Εντωμεταξυ πολιτες χωρων της Ε.Ε μπορουν να παρουν διαβατηριο υστερα απο μολις 3 ετη
Ειστε σιγουροι οτι δεν απαιτουνται 7 χρονια ΣΥΝΕΧΟΥΣ παραμονης στη χωρα; Αυτο ισχυει σε πολλες χωρες και περιπτωσεις. Δηλαδη αν μετεγκατασταθεις εστω και για ενα εξαμηνο αλλου, τοτε η καταμετρηση ξεκιναει παλι απο το μηδεν.
Εντωμεταξυ πολιτες χωρων της Ε.Ε μπορουν να παρουν διαβατηριο υστερα απο μολις 3 ετη
Εμείς θέλουμε διαβεβαιώσεις για να μην αλλοιώσουν τον μπολιτισμο μας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Tελικα μαλλον δεν υπαρχει περιορισμος για κατοχους της golden visa. 7 χρονια παραμονης στην Ελλαδα συνολικα. Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι επενδυτες μετακινουνται συνεχως
Du3lisT (14-07-23)
Αναμένεται παίκτης απ' το ΝΒΑ. Υποθέτω Μιχαλιουκ...
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Να είσαι σίγουρος... Γιατί μετά μας μένει ο Φουρνιέ, ξέρω 'γω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε οτι δε θα συνεργαστεί πάλι με τον Σπανο, που είναι μάνατζερ των Ιτουδη, Παπαγιάννη, Χουγκαζ(!), Τζεκιρι, Ρογκαβοπουλου, Κόνιαρη, Λούντζη, Βουκσεβιτς,, Σενγκελια και ΔημαρχουΝικουΠαππα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Faithful (14-07-23), kite26 (14-07-23), pirateeeeeee (14-07-23)
Θα μας ανακοινώσει ποιανού λεφτά βάζει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επίσημο, ο Κάιλ Γκάι στο βάζελο. Πιστεύω περιμέναμε τι θα πάρουν οι απέναντι στο 2 για να μην έχουμε ανταγωνισμό...Για να δούμε...
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Το θέμα είναι ότι τώρα ουσιαστικά θα εξαρτιόμαστε πολύ περισσότερο από το "δυάρι σκόρερ" που θα πάρουμε. Αν αποκτηθεί κάποιος επιρρεπής παίκτης σε τραυματισμούς θα υπάρχει θέμα. Ναι, να μην πληρώνεις συνεχώς υπεραξίες , αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πρώτες σου επιλογές θα φεύγουν. Κάπου κάπου, ναι θα κάνεις και κάποια υπέρβαση. Και πάλι, δε σημαίνει ότι χάθηκε η χρονιά, αλλά με ενοχλεί αυτή η πολιτική δεν μπορώ να το αρνηθώ.
kite26 (14-07-23), pirateeeeeee (14-07-23), SOAD37 (14-07-23)
Τέλος ο Τζεκίρι από τη Φενέρ. Μου φαίνεται νόστιμος για τρίτος σέντερ.
Πήραμε Νέιπιερ!!!! Γαμώτο, πάει η καψούρα ο Svi...Πείτε περισσότερα για τον παίκτη άμα γνωρίζετε, τον είχα δει, κοντούλης είναι, δεν ξέρω.
Άκυρο, αλλά άμα το βλέπατε έτσι δεν θα πιστεύατε ότι μιλάει για τον Ολυμπιακό; Ερυθρό Αστέρα πήγε!
chainsaw (14-07-23)
Χαίρομαι γιατι ο Κωστακης ο Σλουκας θα έχει μηδενικό ανταγωνισμό στη νέα του ομάδα και θα μπορεί να νιώθει ο αδιαφιλονικητος ηγέτης
Και Μπολομπόι στον Ερυθρό Αστέρα! Ομάδα οκτάδας ο Ερυθρός Αστέρας, όχι λόγω Μπολομπόι, γενικά το λέω.
Bookmarks