Οι Βαζελοι τόσες μέρες έγραφαν για Βαλαντσιουνας και Παναθηναϊκό και σήμερα ξεκίνησαν να λένε για Κέβιν Ντουράντ! Έχουν ξεφύγει αυτοί.
Το Περιστέρι φέρνει Rudy Gay!
Οι Βαζελοι τόσες μέρες έγραφαν για Βαλαντσιουνας και Παναθηναϊκό και σήμερα ξεκίνησαν να λένε για Κέβιν Ντουράντ! Έχουν ξεφύγει αυτοί.
chainsaw (29-06-24)
Καλά, μην νομίζεις ότι έχουμε κανένα ηθικό πλεονέκτημα και εμείς: Ένας Ντόρσευ ΘΑ έρθει, ένας Μασούρας ΘΑ ανανεώσει και δες για τί συζητάμε και στα δύο αθλήματα μέσα σε μία εβδομάδα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αντε Δημητρη περιμενουμε. σημερα μενει ελευθερος ο φουρνιε. θα υπογραψει να τελειωνουμε?
hang your demons
Όχι - σ'το λέω εγώ...
Πάτησε Ελλάδα ο Ταιλερ
Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
ΑΝ έλεγα ναι, να φωνάζατε γιατρό: Πρώτα από όλα, αν έχεις ξυπνήσει στις 6 παρά το πρωί, για έλεγχο ντόπινγκ, πρέπει να σου πούνε η Βίκυ Παγιατάκη και η Λίτσα Πατέρα τις ζωδιακές σου προβλέψεις για να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι δεν είναι καλή μέρα να ξεκινήσεις οτιδήποτε;;;
redbaron (29-06-24)
Και εκεί - ταξιτζής είναι...
Ρωτάς τον Δημήτρη, αλλά αν δεν σου απαντήσω εγώ, θα πρέπει να θυμάσαι αύριο ότι ρώτησες και κυρίως τί ρώτησες...
Όχι πως όταν απαντάω εγώ καλύπτεται πλήρως αυτός που ρωτάει, αλλά κάτσε να περιμένεις εσύ να ξεμπερδέψει από τις βαριάντες του πιλότου...
Σας έχω πει 800 φορές όταν υπάρχει ρεπορτάζ να μην απαντάτε όπως στο "ΥΓ" του Στάθη...
Ο ίδιος την ανέβασε.Υπογράφει και ανακοινώνεται.
Σάσα έλα μας έχει πιάσει τρέλα.
voskos_7 (29-06-24)
''Έτσι,τέτοιο γαμήσι ήθελε το μουνόπανο το πρεζόνι στο 92'.''
Συγγνώμη που μεταφέρω αυτούσια την συνομιλία που διημείφθη πριν λίγο!
Τι ξερει ο φιλος μας κ το κραταει σορπραιζ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα ξένα σάιτ γράφουν για επιστροφή Σασα στον Ολυμπιακό
Δεν μπορώ να κρατηθώ θα την πω την μαλακία.
O Gay και ο Τάιλερ πάτησαν Ελλάδα.
Παναθηναϊκός για Παπαγιάννη, για να κλείσει το ρόστερ.
Bookmarks