giovanni#10 (23-07-23)
Ναι οταν θα ερθει η πουτσα μεχρι το λαιμο μας στην νεα Ευρωλιγκα θα ψαχνουμε γιατι ο σκακιστης δεν μπορεσε να κανει κατι καλο.
Πρεπει να μπουσταρουνε την ομαδα και οι ιδιοι. δεν γινεται να δινουν μια ζωη φασολια στον Μπαρτζωκα και να περιμενουν να φτιαξει καρμποναρα.
ο ανταγωνισμος φετος θα χτυπησει κοκκινο απο ολες τις ομαδες. Αν δεν παρουν κατι πολυ δυνατο στα γκαρντ, οχι θα εχουμε προβλημα αλλα θα εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα
ΚΑι εξηγουμαι. βλεπουμε ολες τις ομαδες να ενισχυονται με τοπ κλας παικτες και NΒΑερς και να φτιαχνουν πιο δυνατα ροστερ απο περσι. και βαζω και τον παο μεσα σε αυτες. Ε δεν γινεται να ανεβαινει το επιπεδο δυσκολιας της φετινής ευρωλιγκας και συ να κοιτας αν σου βγαινει να παρεις εναν καλο παικτη που θες μη τυχον και πεσεις λιγο εξω.
αυτο λεω οχι να αρχισουν να τα σκορπανε αλογιστα.
Γιατι υπαρχει φοβος στους μπασκετογαβρους μην και δεν χωσει χρημα για το γκαρντ και παει σε μετριοτητα.
hang your demons
giovanni#10 (23-07-23)
Συμφωνώ μέχρι κεραίας, αλλά επειδή την ομάδα δεν την διοικώ εγώ, αλλά την υποστηρίζω, σου ανέφερα το δόγμα της διοίκησης. Βασικά, ορθό είναι αλλά κατά περίπτωση θα πρέπει να γίνονται οι δέουσες κινήσεις ενισχύσεις. Για να μην επαναλαμβάνομαι, ό,τι ανέφερες.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ζηλεύω κινήσεις τύπου Κέμπα Γουόκερ. Όμως το Λόιντ θα τον ήθελα, το Ζούγρη και ακόμη πιο πολύ το Ρογκαβόπουλο, ναι! Τι κρίμα να περνάει τέτοιο ελληνικό ταλέντο στα χέρια της κακιάς Ταού και εμείς να είμαστε (;) φουλ στη θέση του...Θυμίζω ότι οι Ισπανοί nbaers επιστρέφουν μόνο σε ισπανικά clubs, κατά πάγια τακτική. Κι εμείς χάνουμε ταλέντα...
Ο Ολυμπιακός πρέπει να γίνει ξανά υπερ-ρουφήχτρα ταλαντούχων Ελλήνων!!
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Μιλαω συγκεκριμενα για την τελευταια μεταγραφη που προκειται να κανουν. οτι και λιγο παραπανω να ξεπερασει το μπατζετ να το στηριξουν εφοσον ετσι θα ερθει ο παικτης. Δεν ειπα να πανε σε λογικες αλλων ομαδων.
hang your demons
kite26 (23-07-23)
Για να μην το παίζω μετά Χριστόν προφήτης, νομίζω ότι θα καταλήξουμε στο Λόιντ τελικά, μιας και η Μονακό φορτώθηκε λόγω Κέμπα Γουόκερ. Όχι, δεν έχω καμία πληροφόρηση, με το ένστικτο το λέω. Αν τελικά συμβεί, πολύ θα χαρώ, τέτοιο παίκτη θέλουμε. Και έχει δηλώσει στο φ4 ότι θα μπορούσε να παίξει στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Κοινώς, έχει το πιο ποθητό χαρακτηριστικό για εμάς, γουστάρει.
kite26 (23-07-23)
Ωραία, ας πάρουμε και τη χειρότερη περίπτωση. Μένουμε εκτός οκτάδας στην Ευρωλίγκα και χάνουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύεις οι Αφοί δε θα αντιδράσουν; Καταλαβαίνω, κι εγώ έχω καημούς και θυμό που δεν εντυπωσιάζει η ομάδα μεταγραφικά, αλλά κάπου ώπα.
Επίσης:
Μιλουτίνοφ: τρομερά υποτιμημένη μεταγραφή.
Γκος: Το ίδιο!
Σίκμα: το ίδιο! (Και από μένα τον ίδιο)
Δυάρι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην πάρουμε. Θα πάρουμε και θα είναι ψαγμένη επιλογή.
Μάντεψε τι συμβαίνει όταν υποτιμάται ο Ολυμπιακός. Είναι στο dna της ομάδας να παίζει ως αουτσάιντερ και να θριαμβεύει.
Oberon (23-07-23)
Ρε Κυριάκο, σε τί απαντάς;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως αν πάρουμε σήμερα κανέναν θα είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου.
Oberon (23-07-23)
Δεν θέλεις κανέναν πρόεδρο καινούργιο εσύ; Μόνο έναν παίκτη;;;
Να τα χιλιάσεις και όλα να σου πηγαίνουν προς το καλύτερο!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (23-07-23)
Ο Νικολα Μίροτιτς άκουσε τον πνευματικό του και ακύρωσε τη μεταγραφή του στην Παρτίζαν, για να μη διχάσει τη χώρα. Ο ίδιος πνευματικός, τον έσπρωχνε προς ερυθρό αστέρα τις προηγούμενες μέρες.
Σπουδαίο πράγμα να έχεις αθλητή να παίρνει αποφάσεις, σύμφωνα με το τι λέει η θρησκεία. Τυχερή η ομάδα που θα τον πάρει. Θα κάνει το σταυρό του και θα λέει πάτερ ημα, πριν πάρει το τελευταίο σουτ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
kite26 (23-07-23)
Ο τύπος είναι ο ορισμός της υπεραξίας. Και όσα του δίναμε ήταν όσα άξιζε και πιο πάνω. Για να τα λέμε όλα. Θέλω να είμαι δίκαιος όταν ασκώ κριτική. Ορθά δεν δόθηκαν παραπάνω χρήματα για αυτόν κι αν δεν υπήρχαν, καλώς δεν υπήρχαν.
Ο Τρακης έχει συμπαίκτες. Το θέμα είναι να δούμε αν θα λέγεται Παναθηναϊκός Qatar Airways, Παναθηναϊκος Durex ή Παναθηναϊκός ΒΙΑΝΕΞ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μικρό χορηγίες είναι αυτές. Δε σώζεται καμια ομαδα ετσι
Έχει δίκιο ο Duelist. Μάλλον υπάρχουν συμπαίκτες.
Με αυτό το μπάτζετ δεν θα ξαναπάρεις ευρωλίγκα. Το δεχόμαστε. Αλλά αν χάσεις το πρωτάθλημα θα αρχίσει η αμφισβήτηση του Μπαρτζώκα πρώτα και μετά των αδερφών. Ο κόσμος μας θα απαιτήσει "show me the money". Εκτός όσων δεν έχουν πρόβλημα με έναν Ολυμπιακό καρπαζοεισπράκτορα (μην εξατομικεύσει κανένας , δεν είναι αυτό το νόημα)
Να μου πεις για ισχυρότερο ελληνικό κορμό ναι.
Να μου πεις για βελτίωση του ΣΕΦ, ναι (είναι σε εξέλιξη).
Να μου πεις για μια ωραία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.
Να μου πεις για ξένους που θα θέλουν να παίζουν για τον Ολυμπιακό, όπως ο Ουόκαπ.
ΝΑΙ!
Το αν πάρουμε τελικά Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο πίσω ως προτεραιότητα. Άσε που άμα έχεις τα παραπάνω, κάποια στιγμή θα ξαναπάρεις Ευρωλίγκα.
Bookmarks