20π μέσο όρο ο Πίτερς στο τουρνουά στην Κύπρο με 8/14 τρίποντα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Η μπεριλ θα παίξει;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
20π μέσο όρο ο Πίτερς στο τουρνουά στην Κύπρο με 8/14 τρίποντα.
Αν έκανε ο Χουάντσο τα ματς που κάνει ο Πίτερς, θα γράφαμε διθυράμβους οι γάβροι για τον "αντιΒεζενκοφ" που αφήσαμε να πάει απέναντι. Αυτόν που η Μπαρτσελόνα κοστολογουσε ταβάνι 1.5 μυριο και ο πρεζακιας του έδωσε 2.5
drizzt (23-09-23)
Και δεν χαίρεσαι; Ας πάει έτσι και στα επίσημα και ας το γράφουμε μόνο εμείς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εντωμεταξύ με όλους αυτούς τους άμπαλους στην περιφέρεια, θα κλείνουν οι αντίπαλες άμυνες και θα αχρηστευθεί και ο Μιλουτίνοφ
ελπιζω να μην ισχυουν αυτα για σακ και φαλ.Πιστευω θα παρουμε ακομα εναν παιχτη,αν δεν θελαμε αντι βεζενκοφ ειναι καλη προσθηκη ο λιθουανος σαν παιχτης γενικοτερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φυσικά και δεν ισχύουν.
Faithful (24-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-09-23), zionikos (24-09-23)
Αδερφέ, δεν έχεις άδικο, αλλά υπάρχουν ιδιαιτερότητες, που αγνοείς εσκεμμένα και αναφέρομαι κυρίως στο ελληνικό διαβατήριο. Μόνο ο Ντόρσεϊ θα μπορούσε να δώσει λύσεις ή...ο Μήτρου Λονγκ.
Ο Κανααν ας πούμε, είναι μέσα στους 5 καλύτερους γκαρντ σουτέρ στην Ευρωλίγκα και ο Πίτερς ένας απ' τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στη θέση 4 σε τρίποντο. Πίσω απ' αυτούς, ναι, υπάρχει πρόβλημα, κυρίως γιατί ο Παπανικολάου είναι μόνο σποτ σουτέρ και θα σκοράρει μόνο υπό προϋποθέσεις. Ο Μπραζντέικις δεν είναι κακος σουτέρ.
Αν ξεπεράσουμε το γεγονός οτι δε βλέπεις τους δύο Αμερικανούς, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα.
Oberon (24-09-23)
Λοιπόν για να τα λέμε ολα
Αυτο το καλοκαιρι μεταγραφικά ηταν λιγο έως πολυ αγχωτικό, με αρκετές δόσεις ξενερας
Έφυγε ο Σλούκας που είχε αδυναμίες στο παιχνίδι του (αμυντική τρύπα) αλλα ηταν τοπ δημιουργός , σούταρε και κέρδιζε φάουλ
Ο Γκος ειναι άλλου είδους παίχτης, πολυ καλύτερος αμυντικός που δε σουτάρει τοςο αλλα ξέρει να τη βάζει στο καλάθι. Αν έχει τα κακαλα του Κωστακη δε ξερω … δεν ηταν ποτέ το όνομα σε ομάδα αν και περυσι στη Σερβία δεν έδειξε να νιώθει απο έδρες πχ
Το μεγάλο θεμα ηταν η φυγή του καλύτερου παίχτη της Ευρώπης. Συμφωνώ με τον Στάθη οτι δεν υπήρχε αντίστοιχος του στην Ευρώπη ΑΛΛΑ χτύπησε άσχημα οτι έφυγε παίχτης των 2+εκ και του σκοραρίσματος και ήρθε ένας 35χρονος εντελώς άλλου στυλ και πολυ φθηνότερος.
Σου λεει ρε μαλακες ΑΦΟΙ (μαλακες με τη καλή έννοια) θέλατε τον παιχταρά Μιροτιτς υποτίθεται πως πήγατε στον Σικμα?
Ο Σικμα λεει θα καλύψει τις ασίστ του Σλουκα.
Οκ. Ποιος θα σκοράρει?
Εκει περίμενες ένα τοπ Γκαρντ με ηγετικά χαρακτηριστικά όπως είχε δηλώσει και ο Ουοκαπ. Ακούγαμε για έναν παιχταρά απο ΝΒΑ , θέλαμε Μαικ Τζέιμς που θα έχυνε όλο το λιμάνι και τελικά πήραν τον Μπραζντεκις.
Οκ φυσικά καλός παίχτης και τέλεια ηλικία αλλα ρε φίλε ΚΑΜΙΑ σχέση με τους άλλους που κοιταγες! Και βέβαια πάλι φθηνότερη λύση (αν και λέγεται οτι έπεσε ρήτρα 500κ) .
Η τοπ μεταγραφή σου ηταν ο Μιλου ο οποίος ειναι ιςως ο καλύτερος Σέντερ της Ευρώπης, ή άντε μαζί με Ταβαρες. Έχει περασει στα ψιλά. Τρομερή κινηση.
Εγώ προσωπικά ανησυχώ οτι ήθελες κ έναν αθλητικό ψηλό. Και θα πει κάποιος με Φαλ και Μιλου ποςο θα παίζει? Ε για μια φθηνή λύση λεγαμε , να μπαίνει να δινει ενέργεια, να χεις έναν παίχτη σε περίπτωση τραυματισμού. Ενα 4αρο5αρι ρε πουστη μου. Ιδανικός θα ηταν ο Θανάσης (που βέβαια δ Ε θα ηταν φτηνός να τα λέμε κι αυτά….)
Τέλοσπαντων δυστυχώς έχεις και το θεμα με τους ξένους, σπαζοκεφαλιά κάθε φορά ποιος να μένει εξω…
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (24-09-23)
Το ποστ της Μαργαρίτας είναι τόσο ψύχραιμο, λογικό και στοχευμένο, που είτε είναι μετά από ραντεβού με ψυχολόγο ή μετά χρήση κάποιων ναρκωτικών ουσιών. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο!
chainsaw (24-09-23)
Χαχαχχαχαχαχα!!!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Mια χαρά μετριοπαθης είναι η Μαργαρίτα. Εδω ο άλλος έγραφε σήμερα ότι οι Αγγελοπουλοι καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι δεν βρίσκονται στο Μαρούσι και πως αν δεν έχουν διάθεση να χωσουν χρήμα, θα πρέπει να βρουν διαδοχή κατάσταση.
Εγω παρασυρομαι πολλές φορές από το συναίσθημα, η αλήθεια είναι βέβαια κι αυτοί με το our way κ μια μικρη υπεροψια κατα καιρους έχουν δώσει δικαιώματα
Η αλήθεια επίσης είναι ότι όποιος λεει να φύγουν είναι ντιπ ανάπηρος νοητικα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστευω ότι θα έπρεπε να είχε γίνει κίνηση για τον Παπαπετρου το καλοκαίρι. Σε καλή ηλικία ακόμα, θα ενίσχυε τον ελληνικό κορμό και πλεον δεν εχει τους μεγαλοιδεατισμους να γινει ηγετης. Επαγγελματίες είναι οι παικτες και το θέμα μας είναι να προσφερουν στην ομαδα. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Λίγοι είναι οι παικτες που δένονται συναισθηματικά
Τελειώνουν τα σίριαλ σιγά σιγά στο ΝΒΑ. Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Λιλαρντ!
drizzt (27-09-23)
Τα έχει σπάσει τελείως ο μουσιας με τους Σίξερς λες να κάνουμε κίνηση;
Στα σοβαρά η κίνηση ουσιαστικά για αντικατάσταση Τζρου με Λιλαρντ δείχνει ότι προσπαθεί για άλλο ένα πρωτάθλημα το Μιλγουόκι οπότε κρατάει και το Γιάννη εκεί και χαρούμενο.
Λογικά θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα φέτος οι Μπακς και επιτέλους μπορεί να έχει ενδιαφέρον να τους βλέπω γιατί μέχρι και πέρσυ με επαιρνε ο ύπνος με το πόσο προβλέψιμοι ήταν ακόμα και τη χρονιά του τίτλου.
drizzt (27-09-23)
Στην Ολύμπια Μιλάνο ο Κεντρικ Ναν.
chainsaw (12-10-23)
Μαλακία, έπρεπε να περιμένουμε...
Bookmarks