dimitris67 (05-06-24)
Tα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχουν απόψεις, γνώμες, συμβόλαια, ρήτρες ή οτιδήποτε άλλο. Θέλει ο Ολυμπιακός να διεκδικεί το Πρωτάθλημα; Αν ναι, πρέπει να κλείσει Ντόρσει, Ρογκαβόπουλο και να επιστρέψει ο Βεζένκοφ ή να αντικατασταθεί ένας εκ των Φαλ - Μιλουτίνοφ, με τον Παππαγιάννη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μιας και δεν υπάρχουν ποιοτικοί Έλληνες παίκτες.
Η σειρά που βάζεις τα γκαρντ, δεν υφίσταται. Δηλαδή να είναι 4ος γκαρντ ο Γουόκαπ ας πούμε; Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Ακόμα και στην απόκτηση κάποιου με το επιθετικό ταλέντο του Τζέιμς, ο Γουόκαπ θα είναι πενταδάτος, δίπλα στον "Τζέιμς". Ο Ντόρσει είναι αυστηρά 2άρι και δεν μπορεί να παίξει στο 1, ούτε σε ματς Α2.
Η ομάδα έχει 10 ξένους. Γκος, Κανααν, Μπραζντέικις, Σίκμα, ΜακΚισικ, Πιτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Φαλ και Ράιτ. Μπραζντέικις, Σίκμα και Κάνααν θα φύγουν.
Ο Ντόρσει είναι 100% βέβαιο οτι έχει πρόταση από μας και θα έρθει. Δε γίνεται αλλιώς. Θα του δώσουμε όλα όσα ζητάει.
Ο Σάσα δε θα γυρίσει στην Ευρώπη το καλοκαίρι, εκτός κι αν τον στείλουν οι Κινγκς.
Ο Παππαγιάννης είναι ποιοτικός και σου δίνει το μακρινό σουτ απ' το 5. Εξαιρετική λύση, αλλά πρέπει να διαλέξεις ποιόν θα διώξεις, με κίνδυνο να υπογράψει στους απέναντι.
Ο Ρογκαβόπουλος έχει μεγάλη ρήτρα, κοντά στο 1 εκ €, αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια, αν και αμυντικά ο παίκτης είναι επιπέδου Σλούκα.
Ο ΜακΚίσικ δεν είναι για να φύγει. Μπορεί να προσφέρει πολλά, αλλά μόνο για Ευρωλίγκα. Αν έρθει ο Ρογκαβόπουλος, γίνεται λίγο πιο εύκολη η παρουσία του Σακιλ στο ροστερ.
Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους Έλληνες και μετά να πάμε στην προσθήκη ξένων παικτών. Δεν είναι μόνο η θέση στα γκαρντ πλέον, χρειάζεται να αποκτηθεί και Forward.
dimitris67 (05-06-24)
Με πιθανη αποκτηση Βενζεκοφ εστω τον Δεκεμβριο δεν χρειαζεσαι ρογκαβοπουλο. Ασε που ο ολυμπιακος δεν θα κινηθει γραφτηκε για την αποκτηση του. Και δεν θελει ο ιδιος να γυρισει Ελλαδα.
Εγω παντως και με πιθανη ενσωματωση του Εβανς αργοτερα και αποκτηση του Ντορσευ τωρα δεν θα κρατουσα ουτε γκος ουτε μακ κισικ (ξερω εχουν συμβολαιο) διοτι και θεσεις σου δεσμευουν αλλα και για διαφορετικους λογους ταβανι εξυσαν και οι 2(ο μακ κισικ ειναι τιμης ενεκεν πια παικτης που θα σου δωσει μερικα καλα λεπτα και αντι-γκος μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο και χωρις τραυματισμους). Αν θελουμε να μιλαμε για πραγματικο upgrade.
αρκει βεβαια να παιρναμε ενα καλυτερο κομπο γκαρντ και ενα ντελικατο 2-3αρι.
hang your demons
Γίνονται οι τελικοί και εσείς ασχολείστε με μεταγραφές ρε παιδιά; Υπάρχει ένας μεγάλος στόχος μπροστά μας. Σε 10 μέρες θα πάρουν σειρά αυτά
Με Ντορσευ και Βεζενκοφ μια χαρά ελληνικό κορμό θα έχουμε. Αν δεν έρθει ο Σάσα φέτος, θα έρθει το χειμώνα ή του χρόνου. Αν χαθεί ένας από τους 2 θα έχουμε πρόβλημα.
Απλώς πρέπει να έρθει και ένα 4-5αρι Ελληνας το καλοκαίρι για συμπληρωματικος. Δε χρειάζεται να είναι όνομα. Τον Παπαγιάννη μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλαβω. Δε διώχνεις Φαλ/Μιλουτινοφ για να πάρεις ένα μετριοτατο παίκτη που του κάνει πλάκα όλη η Ευρώπη και αναγκάζεται να βαράει τρίποντα για να σκοράρει.
Τα επόμενα χρόνια όλο και κάποιος νέος θα εμφανιστεί. Το θέμα είναι να μη χάσουμε τον επόμενο Μήτογλου και τον επόμενο Μαντζουκα.
4 Έλληνες εχει ο βαζελος με ρολο στο ρόστερ, μην τρελαθουμε. Κωστάκης Αντετοκούμπο και Μωραΐτης; δεν μπαίνουν καν στη συζήτηση. Όπως και τα νέα παιδιά που έχουν, προς το παρον. Από το καλοκαίρι ξεκίνησε συζήτηση λες και ο βαζελος απέχει έτη φωτός σε αυτό το τομέα.
redbaron (05-06-24)
maniak7 (05-06-24)
εγω ειχα μια πληροφορια χτες απο ατομο που δουλευει ενιοτε για μεγαλο γραφειο μανατζερικο(roc nation) οτι ο Κεβιν Πορτερ εχει προταση με NBA out απο ελληνικη ομάδα σε περιπτωση που δεν βρει τωρα πορτα στο NBA. Δεν μου ειπε ποια ομαδα ειναι αυτη αλλα υπαρχει η φημη οτι ο μανατζερ του Πορτερ Ο Permut (roc nation) είχε συνάντηση με τον Μπαφέ στον Πειραια.
Για να δουμε....
hang your demons
Ούτε για αστείο ο δολοφόνος στον Ολυμπιακό.
Du3lisT (05-06-24)
chainsaw (05-06-24), dimitris67 (05-06-24)
Ασε, θεωρω αδιανοητο να ασχοληθουμε αλλο με τον Εβανς. Τεραστιο ρισκο το οποιο ανακατωνει και το σχεδιασμο, καθως δε γινεται να αφεθει η ομαδα στην τυχη της μεχρι το Φλεβαρη. Πιστευω οτι θα στραφει προς αλλη λυση το τεχνικο τιμ.
Οσο για τον Πορτερ, περισσοτερο το ανεφερα σε συναρτηση με τον χαρακτηρα. Ως γνωστον, αν η ψυχολογια και η διαθεση του παικτη δνε ειναι η καταλληλη, δεν μπορει να βρεθει στο 100%.
Ακομα και ο Ντορσευ π.χ δνε ξερω αν εχει την ιδια διαθεση να παιξει καλο μπασκετ, τωρα που ο στοχος του nba εχει απομακρυνθει.
Ο ντορσευ το ξερει οτι για NBΑ δεν κανει. το εχει αποδεχτει. νομιζω θα κανει πολυ καλη σεζον σε μας.εχει αδικησει και ο ιδιος λιγο τον εαυτο του.
Ο πορτερ ειναι 23 και απ'όσο διαβαζω ενα σεναριο ειναι να φαει εκ νεου ενα ban 2 χρονια απο το NBA.Σε αυτη την περιπτωση εχει το περιθωριο να παιξει ευρωλιγκα να αναδειχθει και να γυρισει στα 25 του στο NBA. Οποτε θα εχει κινητρο γιατι ειναι νεος ακομα. εδω εβαλε nba out o Nαν που ειναι 28 στα 29.
hang your demons
dimitris67 (05-06-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για εμένα η πρώτη κίνηση ενίσχυσης πρέπει να είναι ο Ρόγκα. Για Ντόρσεϊ είμαι αρνητικός, στα 28 του μου θυμίζει βετεράνους του ΝΒΑ που ψάχνουν έξτρα δολάρια σε Φιλιππίνες και Κίνα.
Θα σου το χαλάσω, αλλά, αν ήταν αυτό που σου θυμίζει, θα ήταν σε Φιλιππίνες και Κίνα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γεμάτος ο τόπος κορόιδα, εκεί θα καταλήξει όταν αυτά εξαντληθούν στην ευρώπη.
Bookmarks