Θελώ κι εγώ να πάω Ντουμπάι, αλλά φοβάμαι τα αεροπλάνα.
Όλο μαλακιες
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θελώ κι εγώ να πάω Ντουμπάι, αλλά φοβάμαι τα αεροπλάνα.
Υπαρχουν και πλοια, το δυσκολο ειναι μεχρι να περασεις το Σουεζ, μετα, ολο και καποια πειρατικη τρατα θα σε μαζεψει απο εκει και περα θα τριψεις μερικα καταστρωματα , και σε δυο τρια τερμενα θα σε ξεβρασουν στις ακτες του Τζεμπελ Αλι. Ε ..μετα ειναι κανα δυο καμηλες δρομος
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
estai (13-09-23)
giovanni#10 (13-09-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φουλ ειρωνικος αλλη μια φορα.
Ετεροντροπή
καλα μην κοκκινισετε πολυ κ σας περασουν για μενα.
Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σερτζ Ιμπάκα
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (13-09-23)
Την Δευτέρα στην Ελλάδα ο Κεντρικ Ναν.
Έχω να ενθουσιαστώ τόσο με κλείσιμο παίχτη στο μπάσκετ από το Σπανούλη και τον Κλέιζα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Eλα ρε φιλε! Αντε τελεια! Ο Μακκισικ λογικα μετατοπιζεται μονιμα στο 3. Δε θα παιρνει χρονο μαζι με τον Παπ και ενα 4αρι.
chainsaw (22-09-23)
Σημερα παιζουμε φιλικο με την Ζαλγκιρις. Στις 21:30 , μεταδοση cosmote tv 4. Επιτελους ολοι οι παικτες ειναι στη διαθεση του κοουτς.
καλοριζικος ο παιχταρας
Απλά δεν τον ήθελε ο τρακης για αυτό τον πήραμε. Δεύτερης διαλογής.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ειναι σιγουρο ρε Σταθη; Μονο το novasports εχει γραψει για Ναν
Εγώ δεν έχω αποκλειστικά. Δε βγαίνει έτσι είδηση χωρίς να υπάρχει φωτιά. Δεν ειπε κάτι αόριστο, είπε οτι τη Δευτέρα θα είναι στην ελλαδα. Εγώ αν διασταυρώσω κάτι, το λεω. Κάποτε υπήρχε άκρη δυνατή για να μαθαίνουμε τις μεταγραφές κι ήταν και μέλος του φόρουμ.
chainsaw (22-09-23)
Bookmarks