Nikolaos_Kokkinos (26-11-23), panahs7 (26-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (26-11-23), panahs7 (26-11-23)
estai (26-11-23), Nikolaos_Kokkinos (26-11-23)
estai (26-11-23)
Αυτό για την κακοποίηση, για τον Σταύρο πήγαινε, που ερεθίζεται με αυτά και μάλλον θέλει να γίνει cult είδωλο έχοντας βρει τον τρόπο που θα ανοίξει η λεωφόρος προς την αναγνωρισιμότητα.
(για έναν λόγο, οι wags και τα μοντέλα δεν με συγκινούν γιατί παίζει πολλή τεχνολογία)
Τα πέρι ψωμωμένης, τα κατάλαβα από το ξύλο που θα φας από αυτήν - εμένα, η συγκεκριμένη, κερατιάτικη συνδρομή στο γυμναστήριο πληρώνει, ή της κάνουν χορηγία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (26-11-23)
Καλοί οι παίκτες που ήρθαν.
Ο δπτζ ειπε σε λαιβ οτι αν τον ξαναπούμε που και πρέ θα πάρει βεζενκοφ
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (27-11-23), Nikolaos_Kokkinos (26-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (26-11-23)
Πουπρε
Μην τον βρίζουμε μπορεί να φέρει το λεμπρον.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν δεν προσέξει την ζωή του, μη πάει αυτοπροσώπως να ψήσει τον Κόμπι Μπράιαντ να έρθει...
To μόνο που θα καταφέρει ο νεοναζί γκει ναρκομανής είναι να μας κλάσει τα φρύδια και συγχρόνως να ρουφήξει τα φλόκια του Ησαία και του Άλεκ στο τέλος της χρονιάς.
Quiz:Γνωρίζει κάποιος τον λόγο που στο γνωστό σύνθημα ο πρεζάκιας χαρακτηρίζεται ως πούστης;;
Εδώ θα φανεί ποίοι είναι οι επαίοντες του παρασκηνίου!
επισημα για 3 χρονια ο Πετρουσεφ στον Ολυμπιακο
hang your demons
Καλωστον. Να δούμε άξιζε η αναμονή γενικά και το κράξιμο που έφαγαν Μπαρτζώκας και Αφοί;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα ανοίξει κανένας θέμα, ή θα κάνω κλήρωση πάλι;;;
Καλώς ήλθε ο παιχταράς!Μάγκες Αγγελόπουλοι!
Ωραια η γυναικα του Πετρουσεβ αλλα σαν του Λονγκ δεν εχει ρε μαλακες.. την κοιταω κ την ξανακοιταω κ λεω τι εξωγηινος ειναι αυτος...
Παντως μπραβο τους οι μπακσετμπολιστες εχουν σοβαρες γυναικαρες οχι σαν τους ποσοσφαιριστες που μπλεκουν με κατι τσοκαρα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχουν λίγο πιο περιορισμένο budjet και followers οι μπασκετμπολίστες στο μέσο όρο, άσε που οι ποδοσφαιριστές κατά κύριο λόγο νοητικά είναι αμοιβάδες.
Faithful (02-12-23), Nikolaos_Kokkinos (02-12-23)
Bookmarks