Ναι μέχρι να γίνει κάτι επίσημο μη σπαμε τ αρχιδια μας όπως πέρσι
Αυτος ο Τζεημς εχει καταντησει ο αντιστοιχος Σκαρπα του μπασκετ, αντε κ γαμησου στο τελος τελος κ συ κ ο γρυλλος σου, αιντε γιατι θα με πιασουνε τα διαολια μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι μέχρι να γίνει κάτι επίσημο μη σπαμε τ αρχιδια μας όπως πέρσι
υπομονη. Δεν χαθηκαν οι ελπιδες μας στον Τζειμς. το τελευταιο συμβολαιο της καριερας του ειναι αυτο.οτι ειναι φραγκοκιλερ ειναι.
και γω δεν θα ενιωθα ανετα σε 34χρονο να διναμε ενα σκασμο λεφτα για 3 χρονια κλειστο.και αντε πες τον πρωτο χρονο επαιζε καλα μετα?
θα δουμε τι θα γινει.
hang your demons
Επίσημη η ανανέωση με 8 χαρτιά για 3 χρόνια.Οι θρυλικοί μάγκες Καταγγελόπουλοι έμειναν με τον κηρομύτη στο χέρι όπως πάντα!
Ε ρε τι αμαρτίες πληρώνουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεινανε με το πουλι στο χερι.
Να σε βαλουμε στο SDNA να γραφεις.
καταρχην μια φημη υπηρξε μονο οτι θελουμε τζειμς.ο τυπος δεν ενδιαφερεται. ο χεζονια στους αλλους δηλωνε βαζελος και τους εγραψε στα αρχιδια του.
Χεζονια και Τζειμς χρησιμοποιησανε καποιες ομαδες για να πιεσουν καταστασεις.
Αν η διαθεση μας εξαρτιοταν απο το αν ερθει ο τζειμς η οχι θα πρεπει να ειμαστε πολυ μικρη ομαδα.
αυτο εχω να πω.
hang your demons
Πίστευε ό,τι σε συμφέρει.Και τις παπ.. για τον βόθρο αλλού και όχι σε εμένα.
Μίκρη ομάδα δεν σε κάνει ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς αλλά οι αυτοκαταστροφικές εμμονές και οι γελοίοι εγωισμοί!
drizzt (14-06-24), maniak7 (14-06-24), Nikolaos_Kokkinos (14-06-24), voskos_7 (14-06-24)
hang your demons
Φφφφ...Υπαρχει ηυξημενη εντροπια σημερα...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φέρτε Πορτερ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (14-06-24), Nikolaos_Kokkinos (14-06-24), SOAD37 (14-06-24)
Παίξτε πόρτες
Ο Μάικ Τζέιμς είχε συμφωνήσει με τη Μονακό, επί της ουσίας ουδέποτε υπήρξε ελέυθερος και απλά υπήρξε ένα διαδικαστικό ζήτημα που επιλύθηκε. Ρίξανε το τυράκι ότι δεν ανανεώνει γιατι έχει πρόταση από εμάς και να τώρα τα καντήλια που δεν πήραμε τον Τζειμς.
hang your demons
Έχουμε καταστραφεί. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού χωρίς Τζέιμς. Πούλα φύγε
Τουλαχιστον να φερουμε Τζειμς Καφετζη για ανιματερ , να παρουμε λιγο τα πανω μας
Απο τη στιγμη που ο τυπος δηλωσε οτι ηθελε 3ετες με καλες απολαβες, δεν υπηρχαν πολλες ελπιδες να ερθει. Η ουσια ειναι οτι εδω και 2 χρονια ακουμε οτι ο Ολυμπιακος ειναι φοβερος οργανισμος και οτι ολοι θα ηθελαν να παιξουν εκει για να πετυχουν και να βελτιωθουν. Στην πραξη δε βλεπουμε τιποτα τετοιο. Αν δεν κανεις την υψηλοτερη προταση σε παικτες-ονοματα, δεν υπαρχει ελπιδα.
Ας αφησουν τις μαλακιες λοιπον και ας στοχευσουν πιο προσιτους στοχους. Ο Γκραντ ηρθε σαν παικτης eurocup στο βαζελο και εβαλε σε ολους τα γυαλια. Ο Μπαρτζωκας εχει δειξει οτι εχει καλο ματι. Ας ψαξουν και προς αυτη την κατευθυνση αντι να φερνουν μονο μετριοτητες της ευρωλιγκας ή να πουλανε σανο.
chainsaw (14-06-24)
Bookmarks