.Ο Σάσα δεν θα μείνει στο Τορόντο γιατί πολύ απλά έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.Και υπάρχει και ακόμα ένας σοβαρός λόγος να αποχωρήσει από το Τορόντο.Η φορολογία που είναι η υψηλότερη στην Λίγκα.Από τα 6.6 εκ. δολλάρια θα λάβει 2.8 καθαρά.Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα λεφτά που θα πάρει από εμάς.
dimitris67 (29-06-24), Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
Bookmarks