Επίσης σε ποια άλλη θέση πλην του τέσσερα έχουμε αποδυναμωθεί;Στα γκαρντ εφόσον αποκτηθεί ένας ποιοτικός παίκτης θα είσαι πιο πλήρης με Γκος συν τον Κάνααν ο οποίος εμφανίστηκε στα πλέι-οφ.Στο 3 δεν αλλάζει και στο 5 είσαι πιο δυνατός με Μιλουτίνοφ οι οποίοι θα τροφοδοτούντε και καλύτερα.Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις έτσι έιναι το άθλημα.Κάποιοι νομίζετε οτι έφυγε ο Σάσα και άμα δώσεις ένα σκασμό λεφτά θα βρεις τον κλώνο του και η ομάδα θα είναι ίδια με πέρσι.
Καλά προφανώς και δεν είπα οτι δεν τους χρειαζόμασταν καθόλου.Ειδικά για τον Σάσα.Αυτό που είπα είναι να μην τα μηδενίζουμε όλα και το πάμε στο άλλο άκρο οτι χωρίς αυτούς θα παλέυουμε για 8άδα και θα πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος με σκούπα.Αυτό που λέω είναι να έχουμε εμπιστοσύνη σε έναν προπονήτη και μια ΟΜΑΔΑ η οποία είχε λύσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες οπού δεν τράβηξαν οι θεωρητικά καλύτεροι σου παίκτες.Μπορεί οτι χάσεις απο σκοράρισμα πχ στο 4 λόγο Σάσα να το βρείς απο τους ψηλούς σου φέτος.Μπορεί με την προσθήκη του Γκος και του Μίλου να είσαι ακόμα καλύτερος αμυντικά.
chainsaw (13-07-23)
Δεν ειναι για να μας κλαινε οι ρεγγες φυσικα. αλλα ουτε να λεμε οτι δεν αποδυναμωθήκαμε. Δεν χρειαζεται να εισαι γκουρου για να το καταλαβεις αυτο.
και οι 2 ηταν ηγετικες φυσιογνωμιες ο καθενας με τον τροπο του. πρεπει να αναπληρωθουν με καποιο τροπο. Το αν αυτοι μας φτασανε εως εδω ή το συστημα μπαρτζωκα θα αποδειχθει φετος που δεν θα τους εχουμε. Μεγαλο στοιχημα για τον Κοουτς το φετινο. αν το κερδισει υποκλινομαστε.
hang your demons
AntonisPav (13-07-23), kite26 (13-07-23)
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση φίλε.Σίγουρα δεν έκαναν καλό προπονητή τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ.Αλλά ούτε και ο Μπαρτζώκας μπορεί να πάρει εμένα και εσένα και να σηκώσει Ευρωλίγκα.Παρόλα αυτά νομίζω οτι είναι αυτός που επέλεξε πολλά απο τα υλικά και έφτιαξε αυτή την ομάδα.Δεν φανταζόταν κανείς νομίζω όταν ήρθε ο Σάσα στον Ολυμπιακό οτι σε 2 χρόνια θα έχουμε το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπης.
Δεν μπορεί να γίνει κανένα lock down φέτος στο NBA, και να μας έρθει κανένας Jokic, έστω για κάνα μήνα; Πέρα από την πλάκα, όλα θα εξαρτηθούν από την ποιότητα του δυαριού. Εγώ είπα ποιον θέλω, για να δούμε...
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Θα το κάνω πιο ιντριγκαδόρικο: Αν βγει στον αφρό και φέτος ο Μπαρτζώκας, του χρόνου όποιος συνεχίσει να γκρινιάζει θα λιθοβολείται εδώ μέσα... Και για τους λιθοβολούντες δεν θα υπάρχει εφαρμογή κανόνων.
Ένα τμήμα έχουμε που δουλεύει σωστά και έχει ισοπεδωθεί κάθε έννοια αντικειμενικότητας στην κριτική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Eνω στο θεμα του ποδοσφαιρου, η αντικειμενικοτητα παει συννεφο....
Δεν θυμάμαι στην μπάλα να έχεις φτάσει πολλές φορές στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω 'γω...
Nikolaos_Kokkinos (13-07-23)
οι ερωτησεις οι περισσότερες έρχονται για την Α1 και με αυτούς τους κανόνες που πρέπει να παίζουν Ελληνες
αλλιως δεν θα χαμε θεμα
Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Γουοκαπ, Μιλουτινοφ, Λούντζης ως τώρα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Βλέπω τώρα Ζούγρη με τους νέους, ωραίος παικτάκος!
Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι μια all in πρόταση στον Καμπάτσο δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Θα αποδειχθεί μετά...
Εκτός αν στο μπάσκετ, πάμε να πάρουμε το ΝΒΑ και μας το κρύβουν, για να μην θεωρούμε και αυτό το τμήμα αποτυχημένο...
Σας έχει φάει η γκρίνια και δεν βλέπω με ποιό μέτρο σύγκρισης, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, δικαιολογείται τόση αρνητικότητα.
chainsaw (13-07-23)
Bookmarks