Du3lisT (17-06-24)
υπερβολες. κανενα επιπεδο παραπανω δεν ειναι ο παναθηναικος. με ελλειψεις τον παιξαμε με χειροτερη ομαδα απο περσι και χασαμε απο μαλακια δικη μας στις λεπτομερεις το πρωταθλημα.
επισης ο μπραουν δεν εκανε για εμας. δεν θελουμε 34 ασουτο Ασσο. ας σταματησουμε οποιον παιρνει ο παναθηναικος να κλαιμε μετα γιατι δεν τον πηραμε εμεις.
δεν κανουν ολοι για ολους. ηθελε εναν ασσο ακομα εξτρα ο Βαζελος και τον πηρε γιατι εχει σουτερ.
hang your demons
Du3lisT (17-06-24)
Κανένα επίπεδο παραπάνω δεν είναι ο παναθηναικος??
Οκ....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαρίτα, εδώ που τα λέμε, εμάς δεν μας έκανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
επισης αυτο που εχει βγει ειναι οτι θα του κανει προταση.οχι οτι εχει κλεισει.
Εμεις κοιταμε την ομαδα μας οχι ποιον παιρνει ο αλλος. ειδικα οταν δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε γι αυτον.
Ας κρινουμε αφου γινουν οι πρωτες κινησεις.
hang your demons
Όχι ρε - ξανοιχτείτε από τώρα. Τί να περιμένουμε και πότε;
Η ομάδα καλή είναι, αλλά όχι τόσο για ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Και το πρωτάθλημα να είχαμε πάρει,ο στόχος για ένα κλαμπ του μεγέθους μας είναι η Ευρώπη και εκεί τα έχουμε γαμήσει τα πάντα όλα. Επτά φορές από το 2015 (διορθώσετε αν κάνω λάθος στις συμμετοχές) με μηδέν κούπες και γλέντια για τη χαρά της συμμετοχής και άλλες τέτοιες μαλακίες για ανάπηρους οπαδούς;
Του χρόνου είναι τα 100 χρόνια του Θρύλου. Να κόψουν τον γαμημενο τον λαιμό τους, και να φέρουν το 4ο ευρωπαϊκό, γιατί έχουν κουράσει. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και ο λαγός το απέδειξε και φέτος.
Συμφωνώ 100% με τη Μαργαρίτα και λίγα λέει για τα χάλια μας.
Faithful (17-06-24)
Εντωμεταξυ, οποιον εχουμε παει να παρουμε/κλεισουμε/ανανεωσουμε μας τον εχει παρει και μας εχει γλεντησει με αυτους τους ιδιους η ειναι ιδεα μου?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (17-06-24)
Σλουκας , Ναν ? δεν ειναι 2 παραδειγματα? Αυτοι οι 2 μας ξεμουνιασαν στον τελικο, οχι?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αγάπη γλυκιά, δεν είμαστε καλά και έχουμε πόλεμο, τις πρώτες μάχες του οποίου χάσαμε πανηγυρικά.
Αν δεν θέλουμε για τα επόμενα 10 χρόνια να τρώμε τα αποφάγια του λαγού (σούπερ καπ, κύπελλο Ελλάδας) θα πρέπει άμεσα να κάνουμε κάτι. Το έχουμε δει ξανά το φετινό έργο και ξέρουμε καλά που θα βρεθούμε αν από τώρα κιόλας δεν τους κόψουμε τον βήχα.
Ρε φιλε ενταξει παιζουμε με τις λεξεις , ωραια, Μαζεψαν δλδ 2 παικτες που ΕΜΕΙΣ υποτιθεται αφησαμε, ωραια, και αυτοι οι 2 τους πηραν απο το χερακι στην κυριολεξια, ειδικα αυτος ο Ναν ο καριολης τι βρωμοχερο εχει ρε φιλε, δλδ ποσο θα μας χαλουσε εμας στο συστημα μας αν δεν τον αφηναμε?
Και τί να κάναμε μάνα μου; Να τονε περιμέναμε Οκτώβρη;;; Και αν έπαιζε καλά ο Γκάι, μέχρι τότε και ο παίκτης κατέληγε σε καμία Εφές και ο βάζελος δεν τον μάζευε, θα έβλεπες τον Μπραζντέικις με άλλο μάτι;
Bookmarks