Δεν υπάρχουν παίκτες σε καλή ηλικία, είναι κόλπο όλων των τμημάτων για να ξεπλύνουν το ποδόσφαιρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (17-07-23)
Μπορεί να μην φάνηκε από το προηγούμενο ποστ μου, αλλά στην Μονακό θα πάει, από όσο έχω καταλάβει.
kite26 (17-07-23)
Μην χαλαρώνεις, μέχρι να τον δούμε να υπογράφει...
Και αν όλοι όσοι ακούγονται είναι κόλπο για να πηδήξουμε την μεταγραφική πολιτική του Τράκη;
Και τον Σλούκα - μην το ξεχνάμε αυτό...
kite26 (17-07-23)
εχουμε κανει προταση 2 μυρια στον Μιχαλιουκ που τον θελει και η αρμανι. αυτο δεν ειναι καλο. η αρμανι θα πληρωσει παραπανω λογικα(?) δεν εχει βγει ποσα του δινει.η θα χωθει ο πρεζακιας σαν την πορδη για να ανεβασει την τιμη. το γκαρντ απο NBA θα παρει καιρο. Μεχρι μεσα αυγουστου θα ξερουν αν θα εχουν βρει ομαδα.
αυτο που ελεγα χτες ειναι οτι ενα αλλο ονομα που παιζει αν δεν βρει ομαδα μεχρι μεσα αυγουστου στο NBA. ειναι ο Εβαν φουρνιέ. 30 χρονων.γυαλιζει τον παγκο των Νικς αλλα ειναι παικταρας. μεγαλο συμβολαιο βεβαια αλλα δεν υπολογιζεται. ειχε δηλωσει περσι οτι θα γυρνουσε ευρωπη μονο για τον ολυμπιακο. αυτο το ονομα μπορει να παιξει για του χρονου που τελειωνει και το συμβολαιο του με τους Νικς.
hang your demons
kite26 (17-07-23)
Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δύσκολο να έρθει κάποιο όνομα που θα κάνει αίσθηση, το μπαμ το λεγόμενο. Τουλάχιστον, να μας βγει σαν μεταγραφή, γιατί αλλιώς θα πάρουν κανέναν από εμάς για τρίποντα.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Με τον Κάνααν τι ακριβώς έχει γίνει, έχει ακουστεί κάτι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν υπάρχει ο Κάνααν στο ρόστερ κανονικά αισθάνομαι κάπως καλύτερα ήδη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι φίλε μου, συνεχίζει κανονικά.
Να κάνω και μερικές προβλέψεις σχετικά με το υπάρχον ρόστερ:
Κάνααν: Πλέον έχει δείξει ποιος είναι, θα ειναι πιο σταθερός φέτος.
Πίτερς: Υποψιάζομαι ότι θα αρπάξει την φετινή ευκαιρία από τα μαλλιά. Εμμένω στην άποψη ότι δεν έχουμε δει τον πραγματικό Πίτερς.
Λαρεντζάκης: Αν διατηρήσει μια αξιοπρεπή σταθερότητα, μπορεί να εξελιχθεί σε παράγοντα X.
Λούντζης: Σε ορισμένες φάσεις φάνηκε η απειρία του. Η φετινή εμπειρία του νομίζω θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα βοηθήσει αρκετά. Πρέπει κι αυτός να βγει μπροστά.
Μακίσικ: Θα είναι ο γνωστός Σακ, με μειωμένη εκρηκτικότητα, λόγω και προχωρημένης μπασκετικής ηλικίας. Η Μπέριλ θα είναι η ντόπα του.
Πάπας: Θα είναι βελτιωμένος σωματικά, βλέπω να παίρνει πιο πολύ χρόνο, ειδικά στην Α1. Αφήνω χώρο στην πιθανότητα να εξελιχθεί σε Στιβ Κερ σε ανύποπτο χρόνο κάνοντας όλους να ψάχνονται.
Τανούλης: Με το απαράμιλλο μωρουδίστικο προσωπάκι του θα κλέψει τις καρδιές των κοριτσόπουλων του ΣΕΦ. Και των cheerleaders.
Σίκμα: Παίκτης - στοίχημα για τον προπονητή, νομίζω μια χαρά θα αντέξει τη φανέλα του Θρύλου. Θα γλυκάνει πολύ το παιχνίδι μας, λόγω της ικανότητας που έχει στην πάσα, αλλά και ευφυΐας.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
O Kανααν συνεχίζει κανονικότατα.
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1%, ο Ολυμπιακός να χτυπήσει και "Μιχάλιουκ" και δυάρι.
Ο Φουρνιέ το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια (λήγει το 2025) έναντι 73(!) εκατομμυρίων δολαρίων. Τη σεζόν που μας έρχεται, ο Φουρνιέ έχει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έναντι 18.5 εκατ, συν 1.5 εκατ μπόνους. Πράγμα που σημαίνει πως, έστω οτι ο Φουρνιέ, θέλει να φύγει απ' τους Νικς, η επόμενη ομάδα που θα τον πάρει, θα πρέπει να του πληρώσει το συμβόλαιο αυτό (absorb 2023-2025), δηλαδή 37.5 εκατ. Αν δε βρεθεί ομάδα να το κάνει, ο παίκτης θα μείνει στους Νικς μέχρι και το 2025, που τελειώνει το συμβόλαιο του.
Όλες οι περιπτώσεις παικτών απ' το ΝΒΑ, πάνε για Σεπτέμβρη. Οπότε ή περιμένεις να βρεις κάτι τότε, με ρίσκο να μείνεις με το πουλί στο χέρι, ή παίρνεις κάτι άλλο απο Ευρώπη, χάνοντας την ευκαιρία για τον κάθε Μιχάλιουκ.
Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και μήνες, ο Καμπατσο ανακοινώθηκε από την Ρεάλ μέχρι το 2027.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Bookmarks